شمانیوز
شما نیوز

چرایی تاکید هاشمی، خاتمی و موسوی خوئینی‌ها بر یک کلید واژه؛

"انتخابات آزاد" با چه هدفی طرح می‌شود؟

شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز):8 ماه تا یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است؛ محمد خاتمی که 2 دوره با نظارت شورای نگهبان و براساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر نهاد ریاست جمهوری ایران تکیه زد و خود را رئیس جمهور نامید، از ضرورت برگزاری «انتخابات آزاد» سخن به میان آورده است. البته او تنها اصلاح طلبی نیست که در این باره صحبت می کند. موسوی خوئینی ها نیز نفر بعدی از اردوگاه اصلاحات است که به کلمه انتخابات آزاد علاقه زیادی نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز)، خاتمی اخیرا در جلسه مجمع روحانیون مبارز کلید واژه اصلی اصلاح طلبان را برای انتخابات ریاست جمهوری «انتخابات آزاد» اعلام کرده است.

روزنامه وطن امروز در همین رابطه می نویسد: به موازات چنين نظري، چندی پیش یکی دیگر از چهره هاي مطرح كشور در دنباله چنين كليدواژه اي در دیدار اعضای شورای انجمن اسلامی دانشکده فنی دانشگاه تهران گفت: برگزاری انتخابات آزاد، شفاف و منطبق بر قانون اساسی می تواند بخش بزرگی از مشکلات کشور را حل و علاوه بر افزایش اعتماد مردم و دوستداران نظام، دشمنان خارجی کشور را در بسیاری از زمینه ها خلع سلاح و مایوس كند.

در حالی که چند ماه تا انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است، سخنان برخی عناصر داخلی با دشمنان خارجی تشابه پیدا کرده است! در حالی که جلسات و نشست های معاندان جمهوری اسلامی با موضوع انتخابات پیش روی ایران، یکی پس از دیگری در حال برگزاری است، کلیدواژه «انتخابات آزاد» نیز از آن سوی مرزها شنیده می شود.

فرزند شاه مخلوع ايران نيز با اشاره به برگزاري كنفرانس هاي دربسته اي در لندن، پاریس و استکهلم درباره امکان برگزاری انتخابات آزاد گفته است: باید در یک فرآیند بتوانیم در نهایت به این خواست برسیم و اینجاست که می توانیم از خودی و جهانیان بخواهیم که براي انتخابات آزاد از ما حمایت کنند.

موسسه اينترپرايز نيز در تابستان امسال، قبل از خاتمي تنها راه عملي تغيير نظام در ايران را تغيير در روزهاي برگزاري انتخابات آزاد در ايران عنوان مي کند! محتوای سخنان رئیس جمهور سابق ایران با فرزند شاه مخلوع یکسان شده است. هر 2 از انتخابات آزاد و آزادی سران فتنه سخن می گویند، آن هم در روزهایی که ملت ایران یکی از حساس ترین مقاطع تاریخی خود را سپری می کند؛ روزهایی که همه دشمنان اراده کرده اند تا بلکه بتوانند ملت نستوه ایران را از پای دربیاورند؛ ملتی که جرمش ایستادگی است.

حساسیت این روزها کمتر از روزهای سال پایانی جنگ تحمیلی نیست که همه دنیا علیه جمهوری اسلامی تازه جان گرفته ایستاده بود. در این روزها طراحی کلید واژه، برای شروع پروژه ای دیگر علیه جمهوری اسلامی و با هدف رسیدن به قدرت، دیگر کارکرد کلید واژه های سال 88 را ندارد؛ چراکه همیشه تاریخ تکرار نشده است.

در بسیاری از مقاطع تاریخی مردم با درس گرفتن از گذشته، مانع از تکرار پروژه های تاریخی شده اند. عمکرد طیف تندروی اصلاح طلب در وقایع پس از انتخابات سال 88 به مردم ثابت کرد این جریان بر نظام و نه در نظام حرکت می کند؛ به این ترتیب سران مشهور جریان اصلاحات شناسنامه سیاسی خود را باطل کرده و دست به خود حذفی زدند.

بنابراين انتخاب كليدواژه و برگزاري جلسات، پشت درهاي بسته براي شروع يك فتنه ديگر با همراهي دشمنان خارجي يا همكاري عناصر داخلي، از سوي جبهه دوم خردادي كه لكه ننگ فتنه 88 از كارنامه اش پاك نخواهد شد، مختوم به شكست و آغاز يك بازي باخت- باخت براي اين جريان خواهد بود.

گفتنی است در جریان انتخابات ریاست جمهوری گذشته نیز با طرح زودهنگام موضوع تشکيک در انتخابات ریاست جمهوري در داخل مرزهاي ايران، کم کم ساز سلطنت طلبان، منافقان، اپوزيسيون خارج نشين، دولت هاي بيگانه و رسانه هايشان براي نواختن نواي تقلب در انتخابات جمهوري اسلامي ايران کوک شد، تا شاید بتوانند کورسوی امید ضربه زدن به جمهوری اسلامی را هر چه بیشتر جان ببخشند.

غیر از چهره هایی که وطن امروز در بالا به آنها اشاره کرده است، یک چهره دیگر اردوگاه اصلاحات نیز هست که این روزها با واژه "انتخابات آزاد" به صحنه آمده و مشغول جولان است. "موسوی خوئینی ها"

او که به مرد خاکستری اصلاحات مشهور است اخیراً در دیدار با اعضای گروهی موسوم به انجمن اسلامی گفته است: اگر انتخابات آزاد در کار باشد می توان به آن فکر کرد!

منظور او که یکی از تئوریسین های حوادث سال 88 است از افزودن واژه "آزاد" به انتخابات در ایران، حتماً و حتماً همان منظوری است که چهره های اشاره شده در این مصاحبه دارند.

معنای کلمه آزاد! به این مفهوم اشاره ای ناخودآگاه دارد که انتخابات در ایران آزاد نیست و لاجرم باید بر قید آزاد بودن آن تاکید کرد.

در کنار تاکیدات این افراد، باید در نظر داشت که خبرهای موجود از درون اردوگاه اصلاحات اینگونه بیان می کنند که سران اصلاحات به هیچ وجه حاضر به توبه از فتنه گری در سال 88 و بازگشت از مواضع خود در آن روزهای دودآلود! و شرربار نیستند و برای همین منظور و با هدف از دست ندادن پایگاه خود در میان جبهه اپوزیسیون، تلاش می کنند تا به هر نحو ممکن که در اینجا به شکل جعل واژگان متبلور شده است؛ مواضع و اهداف خود در سال 88 و حتی در 78 را زنده نگه داشته و در سمت و مسیر همان خواسته ها حرکت کنند.

کساني که آن روزها در ستادهاي انتخاباتي موسوي و کروبي فعاليت مي کردند نيز از طرح موضوع «تقلب» در صورت عدم راي آوري موسوي و کروبي سخن مي گفتند. آنقدر موضوع تقلب، کمیته صیانت از آراء و... از سوي كساني كه مقام معظم رهبري آنان را دوستان بي انصاف ناميدند تكرار شد، تا اینکه ايشان در سخنرانی آغاز سال 1388ضمن خطاب قرار دادن کسانی که در صدد تشکیک در سلامت انتخابات هستند، فرمودند: انتخاباتی که قرار است 3-2 ماه دیگر برگزار شود را از حالا شروع کردن به خدشه وارد کردن. این چه منطقی است؟ چرا بی خود خدشه وارد می کنند؟ مردم را متزلزل می کنند، تردید ایجاد می کنند.

ايشان با انتقاد از برخی افراد که بیهوده تلاش می کنند انتخابات ۲۲ خرداد ریاست جمهوری را در ذهن مردم خدشه دار کنند، افزودند: تاکنون حدود ۳۰ انتخابات در کشور برگزار شده و مسؤولان وقت رسما سلامت و صحت انتخابات را تضمین کرده اند و به همین علت مردم تحت تاثیر حرف هایی که تلاش می کنند انتخابات ریاست جمهوری را از هم اکنون متزلزل و خدشه دار جلوه دهند، قرار نمی گیرند.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین