معاون بازرگانی هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمایی ایران
عرضه سه محصول جدید صنایع شیمیایی ایران در بورس انرژی
این محصولات استانداردسازی شده و معادل حلال ۵۰۲ (رافینیت) و حلال ۵۰۳ (هویاند) عرضه میشود. صنایع شیمیایی ایران با توجه به نقش این محصولات در صنایع پایین دستی و تولید سوختهای بنزین و گازوئیل در تلاش است تا عرضه ماهانه آنها را استمرار بخشد.
معاون بازرگانی هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمایی ایران با اشاره به آغاز عرضه سه محصول مهم و جدید تولیدی این شرکت در در رینگ داخلی و صادراتی بورس انرژی کشور گفت: این محصولات استانداردسازی شده و معادل حلال ۵۰۲ (رافینیت) و حلال ۵۰۳ (هویاند) عرضه میشود. صنایع شیمیایی ایران با توجه به نقش این محصولات در صنایع پایین دستی و تولید سوختهای بنزین و گازوئیل در تلاش است تا عرضه ماهانه آنها را استمرار بخشد.
هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران، غلامرضا موذنی با اشاره به تولید سه محصول مهم جدید در این هلدینگ اظهار کرد: تکمیل سبد محصولات و تولید کالاهای جدید از محصولات برگشتی از جمله برنامههای جدی این هلدینگ محسوب میشود. در این راستا سه محصول جدید لایتاند، رفاینیت و هویاند تولید و مجوز عرضه آنها در بورس انرژی صادر شده است.
وی افزود: این محصولات پس از آزمایشهای موفقیت آمیز در پژوهشگاه صنعت نفت، استانداردسازی شده و معادل حلال ۵۰۲ (رافینیت) و حلال ۵۰۳ (هویاند) در بازار داخلی و رینگ صادراتی بورس انرژی عرضه میشود. عرضه این محصولات در بازار بورس تاکنون با استقبال خوبی مواجه شده و تقاضای بسیاری برای آن به ثبت رسیده است. به همین دلیل شرکت سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران در تلاش است تا به صورت ماهانه و مستمر بین ۱۰ تا ۱۲ هزار تن از این محصولات را از طریق بورس به دست تولیدکنندگان، صادرکنندگان و صنایع پایین دستی برساند. این محصولات مواد اولیه تولید محصولات مختلفی از جمله سوخت بنزین و گازوئیل است.
معاون بازرگانی هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمایی ایران ادامه داد: تولید و عرضه کالاهای یاد شده در بورس در راستای تکمیل سبد محصولات هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران بوده و تلاش در این مسیر ادامه خواهد داشت.
گفتنی است هلدینگ سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران از بزرگترین تولیدکنندگان آلکیل بنزن خطی، آلکیلات سنگین و نرمال پارافین در منطقه خاورمیانه است که با در اختیار داشتن بیش از۷۰ درصد سهم بازار داخلی آلکیل بنزن خطی، در زمره صادرکنندگان نمونه کشور نیز قرار دارد. استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و فناور در بومیسازی و تأمین تجهیزات مورد نیاز این شرکت در راستای افزایش تولید و مهار تورم از جمله استراتژیهای صنعتی این هلدینگ در مسیر توسعه به شمار میرود.