بیمه ایران/
نشست بررسی چالشها و راهکار ها در صنعت بیمه به میزبانی بیمه ایران استان قم برگزار شد
نشست بررسی چالشها و راهکار ها در صنعت بیمه با حضور دکتر فراهانی فرد، مشاور حوزه اقتصاد اسلامی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیرکل دارایی، مدیرکل و معاونین بیمه ایران ، نایب رییس و دبیر سندیکای بیمه گران و سایر مدعوین به میزبانی اداره کل بیمه ایران استان قم برگزار شد.
به گزارش شمانیوز و به نقل از روابط عمومی بیمه ایران ، اقدام صابری مدیرکل بیمه ایران استان در این نشست گزارشی از عملکرد بیمه ایران در استان ارائه داد و به بررسی اهمیت و جایگاه صنعت بیمه در استان پرداخت وگفت : وضعیت منابع انسانی و رضایت شغلی شاغلین صنعت بیمه نشان دهنده ظرفیت اشتغال زایی بالای این صنعت است.
صابری با اشاره به عملکرد مثبت بیمه ایران در سال جاری گفت: در مدت11ماهه سال جاری حدود 3000 میلیارد تومان حق بیمه دریافت شده و در همین مدت 2010 میلیارد تومان خسارت پرداخت شده ،که این آمار حاکی از سرعت عمل در پرداخت خسارت های بیمه گذاران و مردم و همچنین کوتاه شدن زمان بررسی خسارات در اغلب رشته ها است.
مدیرکل بیمه ایران استان قم در ادامه به بیان برخی مشکلات پیش روی بیمه ایران پرداخت و بر ضرورت دیجیتالی شدن صنعت بیمه تاکید نمود.
درادامه این نشست فراهانی مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی، بیمه ایران را بازوی توانمند اقتصادکشور دانست وگفت: صنعت بیمه با اقتدار، پویایی و توانایی بالای خود می تواند در توسعه عدالت اجتماعی، رضایتمندی مردم و حمایت از تولید و اقتصاد نقشه مهمی را ایفا نماید.
وی با اشاره به اهمیت مباحث شرعی و فقهی در صنعت بیمه در ایجاد اعتماد عمومی و اقبال مردم با توجه به اسلامی بودن جامعه ، خبراز آماده شدن "شورای فقهی بیمه" و شیوه نامه ها و آیین نامه های آن داد وخواستاراستفاده از نظرات شورای فقهی بیمه به خصوص در تولیدات و ابزار های جدید صنعت بیمه و انطباق هرچه بیشتر آن با شرایط کشور شد و از خدمات بیمه ایران با توجه به رضایت و عدم شکایت مردم در دوره مدیریت جدید بیمه ایران استان قم قدردانی و تشکر نمود.
مشاور وزیر اقتصاد تصریح کرد: دفاتر مرکزی بسیاری از کارخانجات و تولید کنندگان در تهران است، اما آنها اکثرخدمات خود را از پایتخت دریافت می نمایند، برای سامان دهی به این موضوع به دستور استاندارقم، این سرمایه گذاران و تولیدکنندگان ملزم به انجام امور بیمه ایی، مالیاتی و بانکی خود در استان شده و در این جهت گام های عملی خوبی برداشته شده است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد : چالش ها و مباحث مطرح شده ، می تواند ابتدا در قم به عنوان استان نمونه ، منجر به بررسی و آسیب شناسی عملیاتی شود و سپس در سطح ملی و کلان مطرح و به کل کشور تسری پیدا کند.
در این نشست همچنین، مدیران و مسئولان استان قم حاضر در جلسه ، گزارشی از عملکرد سازمان خود را ارئه نموده و نقطه نظرات خود را مطرح کردند..