شمانیوز
شما نیوز

تامین اجتماعی اقدامات شایسته ای در حوزه درمان ارائه می کند

تامین اجتماعی اقدامات شایسته ای در حوزه درمان ارائه می کند

مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز گفت: در سازمان تامین اجتماعی اقدامات شایسته ای در جهت الکترونیکی کردن خدمات به بیمه شدگان و سایر مخاطبین سازمان انجام شده است.

به گزارش شمانیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر ابوالفضل آفریده در دیدار با مدیر کل صدا و سیمای مرکز البرز، اظهار داشت: مراکز درمانی تامین اجتماعی در استان با تمام توان خود در حال ارائه خدمات می باشند بطوریکه پلی کلینیک های تخصصی شهید بهشتی و حصارک جزو پرازدحام ترین مراکز درمانی سرپایی تامین اجتماعی در سطح گشور به شماره می آیند و بیمارستان فوق تخصصی البرز نیز روزانه با بیش از 4000 نفر مراجعه کننده در بخش سرپائی و بستری ارائه خدمت می کنند.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز افزود: عدم استقرار سیستم پزشک خانواده و عدم وجود نظام ارجاع از مسائل مهم حوزه درمان می باشند که موجب دسترسی مردم به پزشکان در تمامی سطوح از یکسو و عدم دسترسی بیماران نیازمند درمان به پزشکان متخصص مربوطه از سوی دیگر شده است که امیدواریم با شکل گیری پزشک خانواده و نظام ارجاع به مراقبت از سلامت و درمان هدفمند دست پیدا کنیم.

 

وی یکی دیگر مسائل مهم حوزه درمان را اجرای نسخه الکترونیک عنوان کرد و گفت:  از بهمن ماه سال 1395 استقرار نسخه الکترونیک و حذف دفتر چه های درمانی در مراکز درمانی سرپایی و بستری تامین اجتماعی استان آغاز و هم اکنون به صورت کامل در حال اجراست.

 

دکتر آفریده ادامه داد: در بخش درمان غیر مستقیم نیز، از مهر ماه سال 1397 با برگزاری جلسات آموزشی مختلف و اطلاع رسانی لازم به پزشکان طرف قرارداد در خصوص چگونگی اجرای طرح حذف دفترچه های درمانی و اجرای نسخه الکترونیک اقدامات مناسبی انجام داده ایم.

 

دکتر آفریده خاطر نشان کرد: اجرای نسخه الکترونیک در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بسیار حائز اهمیت است. پزشکان و درمانگران با نام کاربری و رمز عبور و تنها با شماره ملی بیمار به راحتی به پرونده الکترونیکی بیمار دسترسی پیدا می کنند و در پرونده الکترونیک بیمار، روند بیماری و درمان بیمار، داروهای مصرفی، اقدامات پاراکلینیکی و در خصوص روند درمان تصمیات لازم اتخاذ می کنند.

 

مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز افزود: اجرای نسخه الکترونیک کمک می کند پزشک و درمانگر نسبت به تداخلات داروئی و دستورات تکراری آگاهی داشته و کنترل و مراقبت از سلامت بیمار را به نحو مناسب انجام دهد و در نتیجه عوارض داروئی و درمانی را به حداقل کاهش و در سلامت جامعه تاثیر مثبتی داشته باشد.

 

دکتر آفریده همچنین در این دیدار با تشکر و قدردانی از زحمات و خدمات ارزشمند مجموعه صدا و سیمای استان البرز بیان داشت: رسانه ملی مهمترین رسانه تاثیر گذار، مورد اعتماد و آگاهی بخش استان است و خوشبختانه تاکنون تعاملات و همکاریهای بسیار خوبی با مجموعه صدای و سیمای مرکز استان داشته ایم.

 

وی اضافه کرد: امروز یکی از مهمترین دغدغه ما در استان ارائه خدمات مناسب درمانی به نیازمندان واقعی است و امیدواریم با آگاهی بخشی و فرهنگ سازی و کمک و مساعدت صدا و سیما بتوانیم در راستای تحقق این برنامه ها قدم برداریم.

علی صادق مقدسی، مدیر کل صدا و سیمای استان البرز نیز با اشاره به بافت جمعیتی و فرهنگی استان البرز گفت: در استان البرز، وجود فرهنگ های مختلف فرصت مناسبی برای تولید محتوا برای صدا و سیمای استان فراهم ساخته است.

 

وی افزود: رفاقت، مودت و همدلی نیاز استان است که صدا و سیما نقش بسیار مهمی در تحقق این مهم دارد. هدف ما آگاهی بخشی و اطلاع رسانی مناسب و شایسته است و تلاش می کنیم با تعامل سازنده با تمامی دستگاههای استان در جهت ارائه خدمت بهتر حرکت کنیم.

مقدسی اجرای پزشک خانواده، نظام ارجاع و همچنین استقرار نسخه الکترونیک را از مسائل مهم حوزه درمان برشمرد و گفت: تمام تلاش خود را در راستای استقرار آن بکار می گیریم.

 

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی