شمانیوز
شما نیوز

برندسازی، بازاریابی و صادرات مثلث مشکلات صنایع دستی/ صنایع دستی تبلور بارز اقتصاد مقاومتی است

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: صنایع دستی، تبلور بارز اقتصاد مقاومتی است و توجه به این مهم، تمرکززدایی و ایجاد اشتغال پایدار در کشور را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بهمن نامورمطلق صبح امروز در آیین گشایش ششمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در تبریز اظهار داشت: برندسازی برای صنایع دستی کشور یکی از مهم‌ترین ضرورت‌های کنونی است که عدم توجه به این مهم مساوی با عدم داشتن توانایی لازم برای حضور در بازارهای جهانی و رشد و توسعه اقتصاد داخلی کشور خواهد بود.

وی با تاکید بر لزوم افزایش توجه به خلاقیت و نوآوری در خلق صنایع دستی افزود: صنایع دستی نقش مهمی در تمرکززدایی و ایجاد اشتغال پایدار در شهرها ایفا می‌کنند و به جرات می‌توان گفت که تبلور بارز اقتصاد مقاومتی هستند.

به گفته نامورمطلق، حجم تولیدات صنایع دستی در کشور فراتر از حد انتظار است ولی در زمینه بازاریابی و صادرات مشکلاتی وجود دارد که نیازمند اتخاذ تدابیر مناسب و عملیاتی از سوی مسئولان مربوطه است.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی و به ویژه شهر تبریز در طول 500 سال اخیر، همواره اولین یا دومین شهر مطرح کشور در زمینه هنر و صنایع دستی و سایر زمینه‌ها بوده است.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: شهر تبریز با جایگاه واقعی خود در زمینه هنر و صنایع دستی فاصله دارد که باید با ایجاد هم افزایی هرچه بیشتر در بین سازمان‌ها و نهادهای مربوطه و کمک خود مردم، این شهر را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

وی با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان شهر جهانی صنایع دستی در حوزه بافت فرش گفت: قدمت صنعت و هنر فرش تبریز باعث شد که تمام مردم دنیا، بار دیگر تبریز را با یکی از هنرها و صنایع دستی خود یعنی فرش بشناسند.

عضو فرهنگستان هنر در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: با توجه به اینکه کارهای بسیار ارزشمندی در حوزه صنایع دستی در آذربایجان‌شرقی انجام می‌شود، باید توجه بیشتری به تبلیغات و برندسازی این محصولات صورت گیرد.

وی استفاده از نمادها و محصولات صنایع دستی و فرهنگی در مبادی ورودی شهر تبریز و تمام شهرستان‌های استان را برای آشنایی هرچه بیشتر مسافران با فرهنگ و هنر این استان موثر دانست.

نامورمطلق با اشاره به ویژگی‌های شهر خلاق گفت: اگر تبریز، می‌خواهد شهری خلاق باشد باید یک شهر مولف باشد نه مقلد و تمام شهرستان‌ها نیز باید شاخصه‌هایی برای دستیابی به این مهم داشته باشند.

وی با بیان اینکه خلاقیت‌ها باید در شهر نمود عینی داشته باشد، افزود: شهر خلاق، محصول دوره نرم افزاری تاریخ بشر و نقطه نهایی توسعه یک شهر است.

انتهای پیام/60002/و30

منبع : خبرگزاری فارس
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین