امضای تفاهمنامه بین پستبانکایران و کمیته امداد امام خمینی (ره) برای پرداخت وام اشتغالزایی تا سقف 500 میلیون ریال به مددجویان
درراستای کمک به توانمندسازی محرومان با محوریت اشتغال و توسعه طرحهای تولیدی و خانگی توسط مددجویان کمیته امداد امامخمینی(ره)، تفاهمنامه همکاری برای پرداخت وام قرضالحسنه تا سقف 500 میلیون ریال، طی مراسمی به امضای بهزاد شیری مدیرعامل پستبانکایران و سیدمرتضی بختیاری رییس این کمیته رسید.
به گزارش شمانیوز به نقل از روابطعمومی پستبانکایران؛ براساس این تفاهمنامه و با استناد بند "ب" تبصره 16 قانون بودجه سال 399 کل کشور جمعاً اعتباری معادل 2 هزار میلیارد ریال برای آن دسته از مددجویانی که به دنبال ایجاد طرحهای توسعهای و خوداشتغالی در مناطق محروم و کمبرخوردار روستایی هستند حداکثر تا سقف 500 میلیون ریال وام قرضالحسنه با تنفس یکساله و بازپرداخت حداکثر 7 ساله پرداخت میشود.
دکتر شیری در مراسم امضای این تفاهمنامه با اشاره به عاملیت پست بانک ایران برای پرداخت وام به مددجویان کمیته امداد گفت: این بانک گسترده ترین بانک کشور است و دارای بیش از 6500 هزار شعبه و باجه بانکی روستایی است و جامعه هدف آن روستایی است که مددجویان میتوانند از خدمات ان بهرهمند شوند.
وی افزود: پست بانک ایران شکاف بین شهر و روستا در زمینه ارائه خدمات بانکی را کاهش داده و ضمن کاهش هزینههای تردد روستاییان صرفه های زیادی در اقتصاد ملی ایجاد کرده است.
شیری تصریح کرد: روزانه در باجههای بانکی روستایی بیش از 2 میلیون تراکنش مالی و بانکی انجام میشود که اگر این ظرفیتها ایجاد نمیشد به همین اندازه، سفر بین شهر و روستا انجام میشد و هزینههای زیادی بر اقتصاد روستا و کشور تحمیل میکرد.
مدیرعامل پستبانکایران درپایان تأکید کرد: ارزشمندترین مأموریت این بانک برای جامعه هدف خود، حمایت از خانوادههای روستایی و توانمندسازی آنان است و آمادگی داریم عاملیت تمامی بانکها در زمینه کمک به کمیته امداد امام خمینی(ره) در مناطق محروم و روستایی را تقبل کرده تا رضایت مددجویان و اقشار نیازمند در این راستا، جلب شود.
بختیاری نیز ضمن قدردانی از همکاری پستبانکایران گفت: این تفاهمنامه با رویکرد توسعه اشتغال با تأکید بر اشتغال خانوادگی منعقد گردید و امیدوارم بتوانیم گامهای اساسی را برای ایجاد اشتغال بیش از 800 هزار نفر و توانمندسازی مددجویان برداریم.
گفتنی است: درپایان این مراسم تفاهمنامه توسط دکتر شیری و بختیاری امضاء و بین طرفین مبادله شد.