شمانیوز
شما نیوز

هم‌زمان با هشتمین نشست ستاد «مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی» وزارت صمت؛

آغاز طرح مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی حوزه لوازم خانگی

آغاز طرح مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی حوزه لوازم خانگی

معاون وزیر صمت در حاشیه نشست ستاد مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی وزارت صمت و در جمع خبرنگاران از آغاز طرح مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی حوزه لوازم خانگی خبر داد و گفت: دو هزار و 200 قلم کالا به بازار ارائه‌شده که بیشتر آن‌ها بیش از یک سال است که با همراهی تولیدکنندگان و تشکل‌ها افزایش قیمت نداشته‌اند.

به گزارش شمانیوز، محمدمهدی برادران در هشتمین نشست ستاد «مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی» که صبح امروز به ریاست وزیر صمت برگزار شد با اشاره به پیشرفت ۶۱ درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازم‌یدکی و قطعات خودرو، بیان کرد: استان‌های تهران، همدان، هرمزگان و مرکزی بیشترین همکاری را با این طرح داشتند.

رشد ۱۰ درصدی ثبت فاکتور قطعات خودرو در سامانه جامع تجارت

وی همراهی خوب تولیدکنندگان و رشد شاخص‌ها در حوزه ثبت شناسه و فاکتور را مورد توجه قرار داد و افزود: ثبت فاکتور قطعات خودرو در سامانه جامع تجارت تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه رشد ۱۰ درصدی داشته است که نشان از این همراهی و روند مثبت طرح دارد.

15 خرداد حداکثر زمان دریافت کد شناسه و رهگیری

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت تصریح کرد: ۱۵ خردادماه حداکثر زمانی است که واحدهای تولیدی باید به طرح شناسه کالا بپیوندند و از ۱۵ خرداد تولید کالاهایی که شناسه و کد رهگیری ندارند، باید متوقف شود.

برادران همچنین از استان‌ها خواست که واحدهای تولیدی را برای پیوستن به این طرح فعال کرده و همچنین به واحدهای بدون مجوز، مجوزهای لازم را ارائه دهند.

اجرایی شدن مرحله دوم طرح مبارزه با قاچاق کالا

وی ادامه داد: مرحله دوم طرح مبارزه با قاچاق کالا از این هفته اجرایی شده است و در این مرحله وارد حوزه لوازم‌خانگی شده‌ایم، سطح اول مبارزه با قاچاق کالا در حوزه قطعات یدکی خودو بود که پیشرفت خوبی در حدود 61 درصد داشته است و تداوم دارد.

همراهی انجمن تخصصی لوازم‌خانگی در طرح مبارزه با قاچاق

معاون صنایع عمومی وزارت صمت، با یادآوری این‌که با همراهی انجمن تخصصی لوازم‌خانگی زیرساخت‌هایی از پیش برای این موضوع فراهم‌شده بود، تأکید کرد: بیشتر محصولات دارای کد شناسه و کد رهگیری هستند و تولیدات داخلی نیز رصد می‌شوند، اکنون با کمک رسانه‌ها باید همراهی مردم را افزایش دهیم که با افزایش کیفیت تولیدات داخلی و تمهیدات انجام‌شده این موضوع نیز انجام خواهد شد.

برادران، تصریح کرد: روند روبه رشد تولید لوازم‌خانگی در ماه‌های اخیر با اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا افزایش خواهد داشت و به موفقیت‌های بیشتری خواهیم رسید.

مردم در زمان خرید لوازم‌خانگی به شناسنامه کالا دقت کنند

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت در ادامه سخنان خود با تأکید بر این‌که مردم در موقع خرید لوازم‌خانگی به شناسنامه کالا (کد شناسه) توجه داشته باشند، افزود: هر کالای لوازم‌خانگی نیز یک کد رهگیری دارد که باعث متمایز شدن آن می‌شود، این کد در تمامی مراحل، قابل رهگیری برای اصالت کالا و قابل‌استفاده در ضمانت‌نامه و قابل رصد و پایش است.

کالاهای وارداتی نیز کد رهگیری دارند

وی با اعلام این‌که برای کالاهای وارداتی نیز دریافت کد رهگیری انجام می‌شود، عنوان کرد: این کد رهگیری قابلیت رصد دارد و کالاهای وارداتی را از کالاهای قاچاق و تقلبی متمایز می‌کند.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت تصریح کرد: هرگونه همراهی و کمک در ورود کالای قاچاق و تقلبی به کشور (شامل بیمه کالا، عرضه و ضمانت و....) در حکم مساعدت در کالای قاچاق است و مشمول برخورد قانونی می‌شود.

مدیرکل دفتر صنایع لوازم‌خانگی و اداری وزارت صمت: پیشرفت 33 درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازم‌خانگی

همچنین محسن شکرالهی مدیرکل دفتر صنایع لوازم‌خانگی و اداری وزارت صمت نیز در گزارشی از پیشرفت 33 درصدی پروژه مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازم‌خانگی خبر داد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان قطعات یدکی لوازم‌خانگی: رشد بسیار خوب صنعت لوازم‌خانگی در دهه گذشته

مرسل صدیق، رئیس انجمن تولیدکنندگان قطعات یدکی لوازم‌خانگی نیز پس از پایان نشست در جمع خبرنگاران بیان کرد: در دهه گذشته رشد بسیار خوبی در صنعت لوازم‌خانگی صورت گرفته است و لوازم‌خانگی ایران علاوه بر رقابت در عرصه داخل در بازارهای جهانی هم موقعیت خود را پیدا می‌کنند و اکنون لوازم‌خانگی داخلی 15 درصد زیر قیمت منطقه به بازار داخل عرضه می‌شود.

وی بزرگ‌ترین معضل حوزه لوازم‌خانگی را قاچاق دانست و گفت: به‌خصوص در حوزه قطعات یدکی لوازم‌خانگی امیدواریم به همت وزارت صمت، واردات محصولاتی که در داخل تولید می‌شود متوقف شود و آمادگی در انجمن برای همراهی با وزارت صمت و دریافت کد شناسه و کنترل سامانه‌ای برای مبارزه با قاچاق وجود دارد.

دبیر کل انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران: قاچاق کالا و همچنین واردات برنامه‌ریزی واحدهای تولیدی داخلی را مشکل می‌کند

همچنین عباس هاشمی دبیر کل انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران در جمع خبرنگاران، بیان کرد: قاچاق کالا و همچنین واردات بی‌رویه به‌طور یقین برنامه‌ریزی واحدهای تولیدی داخلی را با مشکل روبه‌رو می‌کند.

وی تأکید کرد: ضمن لزوم تأمین نیاز مصرف‌کنندگان داخلی، اما محصولات وارداتی نیز باید مورد رصد و پایش مداوم و مستمر قرار بگیرد.

گفتنی است، هشتمین جلسه از سلسله نشست‌های ستاد «مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی» وزارت صمت امروز با حضور وزیر صمت، معاون صنایع عمومی وزیر صمت، مدیرکل دفتر پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی و انجمن‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی در حوزه قطعات و لوازم‌یدکی خودرو و لوازم‌خانگی... برگزار شد.

در این جلسه سایپا یدک، ایساکو، کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار لوازم‌خانگی در کنار معاونت صنایع حمل‌ونقل، معاونت تجارت و خدمات وزارت صمت و ادارات کل صمت استان‌های همدان، مرکزی و رضوی به بیان آخرین گزارش‌های خود در حوزه مبارزه با قاچاق کالا در حوزه‌های لوازم‌یدکی، قطعات خودرو و لوازم‌خانگی پرداختند.

هفت جلسه پیشین این سلسله نشست‌ها نیز با همراهی نهادهای مختلف ازجمله قوه قضائیه، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان ملی استاندارد، گمرک، ناجا، سپاه، تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی و... برگزارشده بود.

 

شاتا

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی