در همایش تبیین سیاستهای بانک صنعت و معدن مطرح شد.
حسین مهری تأکید کرد: مشتری مداری، ارائه خدمات مطلوب و ساده سازی فرآیندها اساس جذب منابع است
مدیرعامل بانک صنعت و معدن، ارتقای سطح کیفی خدمات بانکی و تسهیل فرآیند اعطای تسهیلات را پیش نیاز حفظ مشتریان و جذب منابع مالی بیشتر دانست و از تمامی کارکنان خواست برای جذب سپردههای بانکی از طریق شعب بانک و وصول مطالبات غیرجاری تلاش مضاعف داشته باشند.
به گزارش شمانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، حسین مهری مدیرعامل و رییس هیأت مدیره این بانک در جلسه هم اندیشی تبیین سیاستهای بانک صنعت و معدن با رویکرد تجهیز منابع و بررسی مسایل و موضوعات مرتبط با حوزه ارزی که با حضور اعضای هیأت مدیره و مدیران ستاد و تعدادی از رؤسای شعب و سرپرستیها برگزار شد، ضمن بیان مطلب فوق افزود: تنوع و کیفیت خدمات و تعامل با مشتریان در تجهیز منابع مالی و موفقیت شعب برای جذب منابع بیشتر، نقش بسیار مهم و مؤثری دارد.
مدیرعامل تصریح کرد: استقرار بانکداری شرکتی و توجه به مشتریان ویژه شبکه بانکی میتواند به عنوان یک نیاز اصلی و اساسی از یک سو به تأمین مالی و تجهیز منابع منجر شود و از سوی دیگر خدمات بانکی متنوعی را برای کمک، تسهیل و تسریع تعاملات با مشتریان فراهم آورد.
وی بیان داشت: برای افزایش مطلوبیت بانک برای مشتریان و ایجاد رغبت برای جذب سپردههای چهارگانه لازم است، امور بانکی با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی موجود در حداقل زمان ممکن انجام شود زیرا مشتریان در صحنه رقابت، ارزش بسیاری برای زمان و سرعت عمل قائل هستند و در این راستا باید بر بانکداری الکترونیکی تمرکز کنیم چرا که در عصر حاضر تعدد شعب دیگر یک مزیت نیست و برای یک بانک تخصصی هزینههای بسیاری در برخواهد داشت.
مهری اظهار داشت: یکی دیگر از موارد مطرح در تجهیز منابع توجه به وصول مطالبات است و یکی از راهکارهای اساسی در وصول مطالبات تعامل سازنده با شرکتها و واحدهای تولیدی است؛ در واقع عدم موفقیت مشتری به منزله شکست ماست و برای نیل به اهداف مشترکی که داریم باید کار را با مذاکره و همفکری پیش ببریم و تملیک واحدهای تولیدی آخرین اهرم است و لازم است واحدهای تملیک شده به سرعت واگذار شود تا هر چه سریعتر نقدینگی حاصل از آن وارد بانک شود.
مدیرعامل ادامه داد: نقش منابع انسانی که به عنوان مهمترین سرمایه هر بانکی است، بسیار سازنده و مؤثر خواهد بود و وجود منابع انسانی کارآمد، خلاق و با انگیزه و با تجربه در هر سازمانی تضمین کننده حفظ مشتریان قدیمی و جذب مشتریان جدید است.
وی خاطرنشان کرد: عمده مشتریان ما، صنعتگران و کارآفرینان بزرگ کشور هستند که برای استفاده از خدمات خاص و دریافت تسهیلات و گشایش اعتبار اسنادی به این بانک مراجعه میکنند و کاهش فرآیندها و جلوگیری از اطاله مراحل اجرای خدمات با رعایت اصل شفافیت در عملکرد سبب ایجاد رضایت در مشتریان و گسترش همکاری با آنان خواهد شد.
مهری ضمن اشاره به ویژگیهای مهم خدمات مطلوب و مؤثر افزود: سه اصل شفافیت اطلاعات، قیمت تمام شده پایین و سهولت دسترسی به خدمات متنوع لازمه جذب منابع مالی است و مطالعه روشهای علمی و استفاده از تجارب کاربردی بانکهای توسعهای پیشرو در دیگر کشورها میتواند ایدههای بسیاری برای جذب منابع کم ریسکتر در اختیار بانک قرار دهد.
مدیرعامل تأکید کرد: پیگیری برای افزایش سرمایه بانک نیز برای تأمین منابع مالی مورد نیاز در دستور کار قرار دارد. رییس هیأت مدیره بانک بر لزوم اجرای دقیق قوانین و مقررات برای تحقق اهداف بانک تأکید کرده و افزود: در عین حال با توجه به شرایط کنونی اگر پیشنهادی برای گشایش امور و تسهیل ارایه خدمات به متقاضیان مد نظر باشد از طریق دولت و مجلس اقدام خواهیم کرد چرا که وظیفه ما به عنوان تنها بانک تخصصی در حوزه صنعت و معدن کشور حمایت از تولیدکنندگان است و نقش این بانک در توسعه کشور انکارناپذیر است.
اصغر پاک طینت عضو هیأت مدیره این بانک نیز عنوان داشت: مشتری مداری و ارتباط مستمر و مؤثر با مشتریان از عوامل تأثیرگذار در بحث تجهیز منابع است و برای استفاده از ظرفیت شعب بانکهای تجاری برای پوشش دهی مناسب خدمات بانکداری خرد، اقداماتی را در دست انجام داریم.
وی ادامه داد: در بسته سیاستی سال جاری برای تشویق متقاضیان به انجام تعهداتشان بر اساس شرایط مشتریان، مزایایی در نظر گرفته ایم.
پاک طینت همچنین از تفویض اختیارات خاص به مسؤلان شعب خبر داد و گفت: برای افزایش میزان سپرده در هر استان، طرحهای واحدهای تولیدی بزرگ به شعب فرستاده میشود تا تمرکز بر جلب رضایت آنان موجبات انگیزه برای سایر واحدهای تولیدی را فراهم آورد.
حسین عسکری دیگر عضو هیأت مدیره این بانک نیز بیان داشت: انتقال تجارب مفید و کارا در خصوص جذب منابع در بین شعب بانک از اهمیت ویژهای برخوردار است که خود سبب شکل گیری ایدههای بیشتر خواهد شد؛ در واقع ایجاد اثر مرکب سبب افزایش مهارت در تجهیز منابع و وصول مطالبات خواهد شد.
وی تأکید کرد: از آنجایی که منابع مالی محدود و ارزشمند است بررسی طرحهای تولیدی ارائه شده به بانک برای دریافت تسهیلات باید با دقت نظر مضاعف انجام شود و همانطور که جذب منابع برای بانک اهمیت دارد تخصیص این منابع هم باید با در نظرگرفتن جمیع جهات انجام شود.
عسکری با اشاره به ضرورت سرعت ارائه خدمات به مشتریان، اطلاع رسانی مناسب و تقویت ارتباطات رؤسای شعب و کارکنان با مسؤلان استانی گفت: لازم است شرایط و محدودیتهای بانک برای مدیران استانی و ادارات و سازمانهای ذیربط تشریح گردد و با شناسایی صنعتگران و کارآفرینان خوشنام برای برقراری تعامل مناسب با آنان اقدام کنیم.
علی موحدنژاد عضو دیگر هیأت مدیره این بانک نیز با تأکید بر ضرورت جلوگیری از خروج ارز از کشور اظهار داشت: برای حمایت از تولیدکنندگان و حل مشکلات آنان در حوزه خدمات ارزی نیازمند منابع مالی هستیم و در نظر داریم از طریق ساز و کارهای بانکداری شرکتی و سفارشی سازی خدمات برای مشتریان ویژه منابع مالی جدیدی فراهم کنیم.
وی گفت: از طریق خدمات الکترونیک به دنبال ایجاد مزیت در ارائه خدمات هستیم تا همه مشتریان در تمامی نقاط کشور با صرف کمترین هزینه به خدمات مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.