کوچکینژاد در گفتگو با شمانیوز:
نظارت قوی بر بانکهای دولتی وجود ندارد
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: نظارت بر بانکهای دولتی بسیار ضعیفتر از نظارت بر بانکهای خصوصی است.
جبار کوچکینژاد در گفتگو با خبرنگار شمانیوز، درباره نقش بانکها در تسهیل امور تولیدکنندگان گفت: بانکها بخش مهم و تفکیکناپذیر اقتصاد کشورمان محسوب میشوند و عملکرد بانکهای دولتی و خصوصی مستقیماً بر روی اقتصاد تأثیرگذارند؛ لذا به همین دلیل است که مجلس شورای اسلامی اخیراً طرح استقلال بانک مرکزی را مورد بررسی قرار داده و بخشی از کلیات آن را به تصویب رسانده است. ما معتقدیم بانک مرکزی نباید صد درصد در اختیار دولت باشد، بلکه باید همانند یک نهاد مستقل عمل تا بتواند نظارت مستقیم بر بانکهای دولتی و خصوصی داشته باشد.
نظارت بر بانکهای دولتی ضعیفتر از بانکهای خصوصی است
وی با بیان اینکه قطعاً نظارت بر بانکهای دولتی بسیار ضعیفتر از نظارت بر بانکهای خصوصی است، بیان کرد: بانکهای دولتی از قدرت بیشتری برخوردارند و راههای فرار بیشتری را میدانند، پس استقلال بانک مرکزی میتواند نظارتها را قوی کند و از سوی دیگر عدالت را در میان بانکها به اجرا درآورد و در نتیجه نفع آن به همه مردم بهخصوص تولیدکنندگان خواهد رسید.
بانک مرکزی مسئول هدایت نقدینگی به سمت تولی است
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: بانک مرکزی مسئول هدایت نقدینگی به سمت تولید، مهار تورم و رشد بیرویه نقدینگی است، اما چون بانک مرکزی زیر چتر مستقیم دولت قرار دارد تا به امروز نتوانسته به رسالت اصلی خود به خوبی عمل کند.
کوچکینژاد معتقد است؛ در آستانه انتخابات دولت باید تلاش کند با سر و سامان دادن به تسهیلات بانکی و نظام بانکی کشور بسترهای رضایتمندی عمومی را فراهم سازد و قطعاً دولت تنها نهادی است که میتواند گرههای زندگی مردم را باز کند.
انتهای پیام