شمانیوز
شما نیوز

«آقا محمدخان» قاجار به باکو می‌رود

«آقا محمدخان» قاجار به باکو می‌رود

نمایش «آقا محمدخان» از ۲۸ خردادماه ساعت ۱۸ در سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه است. نویسنده و کارگردان این اثر نمایشی نوید معمار است و بازیگران آن امیرحسین باقریان، فرنوش شکری و رامونا رادی هستند.

به گزارش شما نیوز ، نمایش «آقا محمدخان» از ۲۸ خردادماه ساعت ۱۸ در سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه است. نویسنده و کارگردان این اثر نمایشی نوید معمار است و بازیگران آن امیرحسین باقریان، فرنوش شکری و رامونا رادی هستند. نوید معمار کارگردان این اثر درباره موضوع و مضمون نمایش «آقا محمدخان» گفت: این اثر درباره زندگی بعد از اخته شدن آقا محمدخان است که به تصویر کشیده شده است. او درباره فرم و شیوه اجرایی نمایش خاطرنشان کرد: سبک اجرایی این اثر براساس فضاسازی و تصویرسازی در تئاتر است که این شیوه شاخه‌ای از تئاتر پست دراماتیک در جهان است. این نویسنده و کارگردان درباره طراحی صحنه نمایش «آقا محمدخان» یادآور شد: تماشاگر در این نمایش با قاب‌هایی مواجه می‌شود که برای دیدن و اندیشیدن پشت هم چیده شده است. مخاطب با فهمیدن استعاره و نمادهای هر صحنه و گیرایی حس از ژست بازیگر و فضای هر موزیک که از نویز تشکیل شده است به تعبیر خود از هر صحنه می‌رسد. معمار ضمن اشاره به اینکه تمام این اثر از موزیک تشکیل شده است، عنوان کرد: ساختار موزیک نمایش از نویز و موسیقی الکترونیک است و موزیک نقش فضاساز را در این اثر ایفا می‌کند. او درباره اجرای این نمایش در باکو گفت: «آقا محمدخان» را از ۵ تا ۱۱ نوامبر سال جاری در باکو اجرا خواهیم کرد که تایتل جشنواره تئاتر آلترناتیو جوانان است. قرار است این نمایش برای اولین بار در یک سالن پرسنیوم با ارتفاع ۱۸ متر اجرا می‌شود، بنابراین تغییراتی در ابعاد صحنه خواهیم داد. نوید معمار در پایان صحبت‌هایش اظهار داشت: قرار بر این بود که این نمایش اردیبهشت سال ۹۶ در چک و خرداد ماه همان سال در فستیوال پرفورمنس میامی اجرا شود که به دلیل مشکلاتی که برای دریافت ویزا داشتیم، فیلم آن پخش شد. آبان ماه سال ۹۶ «آقا محمدخان» در جشنواره یونیدرام که فقط مخصوص تئاتر بصری و بدون دیالوگ است، اجرا شد.

در خلاصه داستان نمایش «آقا محمدخان» آمده است: آقامحمدخان یک اشتباه تاریخی است. پادشاهی که فجایع انسانی زیادی را مرتکب شده است. پادشاهی که صدایش نفی مردانگی بود و زنان شهر وی را خواجه می‌خواندند. پادشاهی که از نسل محمدحسن قاجار بود و در سنین نوجوانی اسیر جنگ شد.
او در کودکی، خود را شاه قاجار می‌دانست و تهران را به پایتختی خود برگزیده بود. آقامحمدخان یک انتزاع تاریخی است. بهانه‌ای برای درک ابعاد تاویل پذیر روان وی.

گفتنی است دیگر عوامل این نماش عبارتند از: تهیه‌کننده: گروه تئاتر آماتا و علی محمدی، کارگردان فنی: علی داوودی، مدیر تولید: علی محمدی، اسپانسر پروژکشن: شرکت آواژنگ و نماینده رسمی محصولات اپسون در ایران، طراح صدا: کیان حسین، طراح انیمیشن: آرمان مقدم، طراح صحنه: علی داوودی، انتخاب و طراحی لباس: الهه لطفی، طراح پوستر و بروشور: امیر مقتدا، مدیر تبلیغات و روابط عمومی: علی دهبان، تبلیغات فضای مجازی: تهران تماشا (باربد طولابی)، دستیاران کارگردان: زهرا اسماعیلی، شمیس پور شاه رضایی، یاسمین حریری و بنفشه قاسمی، مدیر صحنه: پویا طهماسبی، عکاس: مرجان بیات و ساخت تیزر: محمد مهدی رستمی.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین