شمانیوز
شما نیوز

آیا انتقال ویروس کرونا از شیر مادر به نوزاد صحت دارد؟

آیا انتقال ویروس کرونا از شیر مادر به نوزاد صحت دارد؟

ﻛﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺍﺭﺷﺪ ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ گفت: تا به حال شواهدی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از شیر مادر گزارش نشده است.

ﻛﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺍﺭﺷﺪ ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ گفت: تا به حال شواهدی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از شیر مادر گزارش نشده است.ﻣﺮﺿﻴﻪ ﺑﺨﺸﻨﺪه ﻛﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺍﺭﺷﺪ ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ، ﺍﺩﺍﺭه ﺳﻼﻣﺖ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﺩﻓﺘﺮ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﻤﻌﻴﺖ، ﺧﺎﻧﻮﺍﺩه ﻭ ﻣﺪﺍﺭﺱ وزارت بهداشت اظهار کرد: مادر باید هنگام مراقبت از نوزاد، اقدامات احتیاطی از جمله شستن دست‌ها را برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا به شیرخوار رعایت کند.

به گزارش شمانیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان : او ادامه داد: اگر حال عمومی مادر با تشخیص قطعی بد است به طور موقت، تغذیه شیر خوار با شیر انسانی موجود در بانک شیر یا شیر مصنوعی انجام می‌گیرد و این مراحل تا بهبودی حال عمومی مادر انجام می‌شود؛ باید شیر مادر با رعایت اصول بهداشتی، دوشیده، ذخیره و مورد استفاده قرار گیرد.

بخشنده افزود: اگر حال عمومی مادر خوب است، تغذیه با شیر دوشیده شده مادر انجام گیرد؛ برای این کار مادر باید شیر خود را با استفاده از شیردوش دستی یا برقی بدوشد. بعد از هر نوبت شیر دوشی، تمام اجزای شیر دوش که با مادر در تماس بوده باید طبق دستورالعمل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، شسته یا ضد عفونی شود.

ﻛﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺍﺭﺷﺪ ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ، ﺍﺩﺍﺭه ﺳﻼﻣﺖ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﺩﻓﺘﺮ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﻤﻌﻴﺖ، ﺧﺎﻧﻮﺍﺩه ﻭ ﻣﺪﺍﺭﺱ وزارت بهداشت بیان کرد: تا به حال شواهدی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از شیر مادر گزارش نشده است و فرایند پاستوریزاسیون روی شیر مادر، این ماده غذایی سالم را امن می‌کند.

بخشنده با اشاره به اینکه مادران مبتلای قطعی، مشکوک یا محتمل، شیر اهدا نکنند، گفت: به اهداکنندگان شیر جهت ذخیره در بانک شیر توصیه می‌شود دست‌های خود را با آب و صابون یا شوینده مناسب با دقت و کامل شستشو دهند و کارشناس بانک شیر، خودش سالم باشد و علایمی از بروز بیماری را نداشته باشد.

او ادامه داد: مطالعات محدودی که در دو ماه گذشته انجام گرفته نشان داده است که در خون بندناف نوزادان متولد شده از مادران مبتلا، ویروس کرونا وجود ندارد؛ بر اساس مطالعاتی که روی ویروس‌های مشابه نظیر سارس و مرس انجام شده، این ویروس‌ها در شیر مادر یافت نشده است.

ﻛﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺍﺭﺷﺪ ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ، ﺍﺩﺍﺭه ﺳﻼﻣﺖ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﺩﻓﺘﺮ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﻤﻌﻴﺖ، ﺧﺎﻧﻮﺍﺩه ﻭ ﻣﺪﺍﺭﺱ وزارت بهداشت افزود: در مادران با ابتلای قطعی، محتمل یا مشکوک، برای کاهش خطر انتقال ویروس از مادر به نوزاد، لازم است از برقراری تماس پوست با پوست بین نوزاد تازه متولد شده و مادر مبتلای قطعی، محتمل با مشکوک ممانعت به عمل آید.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی