توصیه و نکات مهم برای کسانی که دختر دارند
یک روانشناس بالینی گفت: نحوه ارتباط دختران با پدرانشان در ساختن شخصیت آنها برای آغاز زندگی مشترک و حضور در جامعه بسیار موثر است.
به گزارش شمانیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان : ژیلا آهنگرزاده، روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه در پاسخ به این پرسش که نیازهای روانی دختران به چه عواملی بستگی دارد، اظهار کرد: نیازهای روانی دختران به عوامل مختلفی مانند رده سنی (کودک، نوجوان و جوان)، فرهنگ و خرده فرهنگها یا همان اقوام (لر، کرد، ترک، بلوچ، ترکمن، عرب و فارس) بستگی دارد.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: مهمترین موضوعی که دختران نوجوان و جوان به آن اهمیت میدهند، بحث روابط بین فردی به ویژه با پدرانشان است، زیرا دختران از پدرانشان در انتخاب همسر آینده خود الگوبرداری میکنند، بنابراین نحوه ارتباط دختران با پدرانشان در ساختن شخصیت آنها برای آغاز زندگی مشترک و حضور در جامعه بسیار موثر است.
او بیان کرد: امروزه به علت وضعیت اقتصادی جامعه، پدران بین یک تا سه شیفت کار میکنند، بنابراین هنگامیکه به منزل بازمیگردند، بسیار خسته هستند، این در حالی است که دختران انتظار دارند با پدرانشان صحبت کنند و همراه با خانواده یا به تنهایی با پدرانشان مسافرت، رستوران، سینما، تئاتر، کنسرت، پارک و به ویژه خرید بروند.
آهنگرزاده توصیه کرد: پدران هفتهای یکبار، ۲ هفته یکبار یا حداقل ماهی یکبار به همراه دختران خود به تفریحات سالم بروند و اجازه بدهند به دخترانشان تا احساسات خود را بیان کنند.
این روانشناس بالینی افزود: پدران نباید احساسات دخترانشان را نادیده گرفته، تحقیر یا با دیگران مقایسه کنند. دختران با مادرانشان همانندسازی کرده، اما برای انتخاب همسر آینده خود از پدرانشان الگوبرداری میکنند. اکنون یکی از نگرانیهای روان درمانگران این است که مادران چهرهای بسیار خشن از همسرانشان در ذهن دختران خود میسازند که این کار بسیار مخرب است، زیرا دختران نمیتوانند نیازها و احساسات خود را ابراز کنند و از سوی دیگر آنها، تصویری بسیار خشن از مرد در ذهنشان میسازند.