معاون رئیس جمهور سورینام
چریک، قاچاقچی، سیاستمدار و فوتبالیست | آشنایی با معاون جنجالی رئیس جمهور سورینام
رونی برونسوایک، معاون رئیس جمهور سورینام که پنجاه فرزند دارد، در شصت و یک سالگی به مسن ترین بازیکنی تبدیل شد که در یک تورنمنت رسمی کونکاکاف بازی کرده است.
به گزارش شمانیوز: بامداد چهارشنبه و در یکی از مسابقات دور رفت مرحله یکهشتم نهایی لیگ کونکاکاف (دومین سطح رقابت باشگاهی آمریکای مرکزی) تیم "اینتر موئنگوتاپو" سورینام میزبان المپیا هندوراس بود و در پایان با نتیجه ۶-۰ مغلوب شد. عجیبترین نکته این مسابقه، حضور بازیکنی ۶۰ ساله و عجیب در ترکیب اینتر بود؛ بازیکنی که البته یک شخص عادی نیست. او معاون رئیس جمهور کشور سورینام بود.
رانی برونسویک، معاون ریاست جمهوری سورینام که در سالهای اخیر مالک این باشگاه بوده، در این بازی با پیراهن شماره ۶۱ و با بازوبند کاپیتانی به میدان رفت. او تا دقیقه ۵۴ در زمین حضور داشت و جالب آن که در ترکیبهای اعلام شده توسط سایتها، هیچ نامی برای بازیکن شماره ۶۱ ثبت نشده است!
این البته اولین حاشیه برونسویک در این دوران نبوده است؛ کمیته انضباطی فوتبال سورینام در سال ۲۰۰۵، او را به دلیل تهدید مسلحانه بازیکنان، ۵ سال محروم کرده بود. (این محرومیت بعدا لغو شد)
او در سال ۲۰۱۲ نیز به دلیل رفتار خشونتآمیز نسبت به یک داور و بازیکن، حکم محرومیت یک ساله را دریافت کرده بود.
بیوگرافی رونی برونسوایک
رونی برونسوایک، معاون رئیس جمهور سورینام که پنجاه فرزند دارد، در شصت و یک سالگی به مسن ترین بازیکنی تبدیل شد که در یک تورنمنت رسمی کونکاکاف بازی کرده است
در دور دوم لیگ کونکاکاف (مسابقات قهرمانی آمریکای شمالی)، در بازی تیم های اینتر مونتگوتاپو سورینام و المپیای هندوراس که در سورینام برگزار شد، یک اتفاق جالب رخ داد.
رونی برونسوایک معاون رئیس جمهور کشور سورینام در 61 سالگی یک رکورد تاریخی به ثبت رساند. برونسوایک که مالک باشگاه اینتر مونتگوتاپو است، شب گذشته با بازوبند کاپیتانی در مسابقه مقابل المپیای هندوراس به میدان رفت و به مسن ترین بازیکن تاریخ تبدیل شد که در یک تورنمنت باشگاهی و ملی کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی و مرکزی موسوم به کونکاکاف به میدان رفته است. او در این مسابقه، 53 دقیقه در کنار پسرش بازی کرد. اگرچه آقای معاون رئیس جمهور نتوانست جلوی شکست شش بر صفر تیمش را بگیرد اما حالا نامش در دنیا پیچیده است. جری بنگستون، مهاجم اسبق پرسپولیس نیز در این مسابقه گلزنی کرد.
سورینام کجاست؟
سورینام از نظر جغرافیایی، کشوری در قاره آمریکای جنوبی است که در مسابقات ورزشی، به عنوان نماینده ای در قاره آمریکای شمالی شرکت می کند. سورینام برای سال های زیادی مستعمره هلند بود که از سال 1975 از این کشور اعلام استقلال کرد. این کشور از زمان استقلال تا دهه نود میلادی، همواره با کودتاهای متعدد نظامی و آشفتگی های زیادی روبرو بود که این امر، مهاجرت سورینامی های بسیاری را به هلند در پی داشت. اقتصاد این کشور، وابستگی زیادی به هلند دارد و پادشاهی هلند همواره از این کشور حمایت می کند. بخش مهمی از فوتبالیست های سیاه پوست هلندی، اصالتی سورینامی دارند و کلارنس سیدورف، ادگار داویدز، پاتریک کلایورت، رود گولیت، فرانک رایکارد، جینی واینالدوم و ویرجیل فن دایک از جمله سرشناس ترین بازیکنان تاریخ هلند هستند که اصالت شان سورینامی است.
رونی برونسوایک را بهتر بشناسیم
رونی برونسوایک در 7 مارس 1961 در سورینام، کشوری که از مستعمرات هلند بود متولد شد و نکته جالب این جاست که کونکاکاف، شش ماه بعد از تولد او تاسیس شد. او در جوانی، رهبر شورشیان سورینام بود که ارتش آزادی بخش این کشور را در سال 1985 تشکیل داد. هدف او، جنگیدن برای نژاد آفریقایی های سورینام بود که مورد ظلم قرار می گرفتند. پس از سال ها جنگ داخلی و کودتاهای نظامی، در سال 1992 معاهده صلح میان طرفین درگیر امضا شد.
برونسوایک در جوانی، یک چریک بود
با وجود این که معاون رئیس جمهور سورینام یک رکورد تاریخی ثبت کرد، دوران فوتبالی اش فقط به همین 53 دقیقه محدود می شود و او نخواهد توانست در بازی برگشت لیگ کونکاکاف مقابل حریف هندوراسی حضور یابد. برونسوایک که در سال 1999 از سوی هلند به صورت غیابی به جرم قاچاق مواد مخدر محکوم شد، نمی تواند سورینام را ترک کند چرا که به محض خروج از کشورش، اینترپل او را دستگیر می کند. برونسوایک که در سال 2020 معاون رئیس جمهور سورینام شد، علاوه بر تیم فوتبالی که استادیومش را خودش ساخته، صاحب یک معدن طلا هم هست و پنجاه فرزند دارد. گفته می شود او در جوانی، یک سارق حرفه ای بانک نیز بوده است. در سال 2005، برونسوایک به دلیل تهدید یک بازیکن در زمین بازی با اسلحه اش، محروم شد اما محرومیت او پس از مدتی به دلیل کم بودن تعداد شاهدان، لغو شد.