پیام اربعین به دنیای امروز چیست؟
مدیرگروه معارف دانشگاه اصفهان با اشاره به پیام راهپیمایی عظیم اربعین گفت: امام حسین شهید نشد که جنگ برپا شود بلکه شهیدی بود برای صلح. امام حسین شهید شد که جلوی انحرافات را بگیرد نه اینکه انحرافات در جامعه بیشتر شود.
مدیرگروه معارف دانشگاه اصفهان با اشاره به پیام راهپیمایی عظیم اربعین گفت: امام حسین شهید نشد که جنگ برپا شود بلکه شهیدی بود برای صلح. امام حسین شهید شد که جلوی انحرافات را بگیرد نه اینکه انحرافات در جامعه بیشتر شود.
مجتبی سپاهی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اصفهان، با تسلیت اربعین حسینی و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای کربلا اظهار کرد: اربعین از نظر تاریخی از اهمیت بسیاری برخوردار است و اهل بیت(ع) نیز برای احیای پیام کربلا توانستند در اربعین اول یا دوم به کربلا برگردند و آنجا به عزاداری مشغول شوند.
وی تصریح کرد: اصل جریان کربلا حرکت بسیار عجیبی بود که در تاریخ بشریت اتفاق افتاد و بشریت را به فکر فرو برد و بدون شک امام حسین (ع) همه هستی و خانواده خود را فدای جلوگیری از انحرافی کرد که در جامعه اسلامی ایجاد شده بود.
مدیرگروه معارف دانشگاه اصفهان افزود: جامعه اسلامی دچار رسوبات فکری و برگشت به یک جاهلیت همراه با ادعاهای متظاهرانه اسلامی شده بود و امام حسین(ع) در چنین جامعهای باید دست به یک حرکت استثنایی و با ماموریت الهی میزد. به همین جهت وقتی صحنه کربلا پیش آمد امام حسین (ع) در حقیقت فدای نجات بشریت از انحراف شد.
سپاهی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که آن چیزی که میتواند کربلا را در ذهن و روح جامعه بشری و مخصوصا جامعه دینی و به ویژه جامعه شیعی زنده نگه دارد احیای شعائری است که وجود دارد و حرکت عظیم میلیونی اربعین که در این سالها اتفاق افتاده تاثیر زیادی بر این احیا خواهد داشت.
سپاهی تصریح کرد: اربعین بزرگترین پیام را به بشریت داد و آن همزیستی مسالمت آمیز و نجات واقعی بشریت از طریق امام حسین(ع) است و پیام امام حسین همان پیام اسلام یعنی پیام رسیدن به توحید است، مخصوصا در این روزها که عدهای در جهان اسلام با نام اسلام تیشه به ریشه اسلام میزنند.
وی اضافه کرد: اربعین شکوه و عظمت اسلام ناب حسینی در برابر اسلام منحط و دروغینی است که داعشیها و وهابیها و استکبار جهانی ترویج میدهند. بنابراین، باید افتخار کنیم که بخش عظیمی از مردم به یک شعور و آگاهی حسینی رسیدهاند که میتوانند با تحمل همه سختیها در این حرکت سهیم باشند و اگر این حرکت ادامه داشته باشد به مرور زمان میتواند در دنیای امروز نفوذ کند و بسیاری از انسانهایی که فطرتی پاک دارند را به طرف خود جذب کند.
مدیر گروه معارف دانشگاه اصفهان اضافه کرد: این راهپیمایی فقط به بحث شیعه منحصر نیست، بلکه از همه ملیتها و ادیان نیز در آن شرکت کردهاند.
سپاهی در مورد تاثیر این راهپیمایی در گسترش و افزایش ظرفیت رابطه ایران و عراق گفت: این راهپیمایی نه تنها رابطه بسیار تنگاتنگی را از لحاظ نزدیک شدن اندیشهها و عواطف همدیگر دارد بلکه میتواند به یک وحدت بلندمدت در برابر دشمنان تبدیل شود.
وی خاطرنشان کرد: عراق کشور مصیبت زدهای است و بعد از سالها حکومت دیکتاتوری، جنگ تحمیلی و بعد از نفوذ آمریکاییها در آن، شدیدا به همبستگی نیاز دارد و در واقع وجود ایرانیها در عراق، هم سو شدن با عواطف آنها و احترام به عقاید آنهاست.
انتهای پیام