در پنل تخصصی "کاربرد تکنولوژی و هوش مصنوعی در صنعت استخراج" مطرح شد؛
لزوم ایجاد زبان مشترک اکوسیستم فناوری و فعالان معدنی کشور
محمد رحیمی، مسئول استخراج شرکت هلدینگ تأمین و فرآوری مواد معدنی فولاد مبارکه:سرمایهگذاری در زمینه هوش مصنوعی ضروری است و شرکتهای بزرگ باید در این راستا اقدام کنند.
هوش مصنوعی میتواند عدم قطعیتها را در طراحی و برنامهریزی تولید معادن کاهش دهد، این فناوری میتواند با ارائه تصمیمگیریهای دقیق، سناریوهای مختلفی را برای ما فراهم کند و در زمینههایی مانند هزینهها، قیمت فروش، عیار و میزان ذخیره به ما کمک کند.
وحید معینی، کارشناس واحد فرآوری معادن شرکت فولاد مبارکه:برای بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای موجود، نیاز به این تکنولوژیها احساس میشود و این اقدام میتواند به پایداری و سودآوری بیشتر در این صنعت کمک کند.
امیر رحمانی، مدیر امور معدنی شرکت مهام پارسیان یزد:این شرکت از سال گذشته فعالیتهای خود را در زمینه هوش مصنوعی در مدیریت اکتشاف معادن آغاز کرده است. شروع استفاده از هوش مصنوعی در اکتشاف معادن در فولاد مبارکه آغاز شده و این اقدام در کشور بیسابقه است.
در سایر نقاط دنیا سرمایهگذاری در حوزه هوش مصنوعی به شدت کلان است، ما در این زمینه عقب هستیم و نیاز داریم تا از ظرفیت دانشگاهها و دانشجویان در حوزههای معدن و کامپیوتر بهرهبرداری کنیم.