بدون لنز چشم رنگی شوید!
آرزوی رنگی شدن چشم از آن آرزوهایی است که خیلی از خانمها از همان دوران کودکی در ذهن داشتهاند و همین آرزوی دیرینه موجب به بازار آمدن انواع و اقسام لنزهای رنگی و فروش بالای آنها شده است اما این روزها رویای رنگی شدن چشم شکلی جدید به خود گرفته است، تغییر رنگی دائمی تا دیگر نیاز نباشد دردسرهای لنز و شستوشو و گذاشتن و برداشتن آن تحمل شود
به گزارش شمانیوز: آرزوی رنگی شدن چشم از آن آرزوهایی است که خیلی از خانمها از همان دوران کودکی در ذهن داشتهاند و همین آرزوی دیرینه موجب به بازار آمدن انواع و اقسام لنزهای رنگی و فروش بالای آنها شده است اما این روزها رویای رنگی شدن چشم شکلی جدید به خود گرفته است، تغییر رنگی دائمی تا دیگر نیاز نباشد دردسرهای لنز و شستوشو و گذاشتن و برداشتن آن تحمل شود.
این افراد به کاشت عنبیه مصنوعی نیاز دارند جنبه زیبایی بهکارگیری عنبیه مصنوعی در چشم قدمت زیادی ندارد تا پیش از این، این شیوه برای درمان بیماریهای مختلفی همچون بیماری زالی یا آلبینیسم یا افرادی که به علت ضربه دچار پارگی عنبیه شدهاند یا تحلیلرفتگی شدید عنبیه یا درمان کسانی که فاقد عنبیه هستند یا درمان افرادی که به دنبال ضربه، دچار پارگی عنبیه شدهاند و... کاربرد داشته است. بسیاری از مشکلات این بیماران از جمله حساسیت به نور و کاهش بینایی آنها پس از جراحی برطرف میشود.
رنگ چشم از کجا میآید؟ رنگ چشم هر فرد ناشی از رنگ عنبیه (Iris) است. عنبیه بخش رنگدانهدار چشم بوده و رنگ آن از صفاتی است که به ماهیت ژنی بستگی دارد. رنگ عنبیه معمولا قهوهای، مشکی، آبی، خاکستری یا سبز است و به طور کلی به 2 نوع رنگدانه بستگی دارد: ملانین و لیپوفوشین (برای برخی از انواع سبز). در صورت نبود هیچگونه رنگدانه که به آن زالی یا آلبینیسم گفته میشود، چشم میتواند به رنگ خونی که در آن جاری است در بیاید. رنگهای عنبیه در نقاط مختلف جهان بسیار گوناگون است و در برخی افراد از ترکیب 2 یا چند رنگ مختلف تشکیل شده است. رنگهای قهوهای، مشکی و بلوطی متداولترین رنگهای چشم یا عنبیه هستند که حدود سه چهارم جمعیت جهان را تشکیل میدهند. در ایران بیشتر چشمها به رنگ قهوهای تیره است.