سحر قریشی و همسرش
سحر قریشی در کنار برادر بزرگش | عکس سحر قریشی
سحر قریشی بازیگر سینمای ایران است. سحر قریشی در زمان فعالیت خود در عرصه سینما حواشی زیادی را داشته است. در زیر عکسی از سحر قریشی به همراه برادرش را مشاهده می کنید.
سحر قریشی بازیگر سینمای ایران است. سحر قریشی در زمان فعالیت خود در عرصه سینما حواشی زیادی را داشته است. در زیر عکسی از سحر قریشی به همراه برادرش را مشاهده می کنید.
بیوگرافی سحر قریشی
نام:سحر
نام خانوادگی:قریشی
تاریخ تولد:1366/10/6
محل تولد :تهران
سالهای فعالیت:از سال 1388 تاکنون
سحر قریشی در ششمین روز از دی ماه سال 1366 در تهران متولد شد. او بازیگر سینما و تلویزیون است و بازیگری را با فیلم سینمایی لج و لج بازی آغاز کرد.سحر قریشی تنها یک برادر دارد و رنگ های مورد علاقه اش مشکی ، آبی و قرمز است طرفدار دو آتیشه استقلال است.
سحر قریشی طرفدار دو آتیشه استقلال
سحر قریشی دوست دارد هر چه زود تر به اوج برسد و این آینده را برای خود پیش بینی میکند. برای قریشی نوع پوشش و لباس خیلی اهمیت دارد . او حسین سهیلی زاده را مانند پدرش دوست دارد.سحر قریشی سابقا همسر مهران اخوان ذاکری بود، این دو مدتی قبل طلاق گرفتند.
ماجرای ازدواج سحر قریشی و امید علومی
سحر قریشی چند هفته قبل در برنامه دید درشب در پاسخ به سوالی درباره نسبتش با امید علومی گفت :من به هر حال در شرایطی نیستم که تنها بخواهم به زندگی ام ادامه بدهم ، البته من امید را از قبل می شناختم ولی الان درمرحله نامزدی آن هم به صورت محرم برای آشنایی بیشتر با هم هستیم.
*چه شد که بازیگر فیلم «رسوایی2» مسعود ده نمکی شدید و به این فیلم و این نقش بله گفتید؟
انتخاب حضور در این فیلم هم، مثل بقیه کارهایی که انتخاب کردم کاملا حرفه ای بود، پیشنهاد را دریافت کردم، بعد از خواندن سناریو قبول کردم در فیلم بازی کنم.
*بازخوردهای کسانی که فیلم را دیده اند و شاهد بازی شما در این کاراکتر بودند، چگونه بود؟
متأسفانه موفق نشدم در جشنواره فیلم را ببینم. آن روزها مشغول بازی در پروژه سینمایی بودم و وقت نکردم در برج میلاد یا سالن های دیگر «رسوایی2» را ببینم بعد از اکران عمومی هم نشد که فیلم را ببینم.
*در جشنواره فجر، منتقدان اسقبال سردی از فیلم داشتند.
متأسفانه بسیاری از صاحب نظرها، نگاهی شخصی به فیلم دارند و فیلم ها را با توجه به سازندگانش می سنجند. به نظرم این نوع نگاه درست نیست، باید فیلم را بدون هیچ پیش زمینه ای تماشا کرد. باید دید مردم در مورد فیلم چه نظر ی دارند و نظر آن هاست که مهم است.
*چه چیزی در فضای کاراکتری که در این فیلم بازی کردید برایتان خاص و تازه بود که قبول کردید آن را بازی کنید و به تصویر بکشید؟
این فیلم پر از ویژوال افکت هایی است که سینمای ما اصلا ندارد و به شدت به اینچنین تجربه هایی نیازمند است. این یکی از مهم ترین ویژگی های این فیلم است که بسیار دوستش داشتم.
*اولین تجربه بازی در کنار اکبر عبدی چطور بود؟
اولین تجربه بازی کنار بازیگر دوست داشتنی و بزرگی مثل اکبر عبدی افتخاری بود که در پرونده کار من ثبت شد. این تجربه شیرین در کنار بزیگری که از بچگی به او علاقه مند بودم و از دیدن بازی اش در سینما لذت می بردم، فوق العاده بود.
" سحر قریشی وقتی با این پرسش مجری روبرو می شود که آیا فوتبال دوست ندارید، می گوید:چرا فوتبال را دوست دارم و فوتبال نگاه می کنم اماعلاقمند نیستم برای تماشای بازی به زمین فوتبال بروم. او ادامه می دهد:« دوست ندارم بروم استادیوم. از اینکه کنار تعداد زیادی آقا قرار بگیرم منقلب می شم، احساس امنیتم رو از دست می دهم. کاملاً موافقم که اجازه نمی دهند خانم به استادیوم بروند. »
سحر قریشی در حالی چنین حرف هایی را زده که پیش تر برای تماشای بازی پرسپولیس – الهلال در ابوظبی به استادیوم بن زاید رفته بود و عکس های زیادی از او در این استادیوم در فضای مجازی قرار گرفته است "
فعالیت هنری سحر قریشی
او در سال 1388 با بازی در فیلم لج و لجبازی به تهیه کنندگی آقای زبر دست و کارگردانی سیدمهدی برقعی وارد عرصه سینما شد. سحر قریشی توسط سارا خوئینی ها برای بازی در این فیلم انتخاب شد که سرآغاز ورود سحر قریشی به سینما و تلویزیون شد.
سحر قریشی و سارا خوئینی ها در فیلم لج و لج بازی
این فیلم داستان مرد و زنی را روایت میکند که از هم جدا می شوند و پس از این جدایی سر و کلهٔ جوانی پیدا می شود که عاشق زن است و ...
سحر قریشی از طریق سیاوش خیرابی به سهیلی زاده معرفی شد و آقای سهیلی زاده برای نقش یلدا او را انتخاب کرد. او بعد از ایفای نقش یلدا در سریال دلنوازان به شهرت رسید.
سحر قریشی در سریال دلنوازان
دردسر بزرگ دومین کار سینمایی سحر قریشی بود، فیلمی به کارگردانی مهدی گلستانه و نویسندگی قربان محمدپور که در سال 1389 تولید شد.
سحر قریشی در این فیلم در کنار بازیگرانی همچون حامد کمیلی ، بهاره افشاری و فتحعلی اویسی به ایفای نقش پرداخت.
سحر قریشی دومین سریال خودش را با بازی در مجموعه شاید برای شما هم اتفاق بیافتد در سال 1389 روی آنتن شبکه تهران داشت.
راما قویدل، احمد معظمی، محمود معظمی، سید محسن یوسفی، نوید میهن دوست، رضا ابوفاضلی، داریوش یاری، امیر مسعود آقابابائیان کارگردانانی هستند که قسمت های این سریال را ساخته اند.
گشت ارشاد با بازی سحر قریشی و با ژانر کمدی و اجتماعی ساختهٔ سعید سهیلی در سال 1390 ساخته شد.
ابتدا گشت ارشاد و زندگی خصوصی پس از 6 روز اکران به دلیل مخالفت انصار حزب الله توقیف شد. اما پس از مدتی علیرضا سجادپور مدیر نظارت وارزشیابی وزارت ارشاد از اکران محدود این فیلم خبر داد و پس از این اظهار نظر نمایش فیلم در شهرستان ها متوقف شد ونمایش آن در تهران هم پس از چند هفته متوقف شد.
روزگاری عشق و خیانت نام تازه ترین کار سینمایی سحر قریشی است ، فیلمی به کارگردانی داوود بیدل و تهیه کنندگی روح الله شمقدری محصول سال 1392 است.
سحر قریشی و نسرین مقانلو در فیلم روزگاری عشق و خیانت
خلاصه فیلم:اتفاقی غیرمنتظره پروانه و دخترش آینه را غافلگیر می کند، گویا این اتفاق ریشه در گذشته پروانه دارد گذشته ای که سال ها از مواجه با آن هراس داشته است.
فیلم شناسی سحر قریشی
لج و لجبازی 1388 سایه
همه چی آرومه 1389
محرمانه تهران 1390
گشت ارشاد 1390 نازنین
ساعت شلوغی 1390 سحر
دوباره با هم 1390
اکباتان 1390
زن، مرد، زندگی 1391
نازنین 1392
روزگاری عشق و خیانت 1392
دربست آزادی 1392
پنج ستاره 1392 فریبا
آنچه مردان درباره زنان نمی دانند 1392
آتیش بازی 1392 سحر
سه بیگانه 1393 عباس آقا
شیفت شب 1393 نیکی کریمی نوشین
شانس، عشق، تصادف 1393
2 دوست 1393 محمد بانکی
دریاکنار 1393
تگرگ و آفتاب 1393
پانسیون دختران 1393 مریم ابراهیم وند
من و شارمین 1394 سحر
رسوایی 2 1394 خبرنگار
آبنبات چوبی 1394 نگین
کارگر ساده نیازمندیم 1395 منوچهر هادی
عشقولانس 1395 محسن ماهینی
ثبت با سند برابر است 1395
آس و پاس 1395 آرش معیریان پریزاد
بگذارید میترا بخوابد 1395 آرش سنجابی
پا تو کفش من نکن 1395 محمدحسین فرح بخش لیلا
خالتور 1395 آرش معیریان
آپاچی 1397 آرش معیریان
ایکس لارج 1397 محسن توکلی
نارگیل 1398 سید داوود اطیابی
مچموعه های تلویزیونی سحر قریشی
1388 دلنوازان
1389 شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
1390 شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
سحر قریشی در شبکه خانگی
سیسیلی ها 1389 روح الله حسینی تینا
حال خوب من 1389 بهروز خلج لیلی
نارمک (تهرانپارس) 1390 صالح دلدم
نردبان چوبی 1390 فرشاد ارج
سه خط موازی 1390 محسن افشانی
بچه های لواسان 1391 احمد توکلی
شیر یا خط 1392 فرشاد ارج نیلوفر/شبنم
آسپرین 1395 فرهاد نجفی نیازی
13 شمالی 1397 علیرضا امینی