مهندس سلطانی در نشست هم اندیشی توسعه کسب و کار عنوان کرد:
خلاقیت و ابتکار مناطق در اجرای راهبرد تجاری شرکت، ضروری است
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در نشست هم اندیشی توسعه کسب و کار شرکت مخابرات در منطقه خوزستان، با اشاره به موانع اساسی توسعه راهبردی مخابرات در یک دهه گذشته اظهار داشت: با توجه به دگرگونی های صورت گرفته و حمایت های دولت فعلی،مدیران کارکنان و بدنه کارشناسی مخابرات نیز لازم است با پیاده سازی روش های ابتکاری و ایجاد خلاقیت در مخابرات مناطق در اجرای راهبرد تجاری و توسعه کسب و کار سازمانی کوشاتر از گذشته باشند.
مهندس سلطانی در این نشست که امروز شنبه اول بهمن ماه ۱۴۰۱به منظور بررسی راهکارهای توسعه راهبردی در مخابرات منطقه خوزستان با حضور معاونین ستادی و مدیران مخابرات مناطق و شهرهای مختلف استان خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران در حال حاضر در شرایطی است که با یک نگاه نوین و فعالیت راهبردی و منظم، می تواند با همراهی دیگر بازیگران این حوزه، مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به قله های پیش بینی شده در طرح توسعه شرکت برساند.
مهندس سلطانی گفت: هدف اصلی از اجرای این برنامه ها ، ایجاد نگاهی نوین و تحقق رضایت مندی مشتریان علی رغم مشکلات نهادینه شده در ساختار حوزه ارتباطات در کشورمان در بیش از یک دهه ی گذشته است.
وی افزود: تببین سیاست های راهبردی از سوی ستاد و بومی سازی آن در هر منطقه با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود از وظایف و هنر اصلی مخابرات مناطق است
مهندس سلطانی گفت: حرکت به سمت خواست مشتری در دنیای دیجیتالی شده امروز ، نوعی از تحول را می طلبد.
وی افزود: در اقتصاد نیز این اثرپذیری از فناوری های نوین بسیار مشهود است و طبیعتا شرکتی موفق است که اصول جدید کسب و کارهای سازمانی را رعایت کند.
مهندس سلطانی با اشاره به افزایش بسیار زیاد هزینه ها در سال های گذشته گفت: در حال حاضر نسبت به یک دهه گذشته، حداقل حقوق کارکنان ۶۴/۱۲ برابر افزایش یافته اما تعرفه ها تا امسال رشدی نداشته است.
وی افزود:در حال حاضر نیاز به فعالیت شرکت مخابرات ایران همسو با چشم اندازهای تعریف شده در بخش های راهبردی داریم تا در نهایت به رشد مطلوب برسیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بررسی مسائل گفته شده ، تاکیدکرد:در حال حاضر و با بررسی های انجام شده، با مشکل بزرگ ۳۰هزارمیلیاردتومان عقب گرد مالی به دلیل افزایش نیافتن تعرفه های مختلف در یک دهه اخیر روبرو هستیم.
مهندس سلطانی خاطرنشان کرد: پر کردن این خلا درآمدی بسیار حیاتی و عمده ، یکی از اجزای مهم کار و فعالیت در بخش پیشران ارتباطات است که با توجه دولت مردمی سیزدهم و همچنین با مصوبه مجلس محترم توانسته ایم بخشی از اعتبارات توسعه ای را دریافت کنیم.
وی افزود: حقیقتا شرکت مخابرات ایران پیشران است و در صورت رسیدن به جایگاه واقعی خود، تمام صنایع را به دنبال خود می کشد.
اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران