دختر اسد
سوتی عجیب دختر اسد + عکس
دختر اسد، شام الاسد در مسابقه سوارکاری شرکت کرد و اتفاق عجیب غریبی افتاد که باعث حیرت و اعتراض در فضای مجازی شد.
به گزارش شمانیوز: دختر اسد، شام الاسد در مسابقه سوارکاری شرکت کرد. دختر اسد در مسابقات اسب سواری حرکت عجیب غریبی زد. دختر اسد همزمان مقامهای اول و دوم را کسب کرد. این حرکت دختر اسد با واکنش های اعتراضی بسیاری روبرو شد.
برادرزاده بشار اسد در یک مسابقه ورزشی همزمان اول و دوم شد!
در حادثهای عجیب و کمسابقه برادرزاده رئیسجمهور سوریه در یک مسابقه ورزشی همزمان مقامهای اول و دوم را کسب کرد.
رسانههای عربی خبر دادند، «شام الاسد» دختر ماهر الاسد برادر رئیسجمهور سوریه در یک مسابقه سوارکاری همزمان هم مقام اول و هم مقام دوم را کسب کرد و باعث شکلگیری موجی از واکنشها در شبکههای مجازی علیه خود شد.
تصاویر منتشرشده از شام الاسد که همزمان روی سکوهای اول و دوم مسابقه ایستاده بود جنجال بسیاری در شبکههای مجازی به پا کرد.
اکثر معترضان با نگاهی طنزآمیز به این اتفاق پرداختند و یکی از آنها گفت: شام اگر کمی بیشتر سعی میکرد حتماً مقام سوم را هم به دست میآورد!
زندگینامه بشار اسد
بشار اسد سومین فرزند حافظ اسد در ۱۱ سپتامبر سال ۱۹۵۶ در سوریه به دنیا آمد. وی در رشته چشم پزشکی در دمشق و لندن تحصیل کرد. حافظ اسد از سالها پیش از مرگ خود، پسر بزرگش، باصل اسد را برای جانشینی خویش تعلیم داده بود، اما یک سانحه رانندگی مشکوک در سال ۱۹۹۴ جان او را گرفت و پسر دوم خاندان اسد، بشار اسد که تا آن زمان علاقه چندانی به سیاست نشان نمیداد و در لندن در حال تحصیلات پزشکی با تخصص چشم پزشکی بود، به صحنه سیاست کشانده شد. بشار اسد اکنون رئیس جمهور سوریه است.
زندگی شخصی بشار اسد
بشار پس از تمام کردن مدرسه رشته پزشکی در دانشگاه دمشق را انتخاب کرد و در سال ۱۹۸۸ فارغالتحصیل شد و در بیمارستان نظامی مشغول به کار شد. وی سپس در سال ۱۹۹۲ برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت و در سال ۱۹۹۴ موفق به اخذ مدرک تخصصی چشم پزشکی گردید. او علاوه بر زبان عربی، به زبانهای انگلیسی، فرانسه و اسپانیایی تسلط دارد. همسر بشار اسد، اسماء نام دارد و دارای سه فرزند میباشد. پسر او حافظ با شرکت در تیم سوریه در المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۱۶ با کسب ۱۳ امتیاز موفق به کسب دیپلم افتخار شد.
ریاست جمهوری بشار اسد
در سال ۲۰۰۰ بشار اسد به عنوان تنها کاندیدای ریاست جمهوری سوریه به جانشینی پدرش حافظ اسد انتخاب شد. وی در این انتخابات ۹۷ درصد آرا را به دست آورد. بشار اسد در سال ۲۰۰۷ هفت سال دیگر برای ریاست جمهوری سوریه انتخاب شد. وی در آن سال در همه پرسی، ۱۱ میلیون رای مثبت آورد و فقط حدود ۲۰ هزار نفر با ادامه ریاست جمهوری وی مخالفت کردند.
جنگ داخلی سوریه بشار اسد
در سال ۲۰۱۱ با بالا گرفتن اعتراضات مردمی در جهان عرب، تظاهراتی نیز در شهرهای مختلف سوریه نظیر حمات، جبله، دمشق، لاذقیه، درعا و حمص به وقوع پیوست که با سرکوب ارتش سوریه مواجه شد. تظاهراتی پراکندهای در شهرهای دیگر سوریه نیز بوقوع پیوست که در سه شهر حمص، درعا و حما شدیدتر بود. بشار اسد در ابتدا در مورد این اعتراضات در رسانههای سوریه نظری نمیداد.
اما پس از اینکه سرکوبها توسط ارتش بالا گرفت و هم چنین در برخی شهرها بخصوص در شهر حمص قیام مسلحانه توسط ارتش آزاد سوریه علیه حکومت وی رخ داد به مصاحبه با رسانههای دولتی سوریه پرداخت و علت این اعتراضات در سوریه را اسرائیل دانست، او اعلام کرد که با اقتدار در برابر این توطئهها میایستد. اتحادیه عرب پس از خیزش سوریه ۲۰۱۲-۲۰۱۱ و کشته شدن هزاران معترض سوری توسط حکومت بشار اسد، عضویت سوریه در اتحادیه عرب به حالت تعلیق درآورد.
نظر اسد در مورد رابطه با ایران
اسد خرداد ماه سال ۱۳۹۷ در گفتگو با شبکه العالم در پیرامون رابطه ایران و سوریه گفت: درباره موضوع ایران، باید به صورت واضح تأکید کنم، رابطه سوریه و ایران رابطهای راهبردی است و تحت تاثیر مسائل جنوب و شمال قرار ندارد، این رابطه با همه جوانبش به صورت واقعی با حال و آینده منطقه مرتبط است، و تحت تاثیر قیمتهای بازار بین المللی قرار نمی گیرد. نه سوریه و نه ایران هرگز این رابطه را در بازار سیاسی بین المللی مطرح نمیکنند، تا بخواهد مکانی برای سازش باشد.
هر آنچه مطرح شده، طرح اسراییلی است، وهدف از آن به چالش کشیدن و در تنگنا قرار دادن ایران است. این مسائل همچنین همسو با تبلیغات بین المللی ضد ایران درباره پرونده اتمی است و جدا از این مسأله نمیباشد. هر آنچه که اکنون در ارتباط با ایران اتفاق میافتد، با هدف ایجاد فضای بین المللی ضد ایران ایران است. از نظر ما، تصمیم گیری دربارۀ سوریه فقط متعلق به خود سوریها است. ما در یک نبرد یکسان هستیم، و اگر تصمیمی درباره ایران داشته باشیم، با ایرانیها سخن خواهیم گفت و با هیچ طرف دیگر صحبت نخواهیم کرد.