شمانیوز
شما نیوز

هواشناسی

هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای این مناطق

هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای این مناطق

سازمان هواشاسی ضمن صدور هشدار هواشناسی در برخی مناطق ،برای استان های جنوبی وزش باد پیش بینی کرده است.

به گزارش شمانیوز :سازمان هواشناسی کشور ،برای برخی مناطق وزش باد پیش بینی کرده است. همچنین کارشناس هواشناسی برای کهگیلویه و بویراحمد هشدار نارنجی صادر کرده است. سازمان هواشناسی خبر از رگبار باران، رعد و برق داده است. سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌کند که تا روز جمعه ۲ شهریورماه بیشینه سرعت وزش باد در بخش‌هایی از آب‌های جنوب به محدوده ۲۴ نات معادل ۴۵ کیلومتر بر ساعت برسد و سبب افزایش ارتفاع امواج در مناطق ساحلی و دور از ساحل به بیش از ۱.۵ متر شود.

این شرایط برای چهارشنبه ۳۱ مرداد و پنجشنبه ۱ شهریور در «شمال و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای خوزستان، بوشهر و هرمزگان» انتظار می‌رود.

برای جمعه نیز شرایط مواج دریا در «شمال و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای خوزستان، بوشهر و هرمزگان» حاکم است.

از جمله اثرات مخاطره آمیز شرایط پیش رو «خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس های پرورش ماهی، اختلال در ترددها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک، قایق‌های صیادی و سبک، اختلال در فعالیت سکوهای نفتی» است.

توصیه می‌شود در این مدت نسبت به «منع شنا، منع فعالیت های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناورهای سبک و اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت های ساحلی و فراساحل همچنین سکوهای نفتی» اقدام شود.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی

مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی توسط این اداره‌کل، از تشدید بارش‌های مونسونی در استان خبر داد.

او با بیان اینکه شدت این سامانه بارشی در بعدازظهر و اوایل شب خواهد بود، گفت: این سامانه از بعد از ظهر روز چهارشنبه ۳۱ مرداد آغاز و تا اواخر وقت روز پنجشنبه یکم شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

وی اظهارکرد: نفوذ رطوبت، شرجی، کاهش دید، رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، بارش تگرگ و در برخی نقاط گرد و خاک از جمله مخاطرات این سامانه بارشی است.

مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طغیان رودخانه‌های فصلی بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صاعقه، آبگرفتگی‌ معابر، لغزندگی جاده‌ها شکل‌گیری روان آب و سیلاب، وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی از اثرات این سامانه بارشی است.

وی تصریح کرد: پرهیز از هرگونه تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از اسکان و بر پایی چادر در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت طبیعت گردی بویژه در ساعات بعدازظهر، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، پرهیز از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها، آبروها و دهانه پل ها، تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت و بخش کشاورزی، تسریع در جابجایی محصولات کشاورزی برداشت شده، آمادگی دستگاه‌های خدمات رسان از جمله راهداری، وزارت نیرو و سایر دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان توصیه می‌شود.

وی ادامه داد: جو استان کهگیلویه و بویراحمد تا اوایل هفته آینده تحت تاثیر ناپایداری‌های حاصل از سامانه موسمی قرار دارد.

مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: گستره و شدت این ناپایداری‌ها برای فردا پنجشنبه در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد بیشتر است.

او بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته شهر لنده با بیشینه دمای ۴۴.۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهر مارگون با کمینه دمای ۱۷.۷ درجه سانتیگراد خنک ترین نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد بودند.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی