شمانیوز
شما نیوز

پاسخ به سوال های شما در مورد ثبت نام یارانه

شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز):پرداخت یارانه نقدی عطف به ماسبق نخواهد شد بدین ترتیب یارانه ماه های گذشته به حساب شما پرداخت نخواهد شد. در ادامه به برخی از سوالات در مورد ثبت نام یارانه ها پاسخ داده ایم.

افرادی که به تازگی ازدواج کرده اند و هنوز یارانه شان از خانواده جدا نشده است معاون برنامه ریزی و پشتیبانی سازمان هدفمندی یارانه ها در خصوص افرادی که قصد تغییر بعد خانوار را دارند نیز تصریح کرد: در این مرحله افرادی که می خواهند خانوار جدید تشکیل دهند امکان ثبت نام جداگانه برای آنها وجود ندارد و می توانند طبق گذشته زیرمجموعه سرپرست خود ثبت نام کنند و پس از آن برای این افراد فرصت و زمان مناسب در نظر گرفته خواهد شد. چه کسانی می توانند یارانه بگیرند؟ فقط افرادی می توانند ثبت نام کنند که تاکنون یارانه گرفته باشند و مبنای محاسبه آخرین یارانه واریزی مربوط به 22 اسفند سال گذشته است. آیا منظور از این ثبت نام، شروع فاز دوم یارانه است؟ ثبت نام فعلی یارانه ها زمینه ساز شروع دور دوم هدف مندی یارانه ها خواهد بود. منظور از میزان درآمد خانواده چیست؟ گفتنی است که در فرم خوداظهاری دریافت یارانه نقدی دولت تأکید کرده که منظور از سطح درآمد خانوار، میانگین مجموع درآمد ماهانه همه اعضای خانوار در سال ۹۲ شامل درآمد حاصل از شغل اصلی و شغل دوم، دریافت اجاره بها، سود سهام، سود سپرده بانکی، عایدی از مستقلات، حقوق ماهانه مستمری یا وظیفه بگیران و موارد مشابه قبل از پرداخت اقساط وام است. مثال از درآمد خانواده: حقوق ماه پیش 600 و این ماه 700 بوده است، میانگین آن 650 است. حال برای یک سال جمع حقوق های سال گذشته فردی 7.800.000 تومان شده که تقسیم بر 12 (تعداد ماهای سال) می شود = 650 هزار تومان. در این زمینه تفاوتی ندارد که در خانواده چند نفر موجود است و چند نفر شاغل هستند. بلکه فقط درآمد خانواده مورد اهمیت است. یعنی خانواده ای با هر تعداد عضو و هر تعداد شاغل که در آمد یک سالش معادل با 12 میلیون تومان باشد، میانگین حقوق ماهانه اش برابر است با 12میلیون تقسیم بر تعداد ماه های سال یعنی عدد12 که برابر است با 1 میلیون تومان. تکلیف افرادی که اقساط خانگی دارند چه می شود؟ مبلغ اقساط از درآمد خانواده کم نمی شود. یعنی درآمد کل خانواده بدون کسر مبالغی از جمله اقساط، اجاره خانه و... مورد نظر است.

ثبت نام؛ فقط اینترنتی است! بر اساس اعلام دولت، تنها راه درخواست دریافت یارانه نقدی، ثبت نام اینترنتی در این سایت است و در هیچ جا ثبت نام به صورت کتبی انجام نخواهد شد. توجه: دفاتر پیشخوان، پلیس +10 ، پست بانک، کافی نت ها، مراکز کمیته امداد و بهزیستی و سایر مراکزی که از سوی مسئولین برای ثبت نام از متقاضیان اعلام شده، به صورت کتبی ثبت نام نمی کنند و فقط اینترنت خود را در اختیار مراجعه کنندگان قرار می دهند. قابل توجه متقاضیان روزهای دوم و نهم: تقریبا تمام این مراکز جمعه ها تعطیل هستند و به این ترتیب کسانی که نوبت ثبت نامشان روزهای 22 و 29 فروردین است باید به فکر اینترنت های خانگی و شخصی باشند. درآمد کل خانواده از دید دیگر متقاضیان به پنج گروه درآمدی تقسیم می شوند؛ درآمد کمتر از ششصد هزار تومان، ششصد هزار تا یک میلیون، یک میلیون تا دو میلیون، دو میلیون تا دو و نیم میلیون و بیشتر از دو و نیم میلیون تومان. توجه: این رقم به حقوق و درآمد سرپرست خانوار محدود نمی شود و درآمد تمام اعضای خانواده مورد نظر است. یعنی اگر زن و شوهری شاغل باشند و به طور میانگین ماهانه نفری یک و نیم میلیون تومان حقوق بگیرند، در گروه پنجم قرار می گیرند. چون درآمد ماهانه این خانوار خیلی بیشتر از دو و نیم میلیون تومان است. تذکر دولتی: دولت به مردم متذکر شده است که باید سطح درآمد خانوار با دارایی های آن خانوار همخوانی داشته باشد. اگر افرادی بعد از ثبت نام یارانه به آنها تعلق نگرفت، چه باید بکنند؟ در صورتی که شرایط فردی برای یارانه نقدی احراز نشود می تواند در کمیسیون های ماده 10 که مستقر در فرمانداری ها و استانداری های کشور مستقر هستند اعتراض خود را ثبت کنند. چند راهکار برای افرادی که یارانه شان را دریافت نکرده اند. چند راهکار برای کسانی که تا کنون یارانه خود را دریافت نکرده اند و یا این که سرپرست خانوارشان تغییر کرده است: 1- عدم واریز مبلغ یارانه نقدی به حساب افرادی که از طریق سامانه رفاهی ثبت نام کرده و شماره حساب آن ها تأیید نشده است. اقدام: این گونه افراد باید به سازمان هدفمند کردن یارانه ها (شماره تلفن: 09620) یا شعبات آن ها مراجعه نمایند. 2- اعلام شماره حساب دارای اشکال از سوی سامانه رفاهی. اقدام: این گونه افراد باید به شعبه بانک عامل که در آن افتتاح حساب نموده اند مراجعه نمایند. 3- افراد بد سرپرست یا دارای اختلاف با سرپرست خانوار (به دلیل طلاق) که خواهان تغییر سرپرست خانوار خود هستند. اقدام: این گونه افراد باید با در دست داشتن مدارک به فرمانداری شهرستان خود یا شعبات آن ها مراجعه نمایند. 4- افراد فاقد کارت ملی یا دارای هر گونه مغایرت بین مشخصات کارت ملی آن ها و اطلاعات موجود در سامانه. اقدام: این گونه افراد باید با در دست داشتن مدارک به دفاتر ثبت احوال شهرستان خود و یا شعبات آن ها مراجعه نمایند. پاسخ ۱۲ سوال کلیدی متقاضیان یارانه با توجه به آغاز ثبت نام متقاضیان یارانه نقدی در فاز دوم اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها، پایگاه اطلاع رسانی دولت به ۱۲ سوال کلیدی متقاضیان پاسخ داد.

مشروح این سوالات و پاسخ به آنها در ذیل منتشر می شود:

سوال اول: از چه اشخاصی ثبت نام می شود؟

در این مرحله صرفا از سرپرست خانوارهایی ثبت نام به عمل می آید که در اسفند ماه سال ۱۳۹۲ یارانه دریافت نموده و یا تا تاریخ ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ از طریق پلیس +۱۰ ثبت نام نموده اند.

سوال دوم: اگر به اینترنت دسترسی نداشته باشیم چگونه ثبت نام کنیم ؟

ج: می توان با در دست داشتن کارت ملی خود و افراد تحت تکلف به ادارات کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی کشور، دفاتر خدمات روستایی ICT و دفاتر پیشخوان دولت، دفاتر خدماتی پلیس +۱۰ و دفاتر خدماتی روستایی پست بانک مراجعه نمود.

سوال سوم: آیا می توان اطلاعات ثبت شده را اصلاح کرد؟ ج: با توجه به اینکه تنها یکبار می توان ثبت نام نمود، پیشنهاد می شود پیش از ورود به سامانه، ابتدا اطلاعات شماره ملی افراد تحت تکفل خود که برای آنان یارانه دریافت کرده اید را یادداشت نموده و سپس اقدام به ثبت نام نمایید. لازم به ذکر است که بعد از ثبت نهایی و خروج از سامانه، امکان اصلاح وجود ندارد.

سوال چهارم: در مورد ثبت تغییرات تعداد خانوار( تولد، ازدواج، طلاق و فوت) چه باید کرد؟ ج: در صورتی که تغییرات تعداد خانوار از طریق پلیس +۱۰ تا تاریخ ۲۲ اسفند ماه ۱۳۹۲ اعلام شده باشد و یا بطور خودکار از طریق اداره ثبت احوال اعلام گردیده باشد، سرپرست جدید با مراجعه به بانک و ثبت حساب یارانه ای در سامانه سازمان می تواند ثبت نام نماید درغیر اینصورت توصیه می شود تغییرات تعداد خانوار و یا ثبت نام خانوارهای جدید به زمان دیگری که پس از پایان مهلت ثبت نام انجام خواهد شد موکول گردد.

سوال پنجم: آیا در وارد کردن شماره ملی و شماره حساب علاوه بر درج عدد افزودن سایر نشانه های غیر عددی مانند . یا - مجاز است؟ ج: خیر - بایستی در وارد کردن شماره ملی سرپرست خانوار و شماره حساب یارانه ای صرفاً اعداد مندرج در کارت ملی و شماره حساب یارانه ای درج گردد.

سوال ششم: اگر شماره حساب یارانه ای خود را نداشته باشیم چه کنیم؟ ج: در صورتی که شماره حساب یارانه ای خود را در دسترس ندارید می توانید با مراجعه به بانک خود آن را اخذ و یا از طریق دریافت مانده حساب از خود پرداز بانک مربوطه، آنرا دریافت کرد.

سوال هفتم: اگر شماره حسابی در سامانه پذیرفته نشود چه باید کرد؟ ج: در صورتی که شماره حسابی اعلام نکرده اید و یا شماره حساب شما در سامانه پذیرفته نشود با مراجعه به بانک،شماره حساب خود را در سامانه رفاهی وارد و سپس اقدام به ثبت نام نمایید.

سوال هشتم: چنانچه فردی شماره تلفن همراه نداشته باشد چه باید بکند؟ ج: ارتباط سازمان با سرپرست خانوار از طریق شماره تلفن همراه مقدور می باشد لذا در صورت نداشتن خط تلفن همراه توصیه می شود که نسبت به تهیه خط تلفن همراه اقدام نماید در غیر اینصورت صرفاً نسبت به اعلام شماره تلفن همراه شخص مورد اعتماد خود اقدام نماید.

سوال نهم: شماره شناسایی چیست و چه کاربردی دارد؟ ج: پس از تکمیل ثبت نام، شماره شناسایی ۴ رقمی به شماره تلفن همراه اعلامی در فرم تقاضای دریافت یارانه نقدی ارسال می شود که این شماره در مراحل بعدی جهت احراز هویت به منظور مشاهده اطلاعات و دریافت سایر پیام های اعلامی از سوی سازمان مورد استفاده قرار می گیرد.

سوال دهم: منظور از ماده ۱۰ قانون هدفمندکردن چیست ؟ ج: ماده( ۱۰) دریافت کمک ها و یارانه های موضوع مواد (۷) و (۸) این قانون منوط به ارائه اطلاعات صحیح می باشد. درصورت احرازعدم صحت اطلاعات ارائه شده، دولت مکلف است ضمن جلوگیری از ادامه پرداخت، درخصوص استرداد وجوه پرداختی اقدامات قانونی لازم را به عمل آورد. اشخاص در صورتی که خود را برای دریافت یارانه ها و کمک های موضوع مواد (۷) و (۸) این قانون محق بدانند می توانند اعتراض خود را به کمیسیونی که در آئین نامه اجرائی این ماده پیش بینی می شود ارائه نمایند.

سوال یازدهم: منظور از بند «الف» ماده ۷ قانون هدفمندکردن چیست؟ ج: ماده (۷) بند «الف» یارانه در قالب پرداخت نقدی وغیر نقدی با لحاظ میزان درآمد خانوار نسبت به کلیه خانوارهای کشور به سرپرست خانوارپرداخت شود.

سوال دوازدهم: منظور از بند «و» تبصره ۲۱ قانون بودجه سال ۱۳۹۳ چیست ؟ ج: بر اساس این بند یارانه نقدی صرفاً به سرپرستان خانوار های متقاضی که به تشخیص دولت نیازمند دریافت یارانه باشند، پرداخت می گردد یعنی مجموع درآمد سالانه آنها کمتر از رقم تعیین شده توسط دولت باشد.

افراد متقاضی دریافت یارانه نقدی نیز باید در موعد تعیین شده به مراکز ثبت نام مراجعه نمایند. چنانچه پس از تحقیق مشخص گردید که اشخاص با درآمد بیشتر از مبلغ فوق اقدام به دریافت یارانه کرده اند به میزان سه برابر یارانه دریافتی جریمه می شوند. افرادي كه در تاريخ مقرر يارانه ثبت نام نكرده اند كلبك كنند جدول زمانبندي ثبت نام يارانه ها زمان اعمال تغییرات در فرم هاي ثبت نام يارانه پاسخ به سوال های شما در مورد ثبت نام یارانه,سوال های شما در مورد ثبت نام یارانه,پاسخ به سوال, در مورد,ثبت نام یارانه,پاسخ به سوالات يارانه اي,سوال هاي يارانه اي,ثبت نام يارانه,سوال,www.refahi.ir,ثبت نام يارانه ها 93, ثبت نام مجدد یارانه ها 93, ثبت نام جدید یارانه ها 93, ثبت نام یارانه نقدی 93, ثبت نام یارانه ها مرحله دوم 93, ثبت نام یارانه ها فروردین 93, ثبت نام یارانه 93,ثبت نام یارانه ها 93, آخرین اخبار از ثبت نام جدید برای یارانه ها,آدرس سایت ثبت نام یارانه های جدید,اخرین خبر از ثبت نام اینترنتی یارانه,ادرس سایت ثبت نام اینترنتی یارانه,اولویت های ثبت نام یارانه های نقدی,ثبت نام اینترنتی یارانه,جزئیات ثبت نام اینترنتی یارانه,سامانه مدیریت حساب خانوار,سایت ثبت نام اینترنتی یارانه,سایت ثبت نام یارانه ها سال 93,سایت جدید ثبت نام اینترنتی یارانه,سایت یارانه 93,فرم ثبت نام جدید یارانه نقدی,نحوه ثبت نام جدید یارانه های نقدی 93,یارانه های نقدی سال 93,آموزش پر کردن فرم دریافت یارانه نقدی,تکمیل فرم یارانه در سال 93,دانلود فرم دریافت یارانه نقدی,سایت فرم جدید یارانه نقدی,فرم جدید برای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها,فرم جدید خوشه بندی یارانه نقدی 93,فرم جدید دهک بندی فرم دریافت یارانه نقدی,فرم دریافت یارانه نقدی 93,فرم دریافت یارانه نقدی جدید,فرم شناسایی افراد برای یارانه نقدي

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین