![شمانیوز](/images/logo_header.png)
طی فروردین ماه سال جاری صورت پذیرفت:
شناسایی و کشف بیش از 200 فقره تخلف اضافه تناژ در جاده های استان همدان
![شناسایی و کشف بیش از 200 فقره تخلف اضافه تناژ در جاده های استان همدان](https://cdn.shomanews.com/thumbnail/Yu4bYAAGJHaJ/LJuSk844dp1AauVSDARFxQNsC4gBAQPzcRzGw6jmw-VtifFcV1tStDZjaPCCOwB7s4ozQKcbCVmogOVBmfOx7bbWVsxBHFOX-M-_UgDb51mqXgUlZ5hSPLnIKUwa4wT7CNuXdKfHp3AhyDgIyz5DZA,,/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C+%D9%88+%D8%AD%D9%85%D9%84+%D9%88+%D9%86%D9%82%D9%84+%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%87+%D8%A7%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86+%D9%87%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%86.jpg)
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان خبرداد: در راستای طرح تشدید برخورد با متخلفین اضافه تناژ طی یک ماه 206 تخلف اضافه تناژ شناسایی و اعمال قانون شده است.
به گزارش شمانیوز ، مهرداد آهکی گفت: با عنایت به تبعات سوء ناشی از حمل بار اضافه بر ظرفیت در کاهش ایمنی و کنترل ناوگان باری و وارد آوردن خسارات به بستر ، روسازی و ابنیه فنی راه ها ، طرح شناسایی برخورد با متخلفین اضافه تناژ با جدیت بیشتری در دستور کار گشت و کنترل این اداره کل قرار گرفته است .
وی ادامه داد : طرح مذکور در قالب گشت های مشترک به اتفاق پلیس راه استان و انجمن های صنفی شرکت های حمل و نقل کالا با استفاده از ظرفیت سامانه های ثبت تخلفات نصب شده (win) در کلیه محورهای استان انجام میگردد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان تصریح کرد : طبق بررسی های به عمل آمده در یک ماهه گذشته ، مقدار 600 تن بار بیش از ظرفیت مجاز توسط انواع وسایل نقلیه باری مورد شناسایی و اعمال قانون و اخذ خسارت قرار گرفته است.
آهکی خاطر نشان کرد: با توجه به سهم بسیار زیاد این دسته از وسایل نقلیه در ترددهای روزانه استان، به منظورتشدید برخورد با متخلفین در محورهای استان، ضمن نظارت و کنترل توسط باسکولهای ثابت و سیار ، اقدامات پیشگیرانه ای نیز به جهت جلوگیری از تکرار تخلف و خسارت به سرمایه ملی با همکاری پلیس راه از جمله توقیف وسیله نقلیه در پارکینگ ، لغو کارت هوشمند راننده و ناوگان و معرفی به کمیسیون های تخلفات در دست اجرا می باشد.