قیمت گوشی امروز
قیمت گوشی های هوآوی 31 مرداد + جدول
قیمت گوشی های موبایل شرکت هوآوی به تاریخ سی و یکم مرداد ماه ۱۴۰۰ در جدول زیر مشاهده می کنید:
به گزارش شمانیوز، پرچمداران جدید گوشی موبایل و همنیطور در قیمت گوشی ها، شرکت هوآوی معرفی شده است.قیمت گوشی های موبایل شرکت هوآوی به تاریخ سی و یکم مرداد ماه ۱۴۰۰ در جدول زیر مشاهده می کنید:
شرکت فناوری هوآوِی (به چینی: 华为技术公司) یک ابرشرکت چندملیتی در چین است که در زمینه شبکههای کامپیوتری و ارتباطات فعالیت دارد. دفتر اصلی این شرکت در شهر شنژن چین قرار دارد. هوآوِی بزرگترین شرکت ارائهکننده سرویسهای ارتباطی پس از پیشی گرفتن از اریکسون در سال ۲۰۱۲ در جهان است.
هوآوِی بیش از ۱۸۰٬۰۰۰ کارمند در سراسر جهان دارد که نزدیک ۴۶٪ درصد در بخش پژوهش و توسعه کار میکنند. این شرکت نزدیک ۲۰ مؤسسه پژوهش و توسعه در کشورهای چین، ایالات متحده، آلمان، سوئد، هند، روسیه و ترکیه دارد و در سال ۲۰۱۱ در حدود ۳٫۷۴ میلیارد دلار در پژوهش و توسعه سرمایهگذاری کرد.
در سال ۲۰۱۰ هوآوی سود ۳٫۷ میلیارد دلار را ثبت کرد. کالاها و خدماتش در ۱۴۰ کشور به کار گرفته شده و هماکنون ۴۵ شرکت از ۵۰ شرکت اپراتور مخابراتی بزرگ جهان، از تجهیزات هوآوِی بهره میبرند.
در اکتبر ۲۰۱۱، والاستریت ژورنال در مقالهای این شرکت را ارائه دهنده خدمات سانسور به دولت ایران معرفی کردهاست.هوآوی از سال ۲۰۰۷ بهطور مداوم در مدیریت ترافیک شبکه مخابراتی در مراسم حج با STC همکاری میکند.
گسترش جهانی
در سال ۱۹۹۷، هوآوی اولین قرارداد بین الملی خود را در زمینه ارائه محصولات شبکه خط ثابت با کمپانی هنگ کنگی Hutchison Whampoa امضاء کرد.[۱۴] بعد از آن در همان سال محصولات وایرلس مبتنی بر GSM را راهاندازی کرد و در نهایت برای ارائه CDMA و UMTS گسترش یافت. در سال ۱۹۹۹، این شرکت مرکز تحقیق و توسعه (R&D) را در بنگلور هند به منظور توسعه طیف گستردهای از نرمافزارهای مخابراتی تأسیس کرد. از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۳ با IBM در راستای مشاوره مدیریتی و تحول قابل توجه مدیریتی و ساختار توسعه محصول قرارداد بست. در سال ۲۰۰۰ هوآوی سرعت گسترش خود به بازارهای جهانی افزایش داد که بیش از ۱۰۰ میلیون دلار را بدست آورد و یک مرکز R&D را در استکهلم سوئد تأسیس کرد. در سال ۲۰۰۱ هوآوی چهار مرکز R&D در ایالات متحده تأسیس کرد، در سال ۲۰۰۴ هوآوی به گسترش بینالمللی خود با قراداد ساخت شبکه نسل سوم اپراتور موبایل Telfort هلند ادامه داد. این قرارداد بیش از ۲۵ میلیون دلار ارزش داشت که اولین قرارداد با یک کمپانی اروپایی بود. در سال ۲۰۰۵، برای اولین بار سفارشهای قرارداد بینالمللی از فروش داخلی پیشی گرفت. هوآوی یک توافقنامه چارچوب بینالمللی را با ودافون امضاء کرد. در ماه مه ۲۰۰۸ هوآوی و اپتوس مرکز نوآوری تلفن همراه را در سیدنی استرالیا گسترش دادند.در سال ۲۰۰۸، این شرکت اولین استقرار خود در فناوری UMTS/ HSPA را در مقیاس بزرگ جهانی در آمریکای شمالی برای ارائه نسل بعدی شبکههای وایرلس TELUS جدید و در بل کانادا با دسترسی سرعت بالای تلفن همراه ایجاد کرد. سال ۲۰۰۳ حجم قراردادهای این شرکت به رقم قابلتامل ۸/۳ میلیارد دلار رسیده بود که نسبت به سال پیش از آن ۴۲ درصد رشد داشته و بالغ بر یک میلیارد دلار از این رقم، یعنی حدود ۲۷ درصد از این قراردادها مربوط به کشورهای خارجی بودهاست. نکته جالب اینکه اگر میزان قراردادهای خارجی هوآوی را در همین سال با سال پیش از آن مقایسه کنیم، معلوم میشود که درآمدهای برونمرزی هوآوی حدود ۹۰ درصد رشد داشتهاست و این به معنی آن است که هوآوی در سال ۲۰۰۳ به عنوان یک چهره خوشنام در سطح بینالمللی ظاهر شدهاست. پیشبینی مدیران هوآوی این است که فروش برونمرزی این شرکت در سال میلادی جاری، همین میزان از رشد را از آن خود کرده و نزدیک به ۲ میلیارد دلار خواهد رسید. تکرار جهش تقریباً صددرصدی فروش خارجی هوآوی پیام معنیداری برای کارشناسان اقتصادی دارد و آن اینکه هوآوی قصد تسخیر سریع بازارهای منطقه را دارد. حضور ۸ دفتر مرکزی بینالمللی و ۵۰ دفتر نمایندگی هوآوی در کشورهای مختلف جهان موید این فرضیه است. یک نکته جالب دیگر در کسب وکار هوآوی، نحوه مهرهچینی مراکز R&D این شرکت در سراسر دنیاست که خبر از استراتژی بلندمدت این شرکت برای رویارویی با غولهای صنعت فناوری اطلاعات در کشورهای صنعتی میدهد. آمار جدیدی که از سوی هوآوی اعلام شده بیان میکند که این شرکت تنها در ششماهه ابتدایی سال ۲۰۲۰ موفق به فروش ۱۰۵ میلیون گوشی هوشمند و رسیدن به رتبه اول در میان تمام شرکتهای فعال در این حوزه شدهاست.
در جریان نشستی که در کنفرانس فناوری اطلاعات چین در سال ۲۰۲۰ برگزار شد، «یو چن دونگ» به عنوان مدیر عامل بخش کالاهای مصرفی شرکت هوآوی به صورت رسمی اعلام کرد که این شرکت در نیمه اول سال ۲۰۲۰ موفق به کسب سودی معادل ۲۵۵٫۸ میلیارد یوآن (۳۶٫۷ میلیارد دلار) شده و با فروش ۱۰۵ میلیون دستگاه گوشی هوشمند، به رتبه اول در میان تمام تولیدکنندگان گوشی هوشمند در سراسر دنیا رسیدهاست. علاوه بر این، شرکت هوآوی توانسته در جریان سهماهه دوم سال ۲۰۲۰ نیز با کنار زدن رقیب کرهای خود به این عنوان دست پیدا کند. این اتفاق منجر به رسیدن محصولات هوآوی به جایگاه «پرفروشترین گوشیهای هوشمند دنیا» در این بازه زمانی شدهاست. بنابر آمار رسمی منتشر شده توسط مؤسسه IDC، هوآوی در سهماهه دوم سال ۲۰۲۰ تعداد ۵۵٫۸ میلیون دستگاه فروخته و با این آمار به سهمی معادل ۲۰٫۲ درصد از کل بازار گوشیهای هوشمند رسیدهاست. در این میان فروش داخلی هوآوی سهمی ۴۵ درصدی را از بازار گوشیهای هوشمند چین به دست آورده، همچنین آمار IDC نشان میدهد که عمده سود هوآوی در گروه محصولات میانردهٔ رو به بالا بودهاست.
به نظر میرسد تمرکز بیش از پیش هوآوی در زمینه توسعه اکوسیستمی شامل انواع دستگاهها از جمله لپ تاپ، تبلت، ساعت، هدفون و غیره که به راحتی نیز به یکدیگر متصل میشوند، از جمله سیاستهای هوآوی بوده که تاکنون ثمرات مثبتی در رشد درآمد این شرکت داشتهاست.