شمانیوز
شما نیوز

یلداسامیت با استقبال کم‌نظیر اکوسیسیتم استارتاپی برگزار شد

یلداسامیت با استقبال کم‌نظیر اکوسیسیتم استارتاپی برگزار شد

​یلدا سامیت ۲۰۲۵ با حمایت ویژه روبیکا فرصتی را برای بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی کسب‌وکارهای نوپا فراهم کرد.

روز گذشته سالن همایش‌های وزارت کشور میزبان هشتمین دوره یلدا سامیت بود؛ رویدادی که از ساعت۱۳ الی ۲۲ با حضور مدیران برجسته، کارآفرینان استارتاپی و علاقه‌مندان به حوزه فناوری برگزار شد. این همایش، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی‌های سالانه اکوسیستم استارتاپی کشور، با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان همراه بود و فرصتی را برای بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی کسب‌وکارهای نوپا فراهم کرد.

سخنرانانی همچون مصطفی سید حسینی، مدیرعامل تپسی، علیرضا کیان پور، مدیرعامل گلرنگ، محمد خلج، مدیرعامل اسنپ و... در این دوره حضور داشتند. محور سخنرانی‌های آنان بر تحلیل شرایط اکوسیستم نوآوری، ارائه تجربیات ارزشمند و ترسیم چشم‌انداز آینده برای کارآفرینان متمرکز بود. حضور این چهره‌ها بر اهمیت این رویداد در فضای استارتاپی کشور تأکید داشت.

روبیکا، به‌عنوان حامی ویژه این دوره، علاوه بر حمایت از برگزاری رویداد، غرفه‌ای برای معرفی خدمات خود داشت. همچنین، امکان تماشای پخش زنده برنامه‌ها از طریق این پلتفرم فراهم شده بود تا علاقه‌مندانی که امکان حضور در محل را نداشتند، بتوانند جریان رویداد را دنبال کنند. 

مصطفی سیدحسینی، مدیرعامل تپسی، در این رویداد در رابطه با چالش‌های ارتباطی و تقابل استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های سنتی صحبت کرد و در این باره گفت: «در تقابل شیوه کسب‌وکار استارت‌آپی و سنتی، هیچ یک برتری بر دیگری ندارد. مشکلات و اختلافاتی که میان دو فضا وجود دارد، ناشی از عدم شناخت است. بسیاری از افرادی که در اکوسیستم استارت‌آپی فعالیت می‌کنند، تجربه کار در فضای سنتی را ندارند و این مساله، باعث به وجود آمدن چالش‌ها می‌شود.»

سیدحسینی در ادامه درباره حضور مدیران سنتی در شرکت‌های استارت‌آپی و چالش‌های این اتفاق گفت: «شاید مهم‌ترین فاکتور در این زمینه، میزان آمادگی یک کسب‌وکار استارت‌آپی برای پذیرش این اتفاق و بلوغ مجموعه است. در سوی دیگر نکته‌ای که بسیار اهمیت دارد، احترام گذاشتن به فرهنگ کسب‌وکارها و تفاوت‌های میان مجموعه‌های استارت‌آپی و سنتی است. تلاش خود من پس از حضور در تپسی این بود که روش‌ها تغییر نکند و سعی بر آن باشد که رویه‌های قبل از کلان تا جز حفظ شود.»

علیرضا کیان‌پور، مدیرعامل گلرنگ، درباره موضوع سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های بزرگ بر استارت‌آپ‌ها صحبت کرد و درباره مذاکره با هلدینگ‌ها گفت: «هلدینگ‌های بزرگ مانند بانک عمل نمی‎کنند؛ اگر نرخ بازده داخلی کسب‌و‌کار شما ۴۰ درصد باشد، می‌توانید از مزایای بانکی استفاده کنید و وام بگیرد. اما سرمایه‌گذار به دنبال سود پنج برابری است. اگر به سود بالای شرکت خود مطمئن نیستید، وارد فضای مذاکره با هلدینگ‌ها نشوید.»

در ساعات پایانی یلدا سامیت، پنلی با حضورمدیران عامل اسنپ، دیجیکالا، علی بابا و فیلم نت با محوریت کارآفرینی و بازار رقابت هر یک این پلتفرم‌ها برگزار شد. علی سرتیپی ، مدیرعامل فیلم نت درباره تجربه و تاثیر سرویس‌های پخش فیلم و سریال بر سینما و فیلم‌های سینمایی گفت: «وی‌اودی‌ها تاثیر بسیار مثبتی بر فضای سینما گذاشته‌اند. در گذشته فیلم‌های سینمایی با قیمت نازلی به شبکه‌ خانگی فروخته می‌شد، اما در حال حاضر با وجود اکران آنلاین که شروع آن در زمان کرونا بود، فیلم‌ها سه اکران آفلاین، آنلاین و خانگی را تجربه می‌کنند که برای سینماگران و تهیه‌کنندگان اتفاق بسیار خوبی است.» وی در ادامه درباره وضعیت سینمای ایران گفت: «سینمای ایران در حال حاضر از نظر تعداد سالن و سینما در بهترین وضعیت خود قرار دارد. همچنین از ابتدای سال تا الان حدود هزار و ششصد میلیارد فروش گیشه سینمای ایران بوده که این عدد در کنار ۷ میلیون مخاطب، یک رکورد محسوب می‌شود.»

در ادامه محمد خلج، مدیرعامل اسنپ، در رابطه با رقابت این پلتفرم با تپسی گفت: «رقابت باعث شکوفایی و تکاپوی بیشتر در سازمان‌ها می‌شود. قطعا ورود یک رقیب جدید سخت‌تر شدن فضا را به دنبال دارد، اما در عین حال دلیلی برای نوآوری و خلاقیت است که در نهایت باعث تجربه بهتری برای کاربران و مردم می‌شود.» وی در پایان درباره برنامه اسنپ برای ورود به حوزه وی‌اودی نیز گفت: «همان طور که در گذشته نیز اسنپ در این زمینه با پلتفرم‌های پخش فیلم و سریال همکاری کرده است، در آینده نیز برنامه‌هایی برای ورود به این حوزه دارد. این ورود قطعا به صورت همکاری با پلتفرم‌هایی که در حال حاضر در این زمینه فعالیت دارند، خواهد بود.»

در کنار سخنرانی‌ها‌، ارائه‌ها و پنل‌های انتقال تجربه، در فضای بیرون سالن فرصتی برای کسب‌وکارهای نوپا فراهم شده بود تا با برپایی غرفه، خدمات و فعالیت خود را به فعالان اکوسیسیتم و سرمایه‌گذاران معرفی کنند.

جزئیات خبر
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین