شمانیوز
شما نیوز

رئیس دانشگاه اصفهان خبر داد:

افزایش قراردادهای پژوهشی دانشگاه اصفهان

رئیس دانشگاه اصفهان به افزایش قراردادهای پژوهشی دانشگاه اصفهان اشاره کرد و گفت:تحقیقات و پروژه‌های مشترکی را با دیگر دانشگاه‌های کشور مانند آلمان، استرالیا و فرانسه آغاز کردیم.

به گزارش شمانیوز: هوشنگ طالبی در نشست خبری هفته پژوهش و فناوری استان اصفهان اظهار داشت: پژوهش رکن حیاتی برای هر کشوری است به نوعی که در توسعه کشورها نقش اساسی و موثری دارد.

وی با اشاره به ابعاد مختلف پژوهش ابرازداشت: بعد بنیادی شامل پژوهش های دانش محور است که مرزهای دانش در دنیا را پیش می برد و بعد کاربردی نیز مسئله محور است و مبتنی بر مسایل داخلی جامعه است.

جانشین استاندار اصفهان در ستاد هفته پژوهش و فناوری استان اصفهان با بیان اینکه دانشگاه‌های کشور با وجود محدودیت در زمینه امکانات نسبت به دیگر کشورها، وظیفه خود در این زمینه را به خوبی انجام داده ‌اند، ابراز داشت: در بحث انجام تحقیقات و پژوهش زیرساخت‌هایی لازم است که از مهم‌ترین آنها نیروی انسانی است.

وی با بیان اینکه هیئت علمی دانشگاه اصفهان تجربه و ایده کافی برای انجام تحقیقات دارد، افزود: دانشجویان به عنوان بعد دوم نیروی انسانی نسبت به دنیا دانشجویان باهوش تر و دارای دانش بیشتری هستند که رمز موفقت آنها در داخل و خارج همین است، دانشگاه‌های خارجی نیز به این امر اذعان دارند که دانشجویان ایرانی در بعد تحقیقاتی جزو برترین ها هستند.

کمبود تجهیزات دانشگاهی موثر در امر پژوهش در دانشگاه اصفهان

طالبی با بیان اینکه تجهیزات دانشگاهی نیز بسیار در امر پژوهش تاثیرگذار است در این زمینه تا حدودی به دلیل کمبود بودجه دارای محدودیت هستیم، ابراز داشت: شناخت نسبت به مسایل جامعه و ارتباط دانشگاه ها با دنیا و پایگاه‌های اطلاعاتی از دیگر ابعاد مهمی است که در این زمینه دارای اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه در بعد بین المللی برون‌دادهای دانشگاه اصفهان رو به رشد بوده است و رتبه‌های ما ارتقاء یافته است، ابراز داشت: از دیدگاه ما غنای علوم انسانی ما به نوعی است که باید به جهانیان معرفی شود و با این اعتقاد رویکرد جدیدی برای چاپ برون‌دادهای پژوهشی در بعد علوم انسانی دنبال کردیم وتعداد مقالات چاپ شده در این زمینه افزایش یافت.

مسئله محور کردن تحقیقات از رویکردهای دانشگاه اصفهان است رئیس دانشگاه اصفهان مسئله محور کردن تحقیقات از دیگر رویکردهای دانشگاه اصفهان برشمرد و ابراز داشت: در بعد سرمایه اجتماعی پایان نامه‌های زیادی را احصاء کردیم.

وی با بیان اینکه پنج خوشه تحقیقاتی و فکری در دانشگاه‌های کشور شکل گرفته است که وظیفه بررسی مشکلات اجتماعی در کشور و انعکاس راه‌حل‌های برون رفت از مشکلات را برعهده دارد، گفت: در این راستا خوشه سرمایه‌های اجتماعی برعهده دانشگاه اصفهان قرار گرفت که گزارش عملکرد این خوشه در روزهای آینده به دولت ارائه می‌شود.

طالبی ابراز داشت: موضوع های امنیت ملی، امید، اعتماد ملی و هویت ملی می تواند از محورهای این کارگروه باشد که هر یک به افزایش سرمایه اجتماعی ما کمک خواهد کرد.

افزایش قراردادهای پژوهشی دانشگاه اصفهان

جانشین استاندار اصفهان در ستاد هفته پژوهش و فناوری استان اصفهان به افزایش قراردادهای پژوهشی دانشگاه اصفهان اشاره کرد و ابراز داشت: کار مشترکی را با فولادمبارکه آغاز و موفقیت‌های زیادی در این راستا به دست آوردیم و تحقیقات و پروژه‌های مشترکی را با دیگر دانشگاه‌های کشور مانند آلمان، استرالیا، فرانسه و غیره آغاز کردیم.

وی در ارتباط با بودجه امسال دانشگاه اصفهان تصریح کرد: بودجه عمومی دانشگاه اصفهان در سال جاری در زمینه هزینه‌ای ۱۸۶ میلیارد تومان و در تملک‌داری ۱۱ میلیارد تومان بوده است که در مجموع ۱۹۷ میلیارد تومان را شکل می دهد.

۱۵ درصد از بودجه هزینه‌ای دانشگاه اصفهان برای امر پژوهش استفاده شده است

طالبی با بیان اینکه ۱۵ درصد از بودجه هزینه‌ای مطابق قانون مصوب برای امر پژوهش استفاده شده است، گفت: همچنین ۵۰ درصد از بودجه تملک داری برای تعمیرات و ۵۰ درصد برای تجهیزات است که ۷۰ درصد بودجه تجهیزات برای فراهم سازی امکانات پژوهشی و ۳۰ درصد برای امور اداری مورد استفاده قرار گرفت.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین