شمانیوز
شما نیوز

فروش بیش از 20 هزار میلیارد ریال کالا در مزایده 287 اموال تملیکی

فروش بیش از 20 هزار میلیارد ریال کالا در مزایده 287 اموال تملیکی

مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در مزایده سراسری 287، این سازمان کالاهایی به ارزش بیش از 20 هزار میلیارد ریال به فروش رفت.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از میزان، اردشیر رستمی مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول اظهار داشت: نتایج مزایده 287 سراسری الکترونیکی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی که در ۳۰ استان کشور برگزار شده بود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه در این مزایده 2 هزار و 61 پارتی عرضه شد که 1000 پارتی دارای پیشنهاد بود،گفت: در این مزایده بیش از 20 هزار میلیارد تومان کالا به فروش رفت.

مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول افزود: در این مزایده انواع کالاها از قبیل انواع خودروی سواری، ماشین آلات راهسازی، انواع موتورسیکلت اجزا و قطعات موتورسیکلت یدکی خودرو، ماشین آلات صنعتی، لوازم ساختمانی، تجهیزات پزشکی لپ تاپ و ...عرضه شده بود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین