
اختصاصی شمانیوز/
فرمانده انتظامی فارس:هیچ نوجوان اسکیت بازی در شیراز بازداشت نشده است

فرمانده انتظامی فارس گفت: در موضوع کشف حجاب تعدادی دختر نوجوان اسکیت باز در بلوار چمران شیراز، هیچ نوجوانی بازداشت نشده است.
به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، سردار رهام بخش حبیبی در پاسخ به پرسش خبرنگار شمانیوز در این خصوص اظهار داشت: برنامه ای در خصوص روز اسکیت در بلوار چمران ترتیب یافته بود که بدون مشکل برگزار شده بود که در انتهای برنامه تعدادی دختر نوجوان و کم سن و سال روسری خود را به دور گردن انداخته بودند و حجاب مناسبی نداشتند که این موضوع واکنش هایی را به دنبال داشت.
وی افزود: طبق بررسی های صورت گرفته، هیچ برنامه ریزی و هماهنگی از قبل رخ نداده بود که این نوجوانانی که در آن مکان جمع می شوند،کشف حجاب کنند و هیچ موضوع امنیتی پشت این قضیه قرار نداشت.
فرمانده انتظامی فارس تصریح کرد: این نوجوانان باید با کارهای فرهنگی و ارشادی اصلاح شوند و ما به عنوان نیروی انتظامی هیچ دختر نوجوانی را در این خصوص بازداشت نکرده ایم.
وی ادامه داد: ۱۰ نفر از عواملی که در آن منطقه درگیری ایجاد کرده و چاقو کشی کرده بودند دستگیر شدند و دستگیری این افراد هیچ ربطی به موضوع دختران نوجوان اسکیت باز ندارد.