شمانیوز
شما نیوز

ادویه | سرماخوردگی

ادویه ای مخصوص دیابتی ها و سرماخوردگی

ادویه ای مخصوص دیابتی ها و سرماخوردگی

تحقیقات محدود نشان می‌دهد دارچین به بهبود کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت کمک می‌کند.

به گزارش شمانیوز : دارچین به عنوان ادویه از شاخه‌های درختان خانواده درخت کافور به دست می‌آید و بومی مناطق کارائیب، آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی است. مردم از سال دو هزار قبل از میلاد در مصر باستان از دارچین استفاده می‌کردند جایی که آن را بسیار مورد توجه قرار می‌دادند.

در قرون وسطی پزشکان از آن برای درمان بیماری‌هایی مانند سرفه، آرتروز و گلودرد نیز استفاده می‌کردند. در حال حاضر بعد از فلفل سیاه دومین ادویه محبوب در ایالات متحده و اروپا محسوب می‌شود. دارچین به عنوان ادویه به صورت پودر یا چوب موجود است، همچنین می‌توان از روغن و مکمل‌های آن نیز استفاده کرد.

 

ادویه

دو نوع اصلی دارچین کاسیا و سیلان است که ارزش غذایی متفاوتی دارند. برخی مطالعات حاکی از آن است ترکیبات موجود در دارچین دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد دیابت و ضد میکروبی هستند. علاوه بر این، از شما در مقابل سایر بیماری‌ها از جمله سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی محافظت می‌کند.

 


با این حال، شواهد بیشتری برای تایید فواید دارچین لازم است. به گزارش مدیکال نیوزتودی، در این مقاله فواید ادعایی انواع دارچین برای سلامتی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

 

فواید دارچین برای سلامتی چیست؟
دانشمندان شواهدی از برخی از مزایای دارچین برای سلامتی پیدا کرده اند. این شامل:

 

 

بهبود عفونت‌های قارچی

روغن دارچین به درمان برخی از انواع عفونت‌های قارچی کمک می‌کند. یک مطالعه آزمایشگاهی در سال ۲۰۱۶ نشان داد روغن دارچین در برابر نوعی کاندیدا که بر جریان خون تاثیر می‌گذارد موثر است. این ممکن است به دلیل خواص ضد میکروبی آن باشد. اگر تحقیقات بیشتر این یافته‌ها را تایید کند روغن دارچین می‌تواند در درمان این نوع عفونت نقش بسزایی داشته باشد.

تاثیر دارچین بر سطح قند خون

افراد مبتلا به دیابت اغلب برای کنترل قند خون و جلوگیری از بروز عوارض با محدودیت‌های غذایی روبرو هستند. تحقیقات محدود نشان می‌دهد دارچین به بهبود کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت کمک می‌کند.

 

 

مطالعات در فاز حیوانی در سال ۲۰۱۵ نشان می‌دهد دارچین کاسیا سطح قند خون را کاهش می‌دهد، همچنین در این بررسی اشاره شده پس از مصرف ۶ گرم دارچین توسط ۶۰ نفر از افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بین ۴۰ روز تا چهار ماه در روز شرکت کنندگان دارای گلوکز، تری گلیسیرید، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم و کلسترول کل بودند.

 

 

با این حال، بر اساس مرکز ملی بهداشت مکمل و یکپارچه، در یک بررسی در سال ۲۰۱۲ نتیجه گرفت دارچین به کاهش سطح گلوکز یا هموگلوبین گلیکوزیله‌ای وان سی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ کمک می‌کند. یک مطالعه کوچک دیگر تاثیر دارچین، کلسیم و زینک را در کنترل فشار خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مورد بررسی قرار داد روش درمانی تاثیر محسوسی را نشان نداد.

 

 

اگرچه تحقیقات در مرحله اولیه است، اما دارچین به مقابله با برخی از عوارض دیابت کمک می‌کند. در حالی که سایر مطالعات این اثرات را زیر سوال می‌برند، بعید به نظر می‌رسد دارچین باعث افزایش فشار خون شود یا قند خون را مختل کند.

 

 

با این حال، یک مطالعه معتبر روی ۲۵ نفر در سال ۲۰۱۶ به این نتیجه رسید دارچین می‌تواند مزایایی برای افراد مبتلا به دیابت کنترل نشده داشته باشد. شرکت کنندگان به مدت ۱۲ هفته یک گرم دارچین مصرف کردند که در نتیجه ۱۷ درصد سطح قند خون ناشتا در آن‌ها کاهش یافت.

 

 

یک منبع تجزیه و تحلیل در سال ۲۰۱۶، منتشر شده در مجله آکادمی تغذیه و رژیم درمانی، با هدف جمع آوری تحقیقات موجود در مورد نقش دارچین در کاهش قند خون انجام شد. با این حال، تنها چهار

یک منبع تجزیه و تحلیل در سال ۲۰۱۱ در مجله غذای دارویی همچنین به پتانسیل دارچین برای کاهش سطح قند خون اشاره می‌کند. محققان نتایج هشت مطالعه قبلی را با هم مودر مقایسه قرار دادند و میزان متوسط سطح ​​قند خون بین سه تا پنج درصد کاهش یافت.

 

 

هیچ تحقیقی وجود ندارد که نشان دهد دارچین بر قند خون تاثیر منفی می‌گذارد. این یک انتخاب ایمن برای افراد مبتلا به دیابت است که جایگزین کم خطرتری برای قند، نمک و سایر طعم دهنده‌های مضر احتمالی می‌خواهند.

 

 

یک مطالعه معتبر روی فشار خون در سال ۲۰۱۶ نیز اثر دارچین را با هل، زنجبیل و زعفران مورد مقایسه قرار داد. دارچین و سایر گیاهان بر فشار خون، اندازه گیری بدن یا شاخص توده بدن تاثیری نداشت.

 

از مطالعات باعث کاهش قند خون مطابق با اهداف درمان انجمن دیابت آمریکا (ADA) شد. این امر نشان می‌دهد دارچین برای مدیریت سطح قند خون در برخی افراد مفید باشد، اما جایگزین قابل اعتمادی برای درمان‌های سنتی دیابت نیست.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین