کسانی که آلرژی پوستی دارند در مصرف این دمنوش احتیاط کنند
مصرف برخی دمنوش ها در کنار فواید درمانی ممکن است برای افراد حساسیتهای پوستی ایجاد کند.
محمد رضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی درباره نارنج اظهار کرد: نارنج در طب سنتی دارای مزاج سرد است، اما دمنوش بهار نارنج در طب سنتی ایران دارای مزاج گرم و خشک است و خواص دارویی زیادی دارد. او افزود: دمنوش بهار نارنج از دیدگاه طب سنتی ایران یک داروی مفرح یا شادی آور است؛ بنابراین مصرف آن برای درمان اختلالات خلقی، افسردگی و رفع احساس ناراحتی و غم بسیار مناسب است.
فواید درمانی بهار نارنج
به گزارش شمانیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان : این متخصص طب سنتی با اشاره به فواید درمانی بهار نارنج اظهار کرد: از فواید درمانی بهار نارنج میتوان به تقویت قلب، افزایش انرژی، رفع ضعف و خستگی مزمن، بهبود عملکرد مغز، تحریک اشتها، تقویت معده، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و درمان بیماریهای معده از قبیل سوء هاضمه، ضعف یا سردی معده اشاره کرد.
حاجی حیدری ادامه داد: عمده مصرف بهار نارنج به عنوان گیاه دارویی در بین مردم، به علت خواص آرام بخش و ضد استرس بودن آن است و بر اساس مطالعات انجام شده برای درمان اختلالات عصبی و بی خوابی نقش به سزایی داشته و همچنین برای رفع تنشهای شغلی و عصبی بسیار مفید است.
او با بیان اینکه بهار نارنج به صورت دمنوش، عرق و مربا مورد استفاده قرار میگیرد، تاکید کرد: مصرف بهار نارنج به صورت مربا در بهبود بیماریهای گوارشی توصیه میشود، اما در درمان اختلالات اضطرابی، آرامش و کاهش اضطراب، نوشیدن آن به صورت دمنوش و عرق تاثیر بیشتری دارد.
بهبود بیماریهای تنفسی با مصرف بهار نارنج
این متخصص طب سنتی اظهار کرد: اثر بهار نارنج در درمان چاقی و بیماریهای تنفسی مانند برونشیت مزمن در بررسیهای علمی تایید شده است و بهتر است یک قاشق مربا خوری از آن را در یک لیوان آب به صورت دمنوش روزی دو تا سه بار حدود دو ساعت بعد از صبحانه و یا شب قبل از خواب میل کنید.
حاجی حیدری درباره عوارض مصرف بهار نارنج در میان برخی افراد گفت: افرادی که دچار بیماریهای فشار خون، حساسیت و آلرژی پوستی هستند و همچنین بانوان باردار باید در مصرف آن احتیاط کنند.