شمانیوز
شما نیوز

قیمت طلا، سکه و دلار امروز یکشنبه 99/09/30 + تغییرات

قیمت طلا، سکه و دلار امروز یکشنبه 99/09/30 + تغییرات

قیمت طلا، سکه و دلار امروز یکشنبه 99/09/30 + تغییرات

قیمت طلا، سکه و دلار امروز یکشنبه 99/09/30 + تغییرات

 

این خبر در هر ساعت بروزرسانی می شود...

 

 

قیمت دلار و یورو 30 آذر // ساعت 13:00

 امروز یکشنبه 30 آذر ماه  قیمت دلار  و قیمت یورو در صرافی ملی اعلام شد. بر این اساس قیمت دلار برای فروش 25،450 هزار تومان و قیمت خرید دلار 24،450 هزار تومان اعلام شد.​

قیمت یورو  نیز برای فروش 31،200 هزار تومان و قیمت خرید یورو 30،200 هزار تومان اعلام شد.// رکنا

 

قیمت فروش قیمت خودرو
دلار 31،200 تومان 30،200 تومان
یورو 25،450 تومان 24،450 تومان

z1og_fefdjnd3y7qv

دلار عقب نشینی کرد 30 آذر // ساعت 10:20

داده های منتشر شده تغییراتقیمتی اروپا برای سیاست گذاران اروپایی کماکان ناامید کننده پیش می رود: طبق العام مرکز آمار اتحادیه اروپا، متوسط نرخ تورم در ۱۹ کشور عضو منطقه یورو در دوازده ماه منتهی به نوامبر با ۰.۱ درصد کاهش نسبت به رقم مشابه منتهی به ماه قبل به منفی ۰.۳ درصد رسید تا نرخ تورم بیش از پیش از سطح دو درصدی هدف‌گذاری شده توسط بانک مرکزی این منطقه فاصله بگیرد. در سطح اتحادیه اروپا این نرخ به طور متوسط ۰.۲ درصد بوده که از ماه قبل ۰.۱ درصد کمتر شده است.

در شرایطی که انگلیس هنوز نتوانسته است به توافقی کامل با اتحادیه اروپا بر سر اینده روابط پس از برگزیت دست پیدا کند، اقتصاد این کشور تحت تاثیر پیامدهای کرونایی قرار گرفته و این روند در بازار کار نیز موثر بوده است تا جایی که مرکز آمار انگلیس اعلام کرد که نرخ بیکاری این کشور در ١٢ ماه منتهی به اکتبر با ۰.۱ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه ماه قبل به ۴.۹ درصد رسید که ۰.۱ درصد بیشتر از انتظار کارشناسان قبلی و بالاترین بیکاری ثبت شده در این کشور از اوت ۲۰۱۶ تاکنون بوده است. شمار بیکاران این کشور طی این مدت با ۲۰۹ هزار نفر افزایش به یک میلیون و ۵۲۰ هزار نفر رسید.

تمایل معامله گران برای نگه داشتن دلار نسبت به ماه های ابتدایی سال ۲۰۲۰ کاهش کاملا محسوسی یافته است و با پیشرفت های به دست آمده در مقابله با کرونا و روی کار آمدن دولتی با رویکردهای معتدل تر در آمریکا، جذاست ارزهای پرریسک تر برای معامله گران بیشتر شده است. اگرچه انتظار نمی رود که دلار با یک سقوط آزاد مواجه باشد اما بسیاری از تحلیل گران بازار ارز معتقدند در شرایط کنونی فضا برای عقبگرد بیشتر دلار نیز فراهم است و شاید دلار تا چند ماه ابتدایی سال ۲۰۲۱ نیز در سنگر دفاعی فعلی خود باقی بماند. 

با وجود اقدامات دولت ترامپ در به راه انداختن جنگ تجاری با چین، آمارهای جدید نشان می دهد که واردات آمریکا از این کشور افزایش محسوسی یافته است به گونه ای که در ۱۰ ماه نخست امسال ( بازه زمانی ژانویه تا اکتبر) واردات آمریکا از چین ۷.۸ درصد بیشتر از رقم ثبت شده برای بازه زمانی مشابه سال قبل بوده است. همچنین در ماه نوامبر میزان واردات آمریکا از چین با رشدی عجیب به ۵۱.۹۸ میلیارد دلار رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۶.۱ درصد بیشتر شده است. این مساله به معنای افزایش بیش از پیش کسری حساب تجاری آمریکا خواهد بود. 

در یک دستاورد دارویی دیگر در مقابله با کرونا، شرکت دارویی مدرنا اعلام کرده است که به زودی تاییدیه سازمان غذا و دارو آمریکا را برای توزیع واکسن ساخت این شرکت در ایالت های مختلف به دست خواهد آورد. پیش از این نیز مراحل مقدماتی استفاه از واکسن های ساخت شرکت فایزر نهایی شده بود. معامله گران امیدوارند کابوس کرونا که از فوریه ۲۰۲۰ جهان را به طور جدی تحت تاثیر قرار داده است تا چند ماه آینده به خط پایان خود برسد و حرکت به سمت عادی شدن شرایط شتاب بیشتری بگیرد.  

در طرف سیاست گذاری پولی انتظار می رود بانک مرکزی آمریکا به رویه کنونی خود در حفظ نرخ بهره در یکی از پایین ترین سطوح یک دهه اخیر ادامه دهد. به عقیده برخی از کارشناسان مالی، در سال آینده میلادی نیز احتمالا شاهد تغییر محسوسی در اجرای سیاست انبساطی فدرال رزرو نخواهیم بود.  

تورم منفی و رکود اقتصادی در کنار بالا ماندن نرخ بیکاری، شرایط سختی را برای سیاست گذاران اروپایی در احیای رشد اقتصادی کشورهای خود رقم زده است و احتمالا دو سال طول خواهد کشید تا شرایط به حالت قبل از بحران کرونا باز گردد. بانک مرکزی فرانسه در برآورد جدیدی از وضعیت اقتصادی این کشور اعلام کرد که اقتصاد این کشور امسال تحت تاثیر شیوع کرونا، محدودیت های رفت و آمد و تعطیلی گسترده کسب و کارها حدود ۹ درصد کوچک خواهد شد که در صورت تحقق، بدترین عملکرد دومین اقتصاد بزرگ اتحادیه اروپا طی یک دهه اخیر خواهد بود.

اقتصاد جهان کماکان تحت تاثیر کرونا قرار دارد و آن طور که کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل در گزارشی پیش بینی کرده است،  متوسط رشد اقتصادی کشورهای جهان در سال جاری به منفی ۵.۶ درصد خواهد رسید که در صورت تحقق، بدترین عملکرد از زمان بحران مالی در سال ۲۰۰۹ تاکنون محسوب می شود. این گزارش اگرچه هنوز گزارش ناامید کننده ای محسوب می شود اما نسبت به پیش بینی قبلی منفی ۹ درصدی، بهبود نسبی یافته است. پیش از این نیز سازمان ملل نسبت به فقیر شدن حدود هشت میلیون نفر در جهان بر اثر کرونا هشدار داده بود.  

نمایندگان جمهوری خواه و دموکرات هنوز نتوانسته اند به توافقی با یکدیگر بر سر جزئیات لایحه حمایتی جدید برسند و نانسی پلوسی- رئیس کنگره گفته است احتمالا از سر گیری مذاکرات به پس از تعطیلات کریسمس موکول خواهد شد. بسته دوم حمایت از اقتصاد در برابر پیامدهای کرونا حدود ۹۰۰ میلیارد دلار اعتبار در بر خواهد داشت و قرار است جایگزین بسته حمایتی سه تریلیون دلاری قبلی شود. تمرکز بسته جدید روی حمایت از کسب و کارهای کوچک و متوسط و پرداخت یارانه نقدی مستقیم به افراد بیکار شده خواهد بود.  

تاکنون بیش از ۷۶ میلیون و ۳۶۳ هزار و ۷۰۹ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین یک میلیون و ۶۸۷ هزار و ۶۰۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۳۲۱ هزار و ۵۳۲ نفر، برزیل با ۱۸۵ هزار و ۸۲۷ نفر، هند با ۱۴۵ هزار و ۵۰۹ نفر، مکزیک با ۱۱۷ هزار و ۲۴۹ نفر و ایتالیا با ۶۸ هزار و ۴۴۷ نفر بوده است.

شدت گرفتن سرعت شیوع کرونا باعث شده است تا شاهد رقم خوردن رکوردهای جدید از مرگ و میر روزانه ویروس کرونا باشیم تا جایی که روز شانزدهم دسامبر با ثبت از ۱۳ هزار و ۵۵۸ فوتی در یک شبانه روز رکورد قبلی را که مربوط به روز دهم دسامبر با ثبت از ۱۲ هزار و ۹۱۸ فوتیبود، شکست.  

کیت جوکیس- استراتژیست ارزی بانک سوسیت ژنرال گفت: به زبان ساده از نظر معامله گران ارزش فعلی دلار بیش از حدی است که باید باشد و برای همین فکر می کنم روزهای بد دلار ادامه دارد. بازارها به آن چه در حوزه سیاست گذاری پولی رخ می دهد واکنش نشان می دهند و با وضعیت فعلی فشار زیادی روی دلار است. در مقایسه با ماه های ابتدایی سال جذابیت دلار برای بسیاری از معامله گران کاهش پیدا کرده است.  

شاخص دلار

 شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۱۴ درصد کاهش نسبت به روز گذشته در سطح ۸۹.۸۳ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۱۳۱ دلار اعلام شد (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است).

ارزهای اروپایی

در تازه‌ترین دور از معاملات، پوند با ۰.۰۷ درصد افزایش نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۵۵ دلار مبادله شد. یورو ۰.۱۴ درصد بالا رفت و با ماندن در کانال ۱.۲۲ به ۱.۲۲۵ دلار رسید.

ارزهای آسیایی

 در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با ۰.۰۱ درصد افزایش به ۱۰۳.۳۵۱  ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۱۱ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۵۳۵ یوان چین اعلام شد.// ایسنا

 

 

z1og_fefdjnd3y7qv

 

کاهش قیمت طلا و سکه در بازار 29 آذر // ساعت 21:00

امروز (29 آذر 99) قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم12میلیون20 هزار تومان، نیم سکه6 میلیون و180هزار تومان، ربع سکه4 میلیون و200 هزار تومان و سکه گرمی2 میلیون و250هزار تومان است.

همچنین قیمت هر اونس طلا در بازار‌های جهانی به یک هزار و881دلار  رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار به مبلغ یک میلیون و136هزار تومان معامله می‌شود.

 

شما می‌توانید نرخ امروز طلا و سکه را در جدول زیر مشاهده کنید:

محصول  نرخ (تومان)

 
سکه تمام بهار آزادی طرح جدید  11.100.000
سکه تمام طرح قدیم  11.930.000
نیم سکه بهار آزادی 6.180.000
ربع سکه بهار آزادی 4.200.000
سکه گرمی  2,250.000
اونس جهانی  1881 دلار  
طلای ۱۸ عیار گرمی 1.136.000 

 

امروز (29 آذر 99) قیمت هر دلار آمریکا در صرافی ملی مبلغ25هزار و750تومان و هر اسکناس یورو به قیمت31 هزار و600تومان است.

امروز (29آذر 99) نرخ فروش دلار در بازار25 هزار و690تومان است.// جماران

z1og_fefdjnd3y7qv

قیمت طلا و سکه 29 آذر // ساعت 12:00

هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح امامی با کاهش 50 هزار تومانی نسبت به روز معاملاتی گذشته به نرخ 11 میلیون و 900 فروخته شد و قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز به 11 میلیون و 400 هزار تومان رسید.//برنا

 

29

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۲ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی