رونمایی از طرح ملی امکانسجی اشتغالزایی 2میلیون نفر در صنعت گوهرسنگ ایران
همزمان با دومین همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی ایران؛ از طرح ملی اشتغالزایی در صنعت گوهرسنگ ایران با حضور مقامات و مسئولان ذیربط رونمایی میشود.
به گزارش ستاد خبری دومین همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی؛ دومین همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی که از ۵ تا ۷دی ماه سالجاری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد؛ با اجرای طرح توسعه صنعت گوهرسنگ برای بیش از ۲میلیون نفر اشتغال ایجاد میشود.
بر اساس این گزارش، شرکت تولیدی صنعتی آرنا، تولیدکننده پوشاک اداری بانوان و آقایان در بخش مسئولیتهای اجتماعی خود اخیرا طرح توسعه و اشتغالزایی در بخش گوهرسنگ ایران را ارائه کرده است که این طرح در یک پروسه ۷ساله برای ۲میلیون نفر ایجاد اشتغال خواهد کرد.
دومین همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی از ۵ تا ۷ دیماه ۱۴۰۳ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. این رویداد که با حمایت هلدینگ آرنا برگزار میشود؛ یکی از مهمترین گردهماییهای تخصصی در حوزه گوهرشناسی و کانیهای صنعتی بوده و فرصتی طلایی برای متخصصان، پژوهشگران و علاقهمندان این حوزه به شمار میرود.
شرکت تولیدی صنعتی آرنا در بخش مسئولیتهای اجتماعی خود در راستای مفاد سند ملی توسعه صنعت گوهرسنگ کشور و با عنایت به اهمیت توسعه تجارت داخلی و خارجی اقدام به طرح توسعه در بخش گوهرسنگ ایران کرده است. گفتنی است در راستای مفاد سند ملی توسعه صنعت گوهرسنگ کشور که توسط دکتر سید ابومحمد هاشمی، مطرح و اجرایی شده و با عنایت به اهمیت توسعه تجارت داخلی و خارجی؛ در دومین همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی که از ۵ تا ۷ دی ماه سالجاری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد؛ شرکت آرنا به عنوان حامی و مدیر اجرایی این رویداد مهم حضور خواهد داشت.
این رویداد سه روزه با حضور دکتر رزمآرا، دبیر همایش با ارائه مقالات علمی برجسته و برگزاری کارگاههای آموزشی متنوع در موضوعات جذاب و کاربردی توسط نخبگان این صنعت از جمله دکتر خسرو ابراهیمی استاد تمام کانیشناسی صنعتی ایران، برگزار میشود.
به گزارش جام جم و به نقل از کیوان خانزاده مدیر اجرایی همایش در خلال این رویداد، کارگاه شناسایی الگوهای تراش گوهرسنگها با استفاده از هوش مصنوعی، برگزار و نقش هوش مصنوعی در طراحی و ساخت جواهرات، بررسی و از یک طرح ملی و یک مجله در حوزه گوهرسنگها نیز رونمایی خواهد شد. خانزاده در ادامه گفت: فیروزه نیشابور یکی از بهترین فیروزههای جهان است که قابلیتهای فراوانی در صنعت گوهرسنگ دارد. معدن فیروزه نیشابور نه تنها مهمترین معدن فیروزه کشور است؛ بلکه در سطح جهانی نیز به دلیل کیفیت عالی آن از معروفیت خاصی برخوردار است. نمونههای به نمایش گذاشته شده از سنگ طبیعی فیروزه این معدن در موزه لندن، سازمان زمینشناسی تهران و مشهد خود گواه بر ارزشمندی این سنگ قیمتی است.
خانزاده با تاکید بر اینکه کارگاه ارزشیابی و درجهبندی فیروزه، فرصتی تخصصی برای یادگیری در این حوزه فراهم میآورد؛ گفت: یکی از کارگاههای مهم جستجو، شناسایی، طبقهبندی و تجارت شهابسنگها است که به افزایش سطح علمی و تجارب علاقهمندان این حوزه منتج خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: در طول برگزاری همایش، موضوعات بسیار مهم و متنوعی بررسی خواهد شد. محورهای همایش شامل نوآوریهای گوهرشناسی، روشهای نوین بهسازی گوهرسنگها، تکنیکهای جدید فرآوری کانیهای صنعتی و تجاریسازی گوهرسنگها است و این موضوعات میتوانند کمک شایانی به بهبود مهارتهای فنی و علمی شرکتکنندگان کنند.
خانزاده افزود: علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت رسمی همایش به نشانی gemtechiran.um.ac.ir مراجعه کنند. مدیر اجرایی همایش با تاکید بر اینکه این رویداد، فرصت فوقالعادهای برای یادگیری، شبکهسازی و توسعه حرفهای در حوزه گوهرشناسی و کانیهای صنعتی است؛ حضور در این رویداد را دریچهای به سوی دانش و فرصتهای جدید در این صنعت قلمداد کرد.