شمانیوز
شما نیوز

رپرتاژ آگهی

چگونه بهترین پارتیشن اداری مناسب را انتخاب کنیم؟

چگونه بهترین پارتیشن اداری مناسب را انتخاب کنیم؟

پارتیشن اداری هم‌زمان با تغییرات گسترده در ساختار سازمانی شرکت‌های بزرگ و کوچک و در نتیجه تخت‌تر شدن چارت سازمانی آنها، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. شاید به این دلیل است که دکوراسیون اداری مبتنی بر پارتیشن اداری را بیش از هرجایی در کسب‌وکارهای مبتنی بر تکنولوژی و کسب‌وکارهای نوپا می‌بینیم.

پارتیشن اداری هم‌زمان با تغییرات گسترده در ساختار سازمانی شرکت‌های بزرگ و کوچک و در نتیجه تخت‌تر شدن چارت سازمانی آنها، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. شاید به این دلیل است که دکوراسیون اداری مبتنی بر پارتیشن اداری را بیش از هرجایی در کسب‌وکارهای مبتنی بر تکنولوژی و کسب‌وکارهای نوپا می‌بینیم. جایی که مدرن بودن و ارتباط سازمانی خطی بیش از ساختارهای قدیمی و کلاسیک مورد توجه است. پارتیشن‌های اداری کمک می‌کنند تا ارتباطات نیروی انسانی به شکل ساده‌تر و سریع‌تری در فضای اداری شکل بگیرد. همچنین این سبک بخش‌بندی دفاتر اداری، کمک می‌کند تا از فضاهای کوچک‌تر استفاده بهینه‌تری شود. به همین دلیل نیز یکی دیگر از مشتریان اصلی پارتیشن‌های اداری، دفاتر کار اشتراکی هستند. اگر شما نیز به فکر تغییر دکوراسیون دفتر خود هستید؛ و تصمیم به استفاده از پارتیشن برای این کار گرفته‌اید؛ پس از تبریک بابت این حسن انتخاب، توصیه می‌کنیم که برای آشنایی با ویژگی‌ها، مزایا، انواع، نکات خرید و... پارتیشن اداری با این نوشته همراه ما باشد.

 

 

پارتیشن اداری چیست و چه انواعی دارد؟

پارتیشن‌های اداری، دیواری پیش‌ساخته با قابلیت نصب سریع هستند؛ که از جنس‌های مختلف و در ابعاد گوناگون طراحی و ارائه می‌شوند. این پارتیشن‌ها بنابر نوع نیاز و فضای استفاده شامل پارتیشن چوبی، آلومینیومی، شیشه‌ای، تک جداره، دوجداره و ترکیبی می‌شوند. همچنین از نظر ساختار این دیوارهای کاذب دارای انواع مختلفی هستند. به عنوان مثال پارتیشن‌ها می‌توانند ارتفاعی تا سقف داشته باشند؛ و یا کوتاه‌تر بوده و تا ارتفاع مشخصی را پوشش دهند. همچنین آنها را می‌توان برای ساخت دیوارهای اصلی و تفکیک فضاهای کلی به‌کار برد؛ و یا به شکل دقیق‌تر برای ساخت کابین‌های اداری محصورتر استفاده کرد.

اما در نهایت مهم‌ترین دسته‌بندی پارتیشن اداری بر اساس نوع جنس آن است. بر همین اساس نیز در ادامه ویژگی‌های مختلف هرجنسی از پارتیشن‌های اداری را بررسی کرده‌ایم. 

پارتیشن چوبی

اغلب پارتیشن‌های چوبی امروزی از جنس MDF هستند. این پارتیشن‌ها از نظر ظاهری به دلیل شباهت به چوب، جذاب بوده و از نظر عملکردی مهم‌ترین ویژگی آنها، عایق بودن در برابر صدا و همچنین حفظ حریم خصوصی بخش‌های مختلف به کامل‌ترین شکل ممکن است.

از پارتیشن‌های چوبی برای ایجاد فضاهای جدید و کاملا مجزا استفاده می‌شود. در واقع تجربه ثابت کرده است که این سبک پارتیشن مناسب تفکیک کلی یک فضای بزرگ نیست؛ در حال که برای ایجاد فضاهای محصورِ کاملا مجزا از هم، می‌تواند بهترین گزینه باشد.

پارتیشن آلومینیومی

پارتیشن‌های آلومینیومی دو دسته هستند. گروه اول و قدیمی‌تر دارای ساختاری تمام آلومینیومی بودند. این پارتیشن‌ها را اغلب در فضاهای اداری دولتی و نیمه‌دولتی که روزانه میزبان تعداد زیادی ارباب رجوع هستند دیده‌اید. علت این موضوع نیز دوام بالای آنها در برابر فشار، ضربه و... است. اما این روزها این سبک دکوراسیون اداری تا حدودی قدیمی شده است.

اما گروه دوم پارتیشن‌های اداری، مدل‌هایی هستند که فقط فریم آنها از آلومینیوم ساخته شده است. در واقع می‌توان گفت امروزه بیشترین کاربرد آلومینیوم در پارتیشن اداری مرتبط با استفاده از آنها در طراحی فریم انواع دیگر پارتیشن است. در نهایت مهم‌ترین دلیل استفاده از آلومینیوم در انواع پارتیشن، دوام بالا، ثابت ظاهری، استحکام بالا و وزن سبک آن در مقایسه با سایر فلزات مستحکم است.

پارتیشن شیشه‌ای

امروزه می‌توان انواع پارتیشن شیشه‌ای اداری را به عنوان محبوب‌ترین مدل‌های پارتیشن در نظر گرفت. تقریبا در اکثر دفاتر کاری مدرن، بخش اصلی فضای دکوراسیون اداری را پارتیشن‌های شیشه‌ای تشکیل داده‌اند. این پارتیشن‌ها می‌توانند به عنوان دیوارهای اصلی برای جداکردن کلی فضاها از یک‌دیگر به کار گرفته شده و یا حتی در طراحی فضاهایی اختصاصی‌تر مورد استفاده قرار بگیرند.

مهم‌ترین مزیت پارتیشن‌های شیشه‌ای در مقایسه با سایر پارتیشن‌های اداری، امکان ایجاد وسعت دید بیشتر در فضاهای کوچک، امکان دریافت نور و تنظیم بهتر و یک‌پارچه‌تر نور محیط و همچنین تنظیم بهتر دما و تهویه محیط کار است. این ویژگی‌ها باعث می‌شود که پارتیشن‌های شیشه‌ای بتوانند در کاهش مصرف انرژی موثر بوده و موجب صرفه‌جویی در این هزینه‌ها شوند.

 

 

رپرتاژ آگهی

 

پارتیشن اداری تک جداره

اغلب پارتیشن‌های اداری تک جداره مدل‌هایی هستند که به‌طور کامل روی زمین نصب نمی‌شوند؛ بنابراین معمولا وزن سبک‌تر و قابلیت جابجایی بیشتری دارند. این پارتیشن‌ها با داشتن پایه مخصوص، به‌صورت ایستاده قرار گرفته و معمولا نمی‌توان روی آنها پرده یا سایر اجزای متداول را نصب کرد.

پارتیشن‌های تک جداره تا حدود زیادی شبیه به پاراوان‌های چوبی قدیمی هستند؛ که تنها برای جداسازی موقت دو فضای مختلف به کار می‌روند. با این وجود مدل‌های زیادی از این پارتیشن اداری نیز به‌صورت کاملا ثابت قابلیت نصب داشته و به‌جز تک جداره بودن تفاوتی با پارتیشن اداری دو جداره ندارند.

پارتیشن اداری دوجداره

پارتیشن‌های دو جداره برای دیوارهایی که تا سقف ادامه دارد؛ گزینه جذابی است. این پارتیشن‌ها معمولا از دو جداره شیشه‌ای در همه یا بخشی از دیواره خود استفاده می‌کنند. دو جداره بودن شیشه اجازه می‌دهد تا این محصولات تنوع بیشتری داشته باشند. به عنوان مثال نصب پرده کرکره در میانه دو جداره، یک روش متداول در این زمینه است. نکته دیگر در مورد این پارتیشن‌ها، استحکام بیشتر و عایق بهتر آنها در برابر سروصدا است.

مهمترین نکات خرید پارتیشن اداری برای محیط اداری

توصیه‌های زیادی برای خرید پارتیشن اداری مناسب می‌توان داشت؛ اما 4 توصیه زیر را به عنوان ضروری‌ترین نکات در نظر بگیرید:

  1. پیش‌نیاز خرید پارتیشن اداری، طراحی دکوراسیون اداری است. در واقع با داشتن یک طرح استاندارد حرفه‌ای می‌توانید نیاز، نوع و میزان پارتیشن لازم برای اجرای کار را تشخیص دهید.
  2. بهترین مرکز برای خرید پارتیشن، همان‌جایی است که طرح دکوراسیون اداری شما را مشخص می‌کنند. همچنین یک فروشنده حرفه‌ای پارتیشن اداری، باید توانایی اجرای کار فروخته شده را به بهترین شکل ممکن داشته باشید.
  3. گارانتی و ضمانت کیفیت و اجرای صحیح کار را در نظر داشته باشید.
  4. فضای کار، موضوع فعالیت و هویت سازمانی خود را در نظر گرفته و بر اساس آن شکل و ظاهر پارتیشن‌های لازم را انتخاب کنید.

 

 

رپرتاژ آگهی

 

مزایای استفاده از پارتیشن اداری

مهم‌ترین مزایای پارتیشن‌های اداری به شرح زیر است:

  • اجرا و نصب آنها با سرعت زیادی قابل انجام است.
  • امکان جابه‌جایی و ایجاد تغییر در آنها ساده است.
  • قابلیت تعمیر و تعویض دارند.
  • ظاهری زیبا و مدرن دارند.
  • به ساختار اصلی ساختمان آسیبی نمی‌زنند.
  • دارای طول عمر بالا هستند.
  • موجب استفاده بهینه از فضای کار می‌شوند.
  • با طراحی‌های مدرن و امروزی سازگارتر هستند.

بهترین پارتیشن اداری از چه جنسی است؟

واقعیت آن است که بهترین جنس برای پارتیشن اداری بر اساس نیاز شما تعریف می‌شود. به عنوان مثال همان‌طور که اشاره کردیم؛ برای کسب‌وکارهایی با ارباب رجوع زیاد، پارتیشن‌های آلومینیومی، برای کسب‌وکاری مدرن و نیازمند فضاهای شیک، پارتیشن‌های شیشه‌ای و برای فضاهای کلاسیک، پارتیشن‌های چوبی در اولویت هستند. با این وجود امروزه پارتیشن‌های شیشه‌ای با فریم‌های آلومینیومی بیشتر از سایر مدل‌ها مورد استقبال مشتریان قرار می‌گیرند.

در نهایت فراموش نکنید که بخش مهمی از بالا بودن کیفیت پارتیشن اداری به صحیح بودن شیوه نصب و اجرای آن بستگی دارد.

برای نصب و اجرای پارتیشن اداری کدام شرکت مناسب است ؟

گروه مکعب چندین سال است که تخصص کافی در زمینه طراحی پارتیشن اداری دارد و شما می توانید از کارشناس ها به صورت رایگان مشاوره بگیرید و با آنها در تماس باشید و راهای ارتباطی به شرح زیر است

آدرس: جردن، عاطفی شرقی، کوچه رفیع، پلاک 5، زنگ تکی

تلفن: ۲۶۲۹۱۰۱۸ -۰۲۱

سایت: https://mokaabgroup.com

 

* این مطلب رپرتاژ آگهی میباشد سایت شما نیوز هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی