هجوم ملخها به اردبیل هم رسید
نشست مشترک فرماندار پارسآباد با مدیر کل مدیریت بحران استانداری و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در خصوص مدیریت و مبارزه با حمله ملخها به مراتع مغان برگزار شد.
به گزارش خبرنگارشمانیوز و به نقل از فارس: نشست مشترک فرماندار پارسآباد با مدیر کل مدیریت بحران استانداری و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در خصوص مدیریت و مبارزه با حمله ملخها به مراتع مغان برگزار شد.
ظهر امروز نشست مشترک فرماندار پارسآباد با مدیر کل مدیریت بحران استانداری و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در خصوص مدیریت و مبارزه با هجوم ملخها به مراتع مغان در دفتر فرمانداری پارسآباد برگزار شد.
فرهاد عبدالعلیپور در حاشیه این نشست در گفتگو با خبرنگار فارس در اردبیل، اظهار کرد: با توجه به افزایش جمعیت ملخها در شمال استان و خصوصا در شهرستان پارسآباد به همراه فرماندار و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان از این مناطق بازدید کردیم.
وی افزود: اکیپهای سازمان جهاد کشاورزی در منطقه در حال مبارزه با ملخها و جلوگیری از افزایش جمعیت آنها هستند و این مبارزه تا زمان برداشت محصول ادامه خواهد داشت.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اردبیل بیان کرد: به دستور استاندار، اعتبارات لازم در اختیار سازمان جهاد کشاورزی قرار خواهد گرفت و همچنین با توجه به اینکه همه ساله در این منطقه شاهد بروز آفتهای مختلف به خصوص ملخ هستیم قطعا آمادگاه شهرستان پارسآباد ضروری است و پیگیر این موضوع خواهیم بود.
خلیل نیکشاد رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز به خبرنگار فارس گفت: از مسؤولان استانی انتظار داریم در تأمین سموم جهت سمپاشی و همچنین تکمیل ناوگان مبارزه شیمیایی، تکنولوژی شیمیایی و همچنین آمادگاه که در شمال استان ما است یاریگر ما باشند.
وی افزود: شهرستان پارسآباد باید به عنوان آمادگاه مدیریت خسارت آفات عمومی در شمال غرب کشور قرار بگیرد و ضمن پوششدهی به استان اردبیل، سایر استانها را هم پشتیبانی نماید.
علی علایی فرماندار شهرستان پارسآباد نیز اظهار داشت: مبارزه با ملخها در سطح بیش از ۲۰ هزار هکتار از مراتع شهرستان پارسآباد آغاز شده است.
وی ادامه داد: نوع ملخهای مشاهده شده مراکشی و ایتالیایی است که خوشبختانه با سمپاشیهای انجام گرفته به مزارع این شهرستان خسارتی وارد نشده است.
فرماندار پارس آباد تاکید کرد: کشاورزان از چرای دام خود در مناطق سمپاشی شده تا ۱۰ روز آینده خودداری کنند و از مرتعداران، کشاورزان و دامداران تقاضا داریم مراکز کانونها را به موقع به مسؤولان جهاد کشاورزی اطلاع دهند تا اقدامات لازم انجام شود.