گلشیفته فراهانی
خانم بازیگر گلشیفته فراهانی را با خاک یکسان کرد | بازیگر پیشکسوت از باعث و بانی بدبختی ایران رونمایی کرد!
محمد تاجیک، روزنامه نگار تصویر توئیتی از محبوبه بیات، بازیگر سابق سینما و تلویزیون را در کانال تلگرامی خود بازنشر کرد که به همراهی بهزاد فراهانی، پدر گلشیفته با جریانات چپ در قبل از انقلاب کنایه می زند.
برترین ها نوشت: محمد تاجیک، روزنامه نگار تصویر توئیتی از محبوبه بیات، بازیگر سابق سینما و تلویزیون را در کانال تلگرامی خود بازنشر کرد که به همراهی بهزاد فراهانی، پدر گلشیفته با جریانات چپ در قبل از انقلاب کنایه می زند.
بهزاد فراهانی در این رابطه گفته است: من تا قبل از انقلاب دلبسته جنبش چریکی بودم، بعد از انقلاب به خاطر همدلی با فرزانگانی مانند احسان طبری، بهآذین، کسرایی و دیگران نگاهم تغییر کرد اما علاقهام به بچههای چریک همه بوده و هنوز نیز ادامه دارد. خسرو گلسرخی آن زمان که در روزنامه کیهان کار میکرد، با من رفاقتی داشت، آن زمان من منزلی داشتم و تنها زندگی میکردم، گاهی گلسرخی به من سر میزد و شبها را صبح میکردیم؛ بنابراین طبیعی بود که اعدام این مرد بزرگ برای من قابل تحمل نبود. حمید اشرف را از نزدیک نمیشناختم، بهروز دهقانی و صمد بهرنگی را در انجمن تئاتر ایران دیده بودم؛ بنابراین از مرگ حمید اشرف زیاد اذیت نشدم، هرچند ناراحت و نگران بودم که در کمیته مرکزی فداییان خلق ایران اتفاقات ناگواری در حال وقوع است. من دوستان خوب چریکم را مانند حسین اقدامی، صفاریآشتیانی که از بزرگان جنبش چریکی بودند، از دست دادم و همیشه در اندوه این قضیه هستم. رویهمرفته باید بگویم شهادت رفقایم در دهه ۵۰ برایم سنگین بوده تا حالا و جز به سوگ نشستن و غم در دل نهادن راهی وجود ندارد. آنها راهی را انتخاب کردند و با شجاعت به آن مسیر رفتند. مرگ امیرپرویز پویان برای من یکی از سنگینترین مرگهای بعد از سعید سلطانپور بود. بههرحال این عمر ۷۵ ساله چندان هم به خوشی نگذشته است. جنبش چریکی در تهران که گلسرخی و دیگران در آن بودند، با اشتباهات تاکتیکی روبهرو بود؛ واقعیت این است که در آن زمان نمیشد شخصیت سیاسی معروفی را گروگان گرفت و آزادی رفقا را طلب کرد. کار گلسرخی احساسی به نظر میآمد.
بعد از انقلاب برخی از اعضای بلندپایه این حزب به دلیل جاسوسی به اعدام و زندان محکوم شدند.