شمانیوز
شما نیوز

سخنگوی قوه قضاییه

مدیر عامل شرکت مفتاح رهنورد ۱۷۰۰ شاکی دارد | آخرین اخبار از تخلف یک صرافی رمز ارز

مدیر عامل شرکت مفتاح رهنورد ۱۷۰۰ شاکی دارد | آخرین اخبار از تخلف یک صرافی رمز ارز

سخنگوی قوه قضاییه، گفت: پرونده‌هایی در مورد رمزارز‌ها در مراجع قضایی تشکیل شده است که مهمترین آن‌ها پرونده «کریپتولند» است که در این پرونده ۸ بازداشتی داریم.

به گزارش شما نیوز: «ذبیح الله خدائیان» سخنگوی قوه قضاییه با تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: امروزه اگر در صنایع موشکی و نظامی و نانو و هسته‌ای و امثالهم پیشرفتی داریم ناشی از اعتماد به نفسی است که جوانان در دفاع مقدس بدست آوردند.
سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده مفتاح خودرو رهنورد و اینکه با فوت متهم ردیف اول پرونده استیفای حقوق شکات چطور انجام می‌شود، اظهار داشت: این شخص به ۱۲ سال و ۶ ماه حبس محکوم شده بود. پرونده در دیوان عالی کشور مطرح است و حدود ۱۷۰۰ شاکی دارد. چنانچه شخص مال داشته باشد اموال بین طلبکاران توزیع خواهد شد و با فوت شخص طلب طلبکاران ساقط نمی‌شود. علت فوت توسط پزشکی قانونی تاکنون اعلام نشده است.
سخنگوی قوه قضاییه در ارتباط با وضعیت متضررین رمزارز‌ها، گفت: پرونده‌هایی در مورد رمزارز‌ها در مراجع قضایی تشکیل شده است که مهمترین آن‌ها پرونده «کریپتولند» است که در این پرونده ۸ بازداشتی داریم. افراد زیادی در این پرونده متضرر شدند. این شبکه حدود ۲۸۹ هزار نفر کاربر داشته است و میزان مطالبات آن‌ها ۲۰۰ میلیارد تومان است. اقدامات خوبی در جهت شناسایی متهمان و اموال آن‌ها صورت گرفته است. بیش از ۱۶۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و همچنین ۷ میلیون دلار از این شبکه کشف شده است. تاکنون ۱۳۰ میلیارد تومان و حدود ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار بین افراد متضرر توزیع شده است.

مبارزه جدی با فساد پیام مهم عاشورا است

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مصدق، گفت: بزرگترین درس عاشورای حسینی، احیای ارزش‌های اسلامی و مبارزه جدی با فساد است و این موضوع از کلمات امام حسین (ع) برگرفته می‌شود. هنگامی که یزید بر تخت خلافت نشست، موضوع بیعت پیش آمد آن‌گاه امام حسین (ع) وصیت‌نامه‌ای نوشت و تقدیم برادرش محمد حنفیه کرد که بعد از آن حضرت منتشر شود که اساسا قیام امام حسین برای مبارزه جدی با فسادی بوده است که آن موقع عالمگیر شده بود.
وی افزود: امام حسین (ع) در آن وصیت‌نامه گفت من برای چند روز حکومت قیام نکردم، قیامم برای این است که می‌بینم امت پیامبر دچار انحراف شده است و من هدفم از این قیام این است که امر به معروف و نهی از منکر کنم. وقتی امروز در جامعه صحبت از امر به معروف و نهی از منکر می‌شود فکر می‌کنیم منظور این است که به خانمی بگوییم روسریت عقب است و آن را جلو بکش، آیا می‌شود قیام امام حسین برای این موضوع بوده باشد؟
مصدق خاطرنشان کرد: احیای ارزش‌های جامعه یک معروف است و همه باید به دنبال آن بروند، مبارزه جدی با فساد پیام مهم عاشورا است. شما اذعان دارید که از سه سال پیش مبارزه با فساد در قوه قضائیه به صورت جهشی حرکت کرده است و از دوره‌ای که آیت‌الله رئیسی، رئیس قوه قضائیه شدند این حرکت جهشی شروع شده است و حالا این پرچمی که آقای رئیسی برافراشته است در دست آقای اژه‌ای قرار دارد. امروز بارقه امیدی در جامعه ایجاد شده است مبنی بر این‌که قوه قضائیه خوب عمل می‌کند. امروز مردم را نباید ناامید کنیم.
معاون اول قوه قضائیه با بیان این‌که سند تحول قوه قضائیه نقشه راه ماست گفت: قوه قضائیه مکلف است سندی تدوین کند که ارتباط بدنه قوه قضائیه با مردم را روشن کند و قوه قضائیه باید مردمی باشد. تا زمانی که ما مسئولان خود را خادم مردم ندانیم و آن‌ها ولی نعمت ما هستند هیچ‌وقت سند تحول اجرا نخواهد شد. شعار را کنار بگذاریم، بنده به عنوان معاون قوه قضائیه باید اعتقاد داشته باشم که بر این مسند نشستم تا مشکلات مردم را حل کنم. بی‌توجهی به مردم و ارباب رجوع صد درصد حرام است. ما حق نداریم صدایمان را حتی بر متهم بلند کنیم.
وی ادامه داد: قوه قضائیه امروز مصمم است مسیر خود را با پشتوانه قوی علمی طی کند. امروز تمام رفتارهای ما باید مبتنی بر قانون باشد و چند چیز برای ما خط قرمز است اولین خط قرمز ما قانونمداری است. دومین خط قرمز ما این است که با اخلال‌کنندگان در نظم عمومی جامعه باید به شکل جدی برخورد شود.
معاون اول قوه قضائیه با بیان این‌که وضعیت ما وضعیت حساسی است گفت: کسانی که با تخلف در عرضه دارو و احتکار دارو برای مردم مشکل ایجاد می‌کنند دادستان‌ها باید شبانه‌روز کار کنند و ما امروز اجازه نمی‌دهیم یک پزشک بیاید و داروی تقلبی بسازد و آرامش جامعه را سلب کند. ما اجازه نمی‌دهیم یک پزشک به جای واکسن چیز دیگری تزریق کند و از این راه سودجویی کند. اخیرا دیدید که در البرز آب مقطر یا شل‌کننده عضلات به جای واکسن تزریق کرده، این آدم چطور جرئت کرده به ۸۰ میلیون مردم خیانت کند؟
مصدق تاکید کرد: من همان روز گفتم اگر این پرونده در نهایت ۱۵ روز منجر به صدور رای شد مردم درک می‌کنند که قوه قضائیه به وظایف خودش عمل کرده است. ما در این پرونده اصلا به دنبال شاکی نیستیم، بلکه این پرونده احساس آرامش را از ما گرفته است.
معاون اول قوه قضائیه در پایان گفت: ما با تمام توان در سطح کشور دست به دست داده‌ایم و ان‌شالله طبق سند تحول قوه قضائیه را هدایت خواهیم کرد. ۱۵۰ مقرره در معاونت حقوقی طی دو سال اخیر تدوین شد بیش از ۱۰۰ مقرره به سرانجام رسید و جا دارد از همه همکاران خود تشکر کنم. انتظار آن است که جناب آقای قدرتی هماهنگی‌ها را در معاونت حقوقی انجام دهد. در حقیقت ریل‌گذاری انجام شده است و ایشان باید مدیریت کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی