بیوگرافی هادی حجازی فر + عکس همسر و فرزندش
هادی حجازی فر متولد 31 خرداد 1355 در خوی است او تا 22 سالگی در شهر خوی بزرگ شده و بعد از آن برای تحصیل در رشته عروسک گردانی در دانشگاه تهران به شهر تهران مهاجرت می کند.
هادی حجازی فر متولد 31 خرداد 1355 در خوی است او تا 22 سالگی در شهر خوی بزرگ شده و بعد از آن برای تحصیل در رشته عروسک گردانی در دانشگاه تهران به شهر تهران مهاجرت می کند. به گفته خودش در کودکی شیطنت های زیادی انجام داده است مثلا بعضی وقت ها که مادرم لواشک درست می کرد من می رفتم و با خلاقیت هایی که به خرج می دادم دور سینی را با انگشت تمیز می کردم.
هادی حجازی فر در ادامه در مورد زادگاه تولدش گفت : به نظر من خوی پایتخت زمستانی خدا است چونکه این شهر در زمستان بسیار زیباست البته در اواخر تابستان از 20 کیلومتری شهر خوی تا مرکز تا چشم کار می کند پر از گل آفتابگردان است و آن زمان هم خوی بسیار دیدنی و زیباست و ابرهایی که من در خوی دیدم تا به حال جایی ندیده ام.
ازدواج و همسر
هادی حجازی فر با الهام محمودی ازدواج کرده است و حاصل ازدواج او و همسرش یک فرزند پسر به نام هامون است.
هادی حجازی فر در کنار همسر و فرزندش هامون
دوران کودکی
هادی حجازی فر از همان دوران کودکی با حمایت پدرش که رئیس آموزش و پرورش نقده و میاندوآب بود از سالن های تئاتری این اداره برای کاری تئاتری بچه های مدارس استفاده می کرد و بچه های کانون و مدرسه هم به تماشای تئاتر آن ها می نشستند. بعد از مدتی با امور تربیتی آموزش و پرورش قرارداد همکاری بستیم و حتی شب ها هم برای مردم تئائر اجرا می کردیم و بلیط می فروختیم در آن زمان واقعا درآمدم از تئاتر خوب بود. راستش را بخواهید هر کاری می کردیم که درس نخوانیم و برای همین بعضی وقت ها از کلاس فرار می کردیم و خیلی هم بهمون خوش می گذشت.
عکس هادی حجازی فر به همراه پسر هامون
دعوت به خندوانه تا خاطرات دانشجویی
هادی حجازی فر اخیراً در برنامه خندوانه رامبد جوان دعوت شده بود. در ابتدای این برنامه جناب خان به خاطر فوتبالی بودن حجازی فر به او چند کیلو تخمه هدیه داد و از وجه مشترک خود و حجازی فر در انتخاب همسر گفت : کسی که من دوسش دارم اسمش احلام است و کسی که هادی با او ازدواج کرده است سرکار خانم الهام محمودی است و چقدر ما به هم نزدیک و شبیه هستیم.
هادی حجازی فر در پاسخ به این سوال جناب خان که از او درباره فال اتوبان پرسیده بود گفت : در آن زمان خوابگاه ما نزدیک اتوبان چمران و همت بود ، بچه ها به من می گفتند که فال بگیریم و من از آن ها می خواستم نیت کنند و عددی را بگویند بعد مثلا می گفتند 32 و من 32 ماشین را که از کنار چراغ برق رد می شدند می شمردم و بعد آینده کاری و شرایط مالی آن ها را از روی مدل ماشین مشخص می کردم !
یکی از ماندگارترین نقش آفرینیهای حجازی فر بازی در نقش «موسی» در فیلم لاتاری به کارگرانی محمدحسین مهدویان است.
تحصیلات هادی حجازی فر
هادی حجازی فر فارغ التحصیل لیسانس رشته نمایش عروسکی از دانشگاه تهران می باشد، علاوه بر بازیگری؛ کارگردان است و می گوید و از کودکی علاقه ای به درس نداشته است.
شروع فعالیت هادی حجازی فر با تئاتر
از سال 1370 وقتی 15 ساله بود در شهر خوی آذربایجان غربی فعالیت هنری خود را با تئاتر دانش آموزی شروع کردند و با نمایش فریاد تا نهایت در جشنواره کشور انتخاب شدند.
حمایت پدر
با حمایت پدرش که رئیس آموزش و پرورش نقده و میاندوآب بود از سالن های تئاتری این سازمان برای کار تئاتری بچه های مدارس استفاده می کردند و تماشاگرانشون هم بچه های کانون و مدرسه بودند.
از اولین فیلم تا کارگردانی
هادی حجازی فر بازیگری است که فعالیت خود را با نمایش عروسکی در زمان دانش آموزی و در شهر خوی شروع کرده و تجربه بازیگری و کارگرانی را نیز در کارنامه خود دارد.
هادی حجازی فر در ایستاده در غبار
هادی حجازی فر از کودکی علاقه زیادی به بازیگری و نمایش داشته و در نمایش ها و تئاتر مدرسه حضور فعال داشته تا جایی که بیشترین فعالیتش در کار نمایشی بود و وقت درس خواندن نداشت.
شروع فعالیت بازیگری در سینما
هادی حجازی فر در مدت کوتاه در سال96-1395 بسیار موفق عمل کرده و نامش در بهترین و جنجالی ترین فیلم ها دیده شده است.
هادی حجازی فر در مزرعه پدری بازی کرد و مدتی دیده نشد تا اینکه در سریال ایستاده در غبار در نقش احمد متوسلانیبازی کرد و نامش و چهره اش به یکی از چهره های مطرح سینما تبدیل شد. درحال حاضر هادی حجازی فر با بازی در فیلم هایی مانند لاتاری ، دارکوب و ماجرای نیمروز چهره ای مشهور در سینمای ایران محسوب می شود.
استارت موفقیت و شهرت هادی حجازی فر با ( ماجروی نیمروز ) زده شد. هادی حجازی فر علاوه بر بازیگری کارگردانی را نیز شغل اصلی خودش می داند.
شهرت هادی حجازی فر
در سال 1394 وقتی 39 ساله بود در فیلم ایستاده در غبار در مقام بازیگر نقش حاج احمد متوسلیان را بازی کرد، این فیلم سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فجر را گرفت.
هادی حجازی فر در ژن خوک
فیلم شناسی هادی حجازی فر
سینمایی های هادی حجازی فر
به وقت شام / (1396)
روزهای نارنجی / (1396)
لاتاری / (1396)
کاتیوشا / (1396)
شاه کُش / (1396)
استیگمات / (1396)
دارکوب / (1396)
گیلدا / (1395)
ماجرای نیمروز / (1395)
ایستاده در غبار / (1394)
مزرعه پدری / (1383)
تلویزیون
نفس / (1396)
ممنوعه / (مجموعه نمایش خانگی) (1397)
فیلم کوتاه های هادی حجازی فر
نسبت خونی
جوایز هادی حجازی فر
1396 / نوزدهمین دوره جشن بزرگ سینمای ایران تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد ماجرای نیمروز نامزدشده
1396 / یازدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد ماجرای نیمروز برنده
1395 / سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد ماجرای نیمروز نامزدشده
1395 / سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد نسبت خونی نامزدشده
1395 / هجدهمین دوره جشن بزرگ سینمای ایران تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد ایستاده در غبار نامزدشده
منابع : ویکی پدیا ، نمناک ، بارونک