رقص جنجالی علی صبوری با لباس زنانه در شبکه سه + فیلم
رقص علی صبوری با لباس زنانه در سریال آخر خط
امروز بیوگرافی علی صبوری کمدین خندوانه را مرور میکنیم، او یکی از چهره های محبوب کمدی اسـت. علی صبوری از اینستاگرام شروع کرده ودر بخش خنداننده شو در برنامه تلویزیونی خندوانه بـه اوج شهرت خود رسیده اسـت، جالب اسـت بدانید کـه علی صبوری با استعداد و تلاش خود صاحب درآمد خوبی شده اسـت، او BMW سوار میشود و همه ی اینها بـه خاطر تلاش های او و کار مداوم اش اسـت.
بیوگرافی علی صبوری
علی صبوری خنداننده شو ،جوان با استعداد در زمینه هنر کمدی، زادۀ 3 شهریور 1371 در شهر مشهد،کمدین فضای مجازی «Virtual comedian» و بـه اصطلاح واینر اینستاگرام اسـت کـه از خیلی پیش تر از حضور در مسابقه خندانند شو فعالیت خودرا آغاز کرده و طرفداران بسیاری پیدا کرده بودو بهمین دلیل ممکن اسـت شـما هم پیش از شروع دور دوم مسابقه خنداننده شو خندوانه با او آشنا بوده باشید.
علی درخانواده ای با دو فرزند بزرگ شده اسـت و دارای یک برادر کوچک تر بنام آرمان صبوری اسـت کـه فرد موفقی در حوزه گرافیک اسـت. علی صبوری بـه گفته خودش دارای یک اتومبیل بینوه 318 i مدل 2005 اسـت و با همین اتومبیل در برخی کلیپ هایش حضور مییابد. شغل خانوادگی علی صبوری فعالیت در بازار آهن آلات صنعتی اسـت و بـه گفته خودش زندگی خوب و شرایط مناسبی دارند.
علی کـه از طریق ارسال ویدئو و پیش آمدن در مراحل انتخاب خنداننده بـه مرحله ی اجرای زنده در برنامه خندوانه رسید، در گروه فرهاد آئیش اسـت و امید زیادی برای بالا آمدن از گروه ها و فینالیست شدن در خندوانه دارد.
علی صبوری بعنوان واینر، ویدئو های طنز، دابسمش و کلیپ های خاص درست میکرد کـه در اینستاگرام شهرت خاص و طرفداران مخصوص بـه خودرا یافته بودو بعضا کلیپ های او دست بـه دست میشدند.
شاید این یکی از مهمترین تفاوت های علی صبوری با دیگر شرکت کننده ها باشد کـه عده ای از آنها برای نخستین بار قدم در عرصه کمدی گذاشته اند. البته این موضوع برای تعداد تعداد زیادی از منتقدین برنامه استعدادیابی خنداننده شو پررنگ شده اسـت و آنها معتقد هستند کـه در شوی استعداد یابی نباید افراد با تجربه حضور یابند. نخستین اجرای علی صبوری در خنداننده شو با موضوع جا بـه جا شدن او با نوزاد خانواده ی دیگری بود.
کـه اینجا بـه جایی باعث شده بود پدرش وی را نخواهد و آن قدر این موضوع را جذاب و خنده دار تعریف کرد کـه اشک داوران مسابقه و شرکت کنندگان در استودیو خندوانه را در آورد. علی صبوری متولد شهر مشهد اسـت و رامبد جوان در شب دوم اجرای علی صبوری اشاره بـه استعداد فوق العاده او کرده و گفت: «در مورد علی صحبتی از یک کارگردان فوق العاده شنیده ام کـه نشان دهندۀ آینده درخشانی اسـت کـه میتواند برای خود بسازد.
آقای بهروز افخمی در مورد علی صبوری گفت اگر خودش را جدی بگیرد و درست تلاش کند و مسیر صحیحی را بپیماید میتواند حای رضا عطاران را بگیرد.» در مقابل فرهاد آئیش هم در خصوص توانایی های علی صبوری گفت : «علی مانند پسر مـن اسـت و بسیار دوستش دارم و مطمئنم کـه موفق میشود. علی بسیار رشدکرده و کاملا توانمند و با استعداد اسـت.» علی صبوری ازدواج کرده و متاهل اسـت.
و در ادامه مصاحبه با علی صبوری و ناگفته های او
مخاطبان ایرانی سینما و تلویزیون نشان دادهاند کـه بـه ژانر طنز علاقه ویژه ای دارند. پرطرفدارترین سریالهای تلویزیون و پر فروش ترین فیلمهای سینمایی غالبا از این ژانر هستند.حالا همین مخاطبان خوش خنده، حساب ویژهای هم برای برنامه خندوانه رامبد جوان باز کردهاند.
برنامه ای کـه درکنار بخشهای جالب و سرگرمکننده اش، طی دو سال اخیر، قسمتی را هم بـه معرفی استعدادهای جوان در حوزه طنز اختصاص داده اسـت.آن هم در قالب رقابت مسابقه خندانندهشو. رقابتی کـه بـه ویژه در مراحل پایانی داوری هایش بـه صفبندی در شبکه های اجتماعی و بحث و جدلهای زیادی میان مخاطبان این برنامه منجر میشود.
اما در دومین فصل از این مسابقه، از بین چند هزار شرکت کننده از سراسر کشور، خنداننده جوانی از مشهد با ماجراهای پسر آقای صبوری و البته خنده های ویژه «از نوع خودش»، گوی سبقت را از دیگران ربود و برگزیده شد.
«علی صبوری»، برای مشتاقان شبکههای مجازی تا حدی شناخته شده اسـت و قدری ازآن شیطنتها و طنزهایش را پیش از این در صفحه شخصی خود ودر قالب کلیپ های کوتاه طنز بروز داده اسـت. این کمدین جوان باور دارد کـه هنر، آن هم از نوعی کـه با طنز و طنازی همراه باشد؛ از استعداد ذاتی افراد نشأت میگیرد.
او با اعتماد بـه نفس میگوید کـه این توان را دارد کـه در آینده، بـه کمدین اول ایران تبدیل شود و با همه ی احترامی کـه برای هنرمندان کاربلد قائل اسـت، تاکید دارد کـه نباید بی جهت کسی را بزرگ کرد و از سلبریتی ها بُت ساخت. این جوان طناز را در سفر کوتاهش بـه شهر مشهد ملاقات میکنیم تا برایمان از آغاز این مسیر و البته برنامه های آینده اش بگوید.
یک صفحه با درآمد میلیونی و 1 میلیون مخاطب
صبوری یک دهه هفتادی اسـت کـه در دبیرستان تجربی خوانده اسـت اما با تاکید میگوید کـه در اصطلاح، خمیرمایه اش هنری بوده اسـت. علاقه ای کـه دامن گیر تحصیلش در دانشگاه میشود و برای او در سال آخر تحصیل در دانشگاه دردسری را رقم میزند. خودش ماجرا را این طور توضیح میدهد دوست داشتم دکتری بخوانم، فکر میکردم اگر دراین رشته قبول شوم، میتوانم هنر را هم در کنارش دنبال کنم.
یعنی دغدغه مالی نخواهم داشت و وقتی را صرف علاقه ام میکنم. خلاصه بجای دکتری در رشته هوشبری پذیرفته شدم، اما ترم آخر اخراجم کردند چون میخواستم یک نمایش حرفه ای را روی صحنه ببرم و باوجود هماهنگ کردن با استادان دانشگاه پایان ترم اعلام شد کـه از چند واحد آموزشی بـه خاطر حضور نداشتن در کلاس صفر گرفتهام و خلاصه این شد آخر قصه دانشگاه مـن.
او کـه درفاصله دو ساله خروجش از دانشگاه تا حضور در خندوانه، بـه شکل دیگری در فضای مجازی بکار طنز مشغول بوده، برایمان تعریف میکند: تا قبل از حضور در خندوانه صفحه اینستاگرامم 400 هزار فالوئر داشت کـه بعد ها نیم میلیون نفر دیگر هم بـه آن اضافه شدند. خلاصه تا قبل ازآن ویدئوهای کوتاه تولید و بارگذاری میکردم. نخستین کلیپ یک دقیقه ای کـه در اینستاگرام منتشر کردم.
یک روز از وقتم را برای تصویربرداری و آماده سازی گرفت اما خوشبختانه کار خوب پیش رفت و چندی بعد مخاطبهایم زیاد شد تا جاییکه این صفحه مثل پیج های میلیونی برایم درآمدزایی داشت. وی تفاوت خط قرمز شوخی کردن در فضای مجازی و تلویزیون را از دیدگاه خود این طور توضیح میدهد:
مـن چـه در فضای مجازی و چـه تلویزیون حد و حدود خودم را رعایت میکردم و با حفظ این حدود، شوخی های دو پهلو را در ویدئوهایم ارائه می دادم. همیشه سعی میکردم طوری در فضای اینستاگرام کار تولید کنم کـه وقتی در آینده وارد فضای بزرگتر میشوم، چالشی دامن گیرم نشود.
چالش مخاطبی کـه نمیخندد
او میگوید: همیشه فکر میکردم استعداد خوبی در کار نمایشی طنز دارم. البته برای ارتقای مهارتم در حوزه تئاتر نیز فعالیت کرده ام. اینروزها افراد علاقه مند زیادی، وقتی مـن را میبینند، اغلب درباره خودشان چنین میگویند: مـن واقعا بانمک هستم و اگر بیایم خندوانه اول میشوم این وسط یک گروه دیگر هم هستند کـه فکر میکنند، کسیکه خوب خاطره یا لطیفه تعریف میکند، استندآپ کمدین توانمندی خواهد بود.
اما بنا بـه تجربه خودم میگویم، تا کسی در فضای حرفه ای و مقابل جمعی مخاطب منتقد کارش را ارائه نکند، واقعا نخواهد فهمید کـه استعداد ذاتی دارد یا فقط درگیر این ذهنیت اسـت. مـن پیش از «خنداننده شو» هم در تئاتر و هم در فضای مجازی خودم را محک زده بودم و مطمئن نبودم دراین مدیوم جدید، بتوانم بـه خوبی ظاهر شوم. بگذارید دریک کلام برایتان بگویم؛ استندآپ، سخت ترین سبک در طنز هنری اسـت.
وی ادامه میدهد: در تئاتر، حتی اگر مخاطب از یک متن سخت ادبی سر درنیاورد، محو زیبایی عناصر بصری از جمله نور، صحنه و لباس میشود و ازآن نمایش لذت میبرد. در ساخت کلیپ هم یک موقعیت رابا کمک عوامل مختلف بـه تصویر میکشیم و خلق میکنیم.
اما در استندآپ از لحظه درود تا پایان زمان تعیین شده، تنها خود کمدین بدون دستاویز قرار دادن اسباب و لوازم باید جذاب بنظر برسد. مخاطب با توقع خندیدن مقابل او نشسته اسـت و این یعنی باید شوخیها گیرا و جذاب باشند و هیچ چیز بدتر ازآن نیست مقابل مخاطبانی قرار بگیری کـه جوکهای تـو را بشنوند و نخندند.
علی صبوری یک روز بهترین کمدین ایران میشوم
خلاصه جملات باید یک ضرب شوخیِ هموزن داشته باشند تا مخاطب همراهی کند. برای اینکار باید قواعد شوخی کردن و درصدهای شوخی در هر جمله و فراز و فرود لازم برای هر بخش از اجرا را یاد بگیریم و بـه همان خوبی بـه اجرا درآوریم. حرف رابه دو فصلی کـه از رقابت «خنداننده شو» اجرا شده می کشانیم و از تفاوت اجرای رقبای فصل اول و دوم می پرسیم.
جواب او یک – زیـــــاد – موکدانه اسـت و بـه انضمامش میگوید: اگر امسال بـه نمایش های سال پیش نگاه کنیم، بـه وضوح میبینیم کـه کاملا از نظر متن و سوژه ضعیف عمل کرده اند طوریکه یا موضوعات کپی برداری از فضای مجازی بود یا خاطره گویی های نپخته و پرداخت نشده.
رامبد جوان هر چقدر پول بگیرد، حق اوست
از استاد و مربی خود فرهاد آئیش، خاکی بودن را یاد گرفته و معتقد اسـت: چهره های شاخص کمدی مثل رامبد جوان، مهران مدیری و رضا عطاران واقعا انگشت شمار هستند، در حالیکه در کشور هـای دیگر از این دست شخصیت های آفریننده عالم کمدی فراوان وجوددارد. همین کمشماری و خاص بودن باعث شده تا برای آنها حاشیه و حرف و حدیث زیادی درست کنند.
بنظر مـن، رامبد جوان با همه ی بزرگ بودنش در شخصیت و کار، مهربان و متواضع اسـت و بابت کار بزرگی کـه برای خنداندن مردم میکند، هر چقدر هم پول بگیرد، حق اوست. در کشور مـا بـه امثال رامبد جوان برای کمک کردن بـه جوان ها نیاز زیادی وجوددارد، او دراین دو سال اسباب ترقی بر و بچههای زیادی را فراهم کرده اسـت. اگر روزی بـه جایی برسم، سعی میکنم مثل او باشم و دست خیلی ها را بگیرم.
یک روز بهترین کمدین ایران میشوم
هدفش را برای ادامه مسیر دراین حوزه جویا میشویم کـه پول اسـت یا شهرت و یا … کـه تاکید میکند: هیچوقت در زندگی ام اولویتم پول نبوده اسـت. فکر میکنم، هر کاری را اگر صرفا با هدف کسب پول دنبال کنیم، بـه شکست منجر خواهد شد. کسب و کار برای مـن از هشت سالگی و با دست فروشی شروع شد ودر این سالها سعی کردم کمترین اتکای مالی رابه پدر و خانواده ام داشته باشم.
گاهی برای 100 هزار تومان عاجز شده ام ولی حتی در دشوارترین مراحل زندگی هم هدفم از انجام کاری، پول درآوردن نبوده اسـت. نظرم درباره شهرت هم همین اسـت، ضمن اینکـه در همان فضای مجازی هم شهرتی داشتم کـه البته بـه قواره شناختی نبود کـه بـه واسطه حضور در رسانه ملی برایم ایجاد شد.
هدفم از ادامه فعالیتم در حوزه طنز، تنها شاد کردن دل مردم اسـت. قله آرزوهایش را در آینده نزدیک تصویر کرده اسـت و با خاطرجمعی میگوید:مطمئنم کـه یک روز بهترین کمدین ایران میشوم. علی صبوری با دیگر برگزیدگان رقابت خنداننده شو، یعنی ابوطالب حسینی، امیرحسین قیاسی و وحید رحیمیان بنا دارند گروه مستقلی را تشکیل دهند و اجرای استندآپ رابه صورت حرفه ای دنبال کنند.
از هیچ سلبریتی بُت نسازیم
بـه پاره ای از نظرات مخاطبان صفحه اینستاگرامش، درباره ضرورت بودن یا نبودن برنامه هایی از جنس خندوانه و تربیت و تزریق کمدین های تازه نفس بـه جامعه هنری کشور نقبی میزند و بیان میکند: غالب فالوئرهای مـن طرفدار برنامه خندوانه و رقابت خنداننده شو هستند.
مثلاً کسی پیام گذاشته بود، پدرم سالها نخندیده بود ولی با اجرای امشب شـما خندید، فرد دیگری گفته بود؛ مادرم سرطان دارد، اغلب ملول اسـت. اما با دیدن این برنامه حالش بهتر میشود، یا کسی پُست گذاشته بود، چند وقتی اسـت افسردگی دارم اما با دیدن اجرای شماها خوشحال ترم. حرف را میبریم سمت علایق فردی اش و از خواننده و بازیگر تا تیم فوتبالی و کمدین محبوبش می پرسیم.
با تاکید بر این نکته کـه در هر زمینه ای صرفا کیفیت کار و کارنامه قابل قبول چهره ها را برای دنبال کردن مد نظر دارد، می افزاید: شخصیتم طوری اسـت کـه از هیچکس برای خودم بُت نمی سازم. یک ایراد عمده جامعه مـا این اسـت کـه میگوییم فلانی همه ی چیزش خوب اسـت و ازآن سلبریتی و چهره سرشناس برای خودمان بُتی می تراشیم کـه ممکن اسـت با هر تلنگری فرو بریزد.
هیچ انسانی همه ی ابعاد وجودش خوب و بی عیب و نقص نیست. مـا چقدر عشاق افراطی فوتبال داریم کـه برای رنگ و بُرد و باخت تیم مورد علاقه شان حتی می میرند. مـن برای همه ی هنرمندان کاردرست کشورمان ارزش قائلم اما مخالف ارادتهای کورکورانه هستم.
منبع : پارس ناز
زن بودی قشنگ بودی ها
زن بودی میگرفتمت
علی عشقه
علی صبوری یه روزی با رضا عطاران رقابت میکنه مطمئنم
از فردا لباس زنانه پوشیدنه پسرها مد میشه