شمانیوز
شما نیوز

اختصاصی شمانیوز/

کرونا زمینه‌ای برای دیجیتالی شدن ایران عزیز/ از آموزش تا "پارلمان" مجازی شدند

کرونا زمینه‌ای برای دیجیتالی شدن ایران عزیز/ از آموزش تا "پارلمان" مجازی شدند

اپراتور اول در ادامه مسیر تحقق رویای دیجیتال موفق شد در روزهای کرونایی بستری امن را برای دورکاری برخی از دستگاه ها و نهادهای دولتی فراهم کند، راه اندازی سامانه پارلمان مجازی ایران در بستر امن همراه اول نیز جدیدترین گام این اپراتور در این راستا است.

به گزارش شمانیوز؛ پایداری کروناویروس به عنوان بحران در جامعه جهانی از جمله ایران با تغییر روش و سبک زندگی شهروندان همراه شد، به طوری که در ابتدای امر بسیاری از کسب و کارها، فعالیت های آموزشی اعم از مدارس، دانشگاه ها و نیز بسیاری از ادارات و دستگاه های دولتی و غیردولتی تعطیل شدند اما بی شک تداوم تعطیلی ها به معنای توقف فعالیت ها در هریک ازاین بخش ها با توقف چرخ اقتصاد کشور همراه بود. از این رو اتخاذ تدابیری برای دور زدن این بحران لازم و ضروری به نظر رسید.

 

از اسفند ماه سال گذشته تا امروز بخشنامه ها و دستورالعمل های متعددی از سوی دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا برای تعطیلی یا کاهش ظرفیت کارکنان در بخش های مختلف صادر و ابلاغ شد. دراین باره می توان به ابلاغیه اخیردولت به  دستگاه‌های اجرایی باموضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری اشاره کرد.

 

در این ابلاغیه آمده است: «با توجه به اوج گیری مجدد شیوع بیماری کرونا و افزایش آمار مبتلایان به این بیماری که عمدتاً ناشی از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از سوی شهروندان می‌باشد و به منظور فراهم نمودن زمینه تحقق محدودیت‌های وضع شده از سوی ستاد و کاستن از ترددهای درون شهری و تماس مردم با یکدیگر در تهران،‌ستاد ملی مدیریت کرونا در چهل و یکمین جلسه خود مقرر نمود:کلیه دستگاه‌های اجرایی و ادارات دولتی و نهادها و مؤسسات عمومی مستقر در تهران از تاریخ ۵/۸/۱۳۹۹ لغایت پایان آبان‌ماه نسبت به کاهش حضور کارکنان خود به میزان پنجاه درصد (۵۰%) اقدام کنند و برنامه حضور کارکنان خود در محیط‌های اداری را به نحوی تنظیم کنند که در ارائه خدمات به شهروندان وقفه‌ای حاصل نگردد.در موارد استثنایی که حضور بیش از پنجاه درصد کارکنان برای ارائه خدمات ضروری به شهروندان اجتناب‌ناپذیر باشد، با تشخیص و موافقت بالاترین مقام اجرایی دستگاه میزان کاهش حضور کارکنان تعیین خواهد شد».

 

ایجاد بستری مناسب برای پیشبرد امور مهم شهروندان و نیز ادارت و ارگان های دولتی در این بین از اهمیت ویژه ای برخوردار بود بر همین اساس شاهد پیشبرد امور از سوی یکی از اپراتورهای کشور بودیم.

بر اساس این گزارش، از زمان ورود کرونا ویروس به عنوان میهمان ناخوانده در ایران بحث داغ دورکاری در دستگاه اجرایی کشور مطرح شد و تمامی شرکت ها، دستگاه ها و نهادها ملزم به رعایت این مهم شدند. شرکت همراه اول به عنوان پیشگام این امر را در دستورکار خود قرارداد.

 

همراه اول با شعار تحقق رویای دیجیتال در مهر ماه سال 97 از برنامه پنج ساله خود رونمایی کرد و امروز در روزهای اوج گیری ویروس کرونا که چرخ کسب و کار بسیاری از مشاغل در سربالایی ناهموار قرار گرفته است، شرکت خدمات سیار همراه اول با گذشت حدود دو سال از آغاز عملیاتی ساختن این هدف آن را به واقعیت تبدیل کرد.

 

پس از شیوع ویروس کرونا، شرکت همراه اول جزو نخستین شرکت‌ها بود که کارکنان خود را مکلف به فعالیت دورکاری کرد و در ادامه با برنامه ریزی و انجام طرح های مختلف در مسیر استراتژیک کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال موفق شد سایر رقبا را در خدمات ارتباطی برای فعالیت های دورکاری پشت سر بگذارد و امروز به یک شرکت الگو تبدیل شود.

 

به عبارت دیگر شرکت ارتباطات سیار ایران به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور دیجیتال کشور توانست با سرمایه گذاری های هنگفت طی سال های گذشته، در روزهای کرونایی کشور، زیرساخت گسترده و نوین ارتباطی را فراهم کند و به عنوان الگوی سایر اپراتورها در خط مقدم دورکاری و ایجاد زیرساخت های لازم، اقدامات فناورانه را متقبل شود.

 

گفتنی است که در چنین شرایطی وزارتخانه های کشور از جمله مهم ترین آنها، وزارت کشور و شورای نگهبان به سامانه های دورکاری بستر امن همراه اول پیوسته اند و از این امکان برای پیشبرد برنامه ها  و اهداف خود استفاده می کنند.

در تازه ترین اخبار مربوط به این شرکت، از سامانه «پارلمان مجازی ایران» در مراسمی با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران و جمعی از نمایندگان مجلس رونمایی شده است.

 

در سامانه تعاملی پارلمان مجازی ایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌توانند درباره مهمترین طرح‌ها و لوایح با مردم مشورت و نظرات و پیام‌های مردمی را دریافت کنند.

هر نماینده در پارلمان مجازی ایران دفتر مجازی دارد و مردم می‌توانند به جای صرف وقت و هزینه، مراجعات خود را از طریق دفتر مجازی انجام دهند.

 

از این پس، رسالت یکپارچه‌سازی ارتباطات مردم با تمامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با این سامانه و راهبری مدیریت مرکز تماس، پیامک، ایمیل و موارد ارتباطی دیگر از جمله خدمات پارلمان مجازی ایران خواهد بود.

«پارلمان مجازی ایران» توسط «همراه اول کسب‌وکار» در مجلس شورای اسلامی ایران پیاده‌سازی و اجرا شده است.

 

گفتنی است اپراتور اول در مدت شیوع ویروس کرونا در عرصه های مختلفی حضوری موثر و فعال داشت و در قالب اجرای مسئولیت اجتماعی توانست خدمات ویژه ای را ارائه دهد که از جمله می توان به ارائه بسته ‎اینترنت ۲۰ گیگ به معلمین کشور، رایگان کردن تماس ۶۰ هزار بهورز،  مشارکت ۳۰ میلیارد ریالی در ساخت بیمارستان، یک سوم کردن تعرفه ترافیک سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها،  پوشش زنده هیئات در ایام محرم و صفر در ‎روبیکا،  راه‌اندازی سامانه پارلمان مجازی برای ارتباط مردم با نمایندگان مجلس و اهدای بیش از ۱۶میلیون ماسک رایگان به مناطق محروم اشاره کرد.

 

همچنین، ارائه بسته اینترنت ۲۰۰گیگ به خبرنگاران،  مشارکت با سازمان حج در تهیه غذای مخصوص بیماران کرونایی، راه‌اندازی سامانه رایگان ‎شاد با مشارکت آموزش و پرورش، کمک به ایجاد اشتغال و رونق کسب و کارهای آسیب ‌دیده از ‎کرونا و تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی برای اقشار محروم جامعه از دیگر خدمات این شرکت در ایام کرونایی است.

گزارش: معصومه افلاکی

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی