تبریک امیر آقایی به مهدی پاکدل و همسر دومش + عکس
امیر اقایی در یک استوری وصلت مهدی پاکدل و رعنا آزادی ور را تبریک گفت.
امیر اقایی در یک استوری وصلت مهدی پاکدل و رعنا آزادی ور را تبریک گفت.
عاطفه رضوی (همسر حسین پاکدل) با انتشار این عکس خبر ازدواج مهدی پاکدل را این گونه منتشر کرد:
دوستتان دارم خصوصا کنار هم
مبارکمان باشد..
ازدواج اول مهدی پاکدل و یک جدایی پرحاشیه
مهدی پاکدل با بهنوش طباطبایی در اسفند 1389 ازدواج کرد. خبر جدا شدن آن ها ابتدا از صفحاتشان در شبکههای اجتماعی شروع شد.
ماجرا از این قرار بود که صفحه شخصی آقای پاکدل در اینستاگرام هک شده و همه عکسهای دونفره اش پاک شده بود البته ایشان بعد از مدتی مالکیت صفحه اش را پس گرفته بود، ولی همچنان خبری از عکسهای خانوادگیاش نبود.
از طرفی خانم طباطبایی هم در اقدامی ضربتی، خودش همه عکسهای دو نفره اش با همسرش را از صفحهاش پاک کرد. مدتی هم بعد خانم بازیگر که در افتتاحیه فیلم سیانور شرکت کرده بود بدون حلقه ازدواج رویت شد.
چند وقت بعد هم روزنامه ایران با چاپ گزارشی از نحوه جدایی این زوج، مهر تاییدی به شایعه جدایی شان زد. دراین گزارش آمده بود که در دادخواست طلاق آنها هیچ دلیلی برای جدایی نوشته نشده و در روز دادگاه هم وکلای شان به نمایندگی از آنها حاضر شده اند.
این طور که در روزنامه ایران آمده بود بهنوش طباطبایی علاوه بر مهریه سنگین، سند شش دانگ یک آپارتمان در شمال شهر را پشت قباله سند ازدواجش انداخته و حتی حق تحصیل، کار و حق حضانت فرزند را هم از همسرش گرفته بود. صد البته که کار از محکم کاری عیب نمیکند. اما خانم طباطبایی از همه مطالباتش از جمله مهریه سنگینش چشم پوشی کرده و به آپارتمانی در شمال شهر رضایت داده بود.
بهنوش طباطبایی بعد از جدایی اش نسبت به گذشته کم کار شد، ولی همچنان قوی و پرانرژی در سینما و تئاتر باقی ماند و حتی توانست بازیهای بسیار خوبی هم به نمایش بگذارد.
او پس از جدایی در یک فیلم به نام «زیر سقف دودی» و تئاتر «آینه های روبرو» ظاهر شد و در مصاحبهای هم گفت: یعد از طلاقش تصمیم گرفته کمی بیشتر برای خودش وقت بگذارد، ولی سعی میکند از این به بعد حضور فعال تری در عرصه هنر داشته باشد. فیلم لابی یکی از آخرین کارهای این بازیگر است.
شایعه ازدواج دوم مهدی پاکدل با رعنا آزادی ور
سال گذشته انتشار یک عکس از مهدی پاکدل و رعنا آزادی ور باعث گمانه زنی هایی درباره ازدواج این دو بازیگر در فضای مجازی به راه انداخت:
حضور همزمان این دو بازیگر در مراسم تشییع و خاکسپاری استاد شجریان مجددا به این شایعات دامن زد:
رعنا آزادی ور متولد فروردین ماه سال 1362 می باشد و در فیلم مارمولک نیز ایفای نقش کرده است.
- نام :رعنا
- نام خانوادگی :آزادی ور
- تاریخ تولد:17 فروردین ماه 1362
- محل تولد:تهران
- پیشه :بازیگر
خداوند را شاکرم که در کارنامه ام با کارگردان هایی همکاری کرده ام که همگی از بهترین های سینمای ایران هستند. اما چیزی که در مورد آقای مجیدی برایم جذاب بود، این بود که ایشان به خوبی می دانستند قرار است هر پلان را چگونه اجرا کنند و در هدایت بازیگران و نحوه دکوپاژ کاملا با آگاهی سر صحنه حاضر می شدند. شیوه هدایت ایشان خیلی شیوه مستقیم و بی دردسری بود، با اینکه در برخی موارد زحمت بسیاری می کشید تا چیزی که مد نظر دارد، به خوبی اجرا شود. تک تک پلان ها با تایید ایشان و حساسیت بسیار فیلمبرداری شد و من به عنوان بازیگر احساس میکردم مدام زیر ذره بین آقای مجیدی قرار دارم و حتی یک حرکت انگشت بی جهت نمی توانم داشته باشم و این بسیار به من احساس امنیت میداد.
فرم لباسهای رعنا آزادی ور
فرم لباس هایی که رعنا آزادی ور در جشنواره فجر 33، به تن داشت، اغلب کژوال بود که می توان از آنها در مجامع عمومی نیز استفاده کرد. او البته به نسبت قد بلندش از لباس های کوتاه تری استفاده کرده بود. در این فستیوال، معمولا در هر یک از لباس های آزادی ور بخشی جذاب وجود داشت؛ یا استفاده از پوتین خاص، یا استفاده از مانتویی که روی آن طراحی شده بود. استفاده از خطوط و طرح عمودی به بلندقدتردیده شدن او در این دوره از جشنواره کمک کرده بود. او در این سال با پوشیدن شنل، علاوه بر این که باز راهی جسته بود به بلندقامت تربه نظررسیدن، راهی هم باز کرده بود برای بازیگران حاضر در سال بعد جشنواره؛ استفاده از این شنل، در بین بازیگران حاضر در سی وچهارمین دوره جشنواره فیلم فجر در سال بعد، بیشتر رواج پیدا کرد تا آزادی ور به نوعی جاده صاف کن شنل پوشی در سینمای ایران باشد. پوشش رعنا آزادی ور در پانزدهیم جشن حافظ در اردیبهشت ماه سال گذشته لباسی بود پیچیده که از بخش های مختلفی شامل شلواری گشاد و دامنی با طراحی خاص و بلوز و کت کوتاه روی آن تشکیل شده و در کنار هم قرار گرفتن این لباس ها به گونه ای بود که لایه لایه بودن آن جلب توجه می کرد و شکل متفاوت شلوار و طرح عجیب دامن که قسمت های پایین آن گره زده شده از قسمتهای متمایز کننده ی لباس او به شمار می رفت .
رعنا آزادی ور در محمد رسول الله
سینما
- خشم و هیاهو (فیلم 1394) (هومن سیدی، 1394)
- محمد رسول الله (مجید مجیدی، 1393)
- این سیب هم برای تو (سیروس الوند، 1393)
- خانه دختر (شهرام شاه حسینی، 1393)
- داره صبح میشه (یلدا جبلی، 1393)
- نخودی (جلال فاطمی، 1388)
- تهران در جستجوی زیبایی (مهدی کرم پور، 1387)
- درباره الی (اصغر فرهادی، 1387)
- خاک آشنا (بهمن فرمان آرا، 1386)
- پارک وی (فریدون جیرانی، 1385)
- زاگرس (محمدعلی نجفی (فیلم ساز)، 1384)
- کارگران مشغول کارند (مانی حقیقی، 1384)
- هوو (علیرضا داوودنژاد، 1384)
- مارمولک (کمال تبریزی، 1382)
- آفتاب پشت برف (رضا سبحانی، 1382)