احداث خط شماره2 گندله سازی گهر زمین با استفاده از طراحی بومی و ساخت داخل ازجمله پروژه های پیشنهادی در سطح ملی است.
مدیر بومی سازی شرکت گهرزمین عنوان کرد: از جمله عناصر اصلی این مدل، الزام هوشمندی بالای کارفرما در کلیه مراحل طراحی و ساخت و تولید، تشکیل تیم های فنی چندتخصصی در حوزه های طراحی، ساخت و کنترل کیفی به منظور انجام همکاری های فنی تخصصی با سازندگان و مدیریت ریسک می باشد.
به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از معدن نیوز: علی زهرودی مدیر بومی سازی شرکت گهرزمین، در جلسه روز گذشته که با حضور مدیر عامل، اعضای هیئت مدیره، معاونین و مدیران شرکت سنگ آهن گهر زمین برگزار گردید، موفقیت در پروژه های بومی سازی را مدیون کار تیمی با روحیه جهادی و حمایت های بی دریغ مدیر عامل، اعضای هیئت مدیره، معاون بهره برداری، واحد فرآوری و همکاری های فی مابین با شرکت گل گهر دانست و به ارائه مدل بومی سازی در شرکت پرداخت.
زهرودی با اشاره به برنامه های آتی واحد بومی سازی گفت: ساخت گیربکس های ویژه تضمین تولید خطوط کنسانتره و گندله، از جمله گیربکس آسیاب HPGR و انواع قطعات و مجموعه های یدکی مورد نیاز خطوط فوق، در دستور کار بوده و مهمترین پروژه پیشنهادی بومی سازی که یک پروژه در سطح ملی است یعنی احداث خط شماره 2 گندله سازی شرکت مبتنی بر حداکثر طراحی بومی و حداکثر ساخت داخل که در راستای اجرای راهبردهای اقتصاد مقاومتی است از این برنامه ها می باشند.
مدیر بومی سازی گهرزمین اظهار داشت: در این پروژه، طراحی و ساخت کوره گندله که قلب کارخانه محسوب می گردد، توسط یک شرکت داخلی توانمند و با سابقه و با قابلیت طراحی و ساخت کوره در نظر گرفته شده است.
وی در پایان با اشاره به اینکه محصولات در برنامه ساخت واحد بومی سازی، قطعات، مجموعه ها و تجهیزات خاص بوده و برای اولین بار در کشور تولید می شوند، خواستار روانتر شدن شرایط تصویب این پروژه ها در راستای سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی شد.