سیمان هرمزگان
سیمان هرمزگان در خدمت استان
همایش بررسی افق توسعه محصولات استاندارد سیمان هرمزگان با حضور مدیریت شرکت سرمایهگذاری امید، مدیرعامل سیمان هرمزگان، عضو هیاتمدیره، فرماندار بندر خمیر، رئیس هیاتمدیره انجمن بتن ایران، دبیر انجمن سیمانهای مرکب و مدیرعامل سیمان قشم برگزار شد.
همایش بررسی افق توسعه محصولات استاندارد سیمان هرمزگان با حضور مدیریت شرکت سرمایهگذاری امید، مدیرعامل سیمان هرمزگان، عضو هیاتمدیره، فرماندار بندر خمیر، رئیس هیاتمدیره انجمن بتن ایران، دبیر انجمن سیمانهای مرکب و مدیرعامل سیمان قشم برگزار شد.
مدیرعامل سیمان هرمزگان در این رویداد با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این همایش رونمایی و معرفی سیمان ماندگار است، از حاضران خواست در فرهنگسازی مصرف و معرفی سیمان آمیخته و ماندگار که جزو ضروریات استان هرمزگان و کشور است یاریرسان این واحد صنعتی باشند.
نجفی با بیان اینکه سیمان یک محصول استراتژیک است و بهعنوان خمیرمایه سازندگی نقش اساسی در توسعه و اقتصاد کشور دارد، افزود: به هر میزان که تولید و عرضه سیمان در کشوری بالاتر رود و سرانه مصرف سیمان قابلتوجه باشد، نشاندهنده رشد و پویایی اقتصاد آن کشور است
او در ادامه گفت: به دلیل تحریمهای اقتصادی چند سالی است که متوسط سرانه مصرف سیمان نزولی شده به طوری که سرانه مصرف سیمان ۶۵۰ تا ۷۰۰ کیلوگرم به ازای هر نفر است ولی خوشبختانه در استان هرمزگان بهعنوان پایتخت اقتصاد کشور و باهمت عالی استاندار محبوب و مقامات اجرایی استان، سرانه مصرف سیمان بیش از یک هزار کیلوگرم است و تمام ظرفیت تولیدی سیمان هرمزگان در استان جذب میشود.
نجفی این اتفاق را موفقیت مهمی برای استان هرمزگان برشمرد که حاصل تلاش عوامل اجرایی استان است. او اضافه کرد: در مجموعه سیمان هرمزگان روزانه ۶ هزار و ۵۰۰ تن کلینکر به عبارتی ۲ میلیون تن در سال تولید میشود و ظرفیت تولید ۸ هزار تن در روز و معادل ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن در سال وجود دارد که خوشبختانه کل این ظرفیت در استان جذب میشود.
وی با بیان اینکه با همکاری و همراهی هلدینگ امید، چشمانداز تولید محصولات جدید و ایجاد تنوع در محصولات برنامهریزی شده گفت: بیش از ۶۰ سال است که کشورهای توسعهیافته به سمت استفاده از سیمانهای جدید گام برداشتهاند اما به دلیل انرژی ارزان در کشور ما و همچنین عدم فرهنگسازی مناسب چندان مورد استقبال قرار نگرفته است. مدیرعامل شرکت سیمان هرمزگان گفت: آمار و ارقام نشان میدهد که در اکثر شرکتهای سیمانی درصد زیادی از تولید سیمانهای جدید در قالب سیمانهای آمیخته و سیمانهای مرکب شکل گرفته است و با توجه به این موضوع کلینکر فکتور ما که یک پارامتر تعیینکننده در تولید سیمان است از ۹۶ درصد به ۹۰ درصد کاهش پیدا کرده است؛ کافی نیست اما خبر خوبی است.
مدیرعامل سیمان هرمزگان با بیان اینکه فرهنگ استفاده از سیمانهای آمیخته هیدرولیکی و مرکب در حال شکلگیری است، گفت: ازلحاظ علمی، عملی و تجربی ثابت شده که کیفیت در سیمانهای آمیخته هیدرولیکی بسیار بالاتر از سامانهای تیپ است، لذا گامی که با راهبری هلدینگ برداشتیم در راستای افزایش کیفیت محصول و توسعه پایدار کشور است.