شمانیوز
شما نیوز

رپرتاژ آگهی

چگونه از ترکیه لوازم‌خانگی وارد کنیم؟

چگونه از ترکیه لوازم‌خانگی وارد کنیم؟

لوازم‌خانگی به‌عنوان کالاهای بادوام شناخته می‌شوند و کیفیت ساخت آنها بسیار مهم است. طی سال‌های گذشته با وجود افزایش برندهای چینی در ایران، علاقه به شرکت‌های اروپایی کمتر نشده و راه واردات این دسته کالاها معمولا از ترکیه می‌گذرد.

لوازم‌خانگی به‌عنوان کالاهای بادوام شناخته می‌شوند و کیفیت ساخت آنها بسیار مهم است. طی سال‌های گذشته با وجود افزایش برندهای چینی در ایران، علاقه به شرکت‌های اروپایی کمتر نشده و راه واردات این دسته کالاها معمولا از ترکیه می‌گذرد. این واردات از ترکیه یکی از منابع بزرگ برای تجارت برای کشور ایران است. به‌طوری‌که در سال‌های اخیر شاهد رشد چشمگیری از واردات از این کشور بوده‌ایم. زیرا که افزایش تحریم‌ها و فشارهای وارده به شرکت‌های بین‌المللی، واردات را از کشورهای مانند آلمان، ژاپن و کره جنوبی را به کشور به‌شدت کاهش داده است؛ بنابراین ایجاد پل ارتباطی با ترکیه و تجارت با این کشور به لحاظ نزدیکی و نیز بهره‌مندی از تکنولوژی مدرن، معاملات و تبادلات تجاری با ترکیه را افزایش داده است. به‌طوری‌که محصولات و تولیدات کشور ترکیه در سال‌های اخیر مورد استقبال ایرانیان قرار گرفته و تجار و بازرگانان ایرانی نیز علاقه زیادی به تجارت با این کشور را پیدا کرده‌اند. واردات لوازم‌خانگی از ترکیه، باتوجه‌به گسترش توجه به برندهای اروپایی بیشتر شده است.

واردات لوازم‌خانگی یک تجارت پرسود

واردات لوازم‌خانگی در کشور ما می‌تواند یک تجارت پرسود برای تجار و بازرگانان داخلی باشد، به‌شرط آنکه با قوانین و شرایط واردات لوازم‌خانگی در کشور آشنا بوده و بتوانند در خرید کالاهای وارداتی نهایت دقت را داشته باشند.

واردات و حتی تولید لوازم‌خانگی در کشور ما با محدودیت‌های زیادی مواجه است؛ اما تاجری که بتواند این محدودیت‌ها را به‌خوبی شناسایی نموده و طبق نیازهای بازار لوازم‌خانگی پرطرف‌دار و پرفروش را از سایر کشورها خریداری نموده و به بازارهای کشور وارد کند، می‌تواند در این تجارت به موفقیت‌های بزرگ و سودهای کلان اقتصادی برسد.

با این‌ حال شاید بپرسید این اتفاق چگونه امکان‌پذیر است؟

در پاسخ به این سؤال باید بگوییم واردات لوازم‌خانگی در کشور ما کار چندان دشواری نیست؛ بلکه تنها کافی است با محدودیت‌ها و قوانین مختلف در این زمینه آشنا بوده و نیازهای بازار را به‌خوبی شناسایی کنید، سپس با بررسی نیازهای بازار کالاهایی را خریداری نمایید که علاوه بر پرفروش بودن، جزء کالاهای ممنوعه نباشند تا به‌راحتی بتوانید آن‌ها را از مرز کشور عبور داده و به بازارهای فروش برسانید.

مشورت با مشاورین و کارشناسان متخصص حوزه بازرگانی قطعاً در این زمینه بهترین و مؤثرترین راهکار است. شما می‌توانید با صلاحدید و نظر کارشناسان بازرگانی کالاهای ممنوعه را شناسایی کرده و در نهایت کالاها و لوازمی را به کشور وارد کنید که طرفداران بیشتری در کشور داشته باشند.

در حوزه واردات کالا یکی از مسیرهای اصلی واردات از ترکیه به ایران است. به طوری که در سال های اخیر شاهد رشد چشم گیری از واردات از این کشور بوده ایم. زیرا که افزایش تحریم‌ها و فشارهای وارده به شرکت‌های بین‌المللی، واردات را از کشورهای مانند آلمان، ژاپن و کره جنوبی را به کشور به‌شدت کاهش داده است؛ بنابراین ایجاد پل ارتباطی با ترکیه و تجارت با این کشور به لحاظ نزدیکی و نیز بهره‌مندی از تکنولوژی مدرن، معاملات و تبادلات تجاری با ترکیه را افزایش داده است.

به‌طوری‌که محصولات و تولیدات کشور ترکیه در سال‌های اخیر مورد استقبال ایرانیان قرار گرفته و تجار و بازرگانان ایرانی نیز علاقه زیادی به تجارت با این کشور را دارند. همین‌طور به دلیل افزایش نرخ دلار و نزدیکی به این کشور، هزینه‌های واردات و صادرات از جمله حمل‌ونقل به‌شدت کاهش می‌یابد و این زمینه‌ای برای ترغیب هر چه بیشتر تجار برای تبادل و تجارت با این کشور است.

قوانین واردات لوازم‌خانگی از ترکیه

در این میان واردات لوازم‌خانگی از ترکیه جزء فعالیت‌های پرسود اقتصادی است، به‌طوری‌که تجار و بازرگانان داخلی و خارجی همواره در اولین تجارت‌های خود از این لوازم و وسایل به‌عنوان کالای وارداتی استفاده می‌کنند. ترخیص لوازم‌خانگی از گمرک در کشور ما نیز به‌خاطر تحریم‌های اقتصادی و کمبود امکاناتی که در بخش تولید شاهد هستیم، در دو دهه گذشته بیشتر شده است. به همین خاطر واردات این محصولات پرسودترین تجارت‌ها در کشور شناخته می‌شود. اما قوانین و آیین‌نامه‌های جدیدی که از سوی وزارت صمت به‌تازگی معرفی و تدوین شده‌اند، نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر واردات لوازم‌ خانگی در کشور با محدودیت‌هایی مواجه بوده است.

چالش‌های واردات لوازم‌خانگی از ترکیه

واردات لوازم‌خانگی می‌تواند نیازهای کشور را به‌سادگی تأمین و رفع نماید، به‌طوری‌که دیگر برای تولید این وسایل نیازی به کارخانه‌ها و صنایع تولیدی مختلف نداشته و به‌راحتی می‌توان این کالاها را از سایر کشورها خریداری نمود؛ اما توجه داشته باشید که این فرایند در طولانی‌مدت به اقتصاد کشور صدمه می‌زند.

با این تفاسیر و همچنین تحریم‌های جدیدی که علیه کشور صورت‌گرفته است، واردات لوازم‌خانگی توسط وزارت صمت محدود شده و طبق قوانین جدید هر نوع کالایی اجازه ورود به کشور را ندارد. مطابق با قوانین و آیین‌نامه‌های جدید تجار و بازرگانان حق ندارند کالاهایی که توسط صنایع تولیدی کشور طراحی و تولید می‌گردند را به‌عنوان کالای وارداتی انتخاب کرده و از سایر کشورها خریداری نمایند.

بنابراین، از جمله قوانینی که باید پیش از واردات لوازم‌خانگی از گمرک به آن توجه نمایید، کالاهای ممنوعه است. برای این کار می‌توانید کتاب قوانین صادرات و واردات کشور یا آیین نامه‌های جدید را مطالعه نمایید. همچنین می‌توانید با یک مشاور متخصص بازرگانی صحبت نموده و طبق نظر او در ارتباط با واردات لوازم خانگی تصمیم‌گیری کنید.

مشاورین و کارشناسان متخصص شرکت بازرگانی سپاهان همراه به آدرس اینترنتی www.sepahanhamrah.com ضمن آشنایی با قوانین و مقررات کشور می‌توانند در زمینه آشنایی با کالاهای ممنوعه و شرایط واردات و ترخیص لوازم خانگی از گمرک به شما کمک نموده و در هر چه بهتر انجام شدن امور بازرگانی تجارت شما موثر واقع شوند.

 

* این مطلب رپرتاژ آگهی میباشد و سایت شما نیوز هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی