شمانیوز
شما نیوز

بیوگرافی خواندنی جواد خیابانی گزارشگر معروف فوتبال+ تصاویر

بیوگرافی خواندنی جواد خیابانی گزارشگر معروف فوتبال+ تصاویر

جواد خیابانی( زادهٔ ۲۷ آبان ماه ۱۳۴۵ در کرج) گزارشگر فوتبال، تهیه کننده و مجری برنامه های ورزشی تلویزیون ایران است.

جواد خیابانی ( زادهٔ ۲۷ آبان ماه ۱۳۴۵ در کرج) گزارشگر فوتبال، تهیه کننده و مجری برنامه های ورزشی تلویزیون ایران است. تحصیلات جواد خیابانی : دکترای آسیب شناسی ورزشی، کارشناسی ارشد رشته های مدیریت رسانه، مدیریت استراتژیک و جامعه شناسی ورزشی،دانش آموختهٔ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران است. چکیده ای از بیوگرافی جواد خیابانی را در ادامه نیز می خوانید.

 

biography-football-khiabani-10

جواد خیابانی و دخترش

 

نام کامل: جواد خیابانی

تاریخ تولد: ۲۷ آبان ۱۳۴۵ ‌

محل تولد:  کرج

محل زندگی: تهران

ملیت: ایرانی

شغل: تهیه کننده تلویزیونی ،کارگردان تلویزیونی، مجری تلویزیونی ،گزارشگر فوتبال مدرس دانشگاه مترجم

 

biography-football-khiabani-9

جواد خیابانی و همسرش

همسر جواد خیابانی بهناز خیابانی است که در سال 1373 با یکدیگر ازدواج کرده اند و دارای یک دختر به اسم نگار خیابانی هستند که در سال 1375 در کرج به دنیا آمده است.

 

biography-football-khiabani-8

تحصیلات جواد خیابانی

وی در کرج تحصلات مقدماتی و متوسطه را در هنرستان بهشتی گذراند. در سال 1364 در رشته مهندی متالورژی( ریخته گری) از دانشکده تربیت، دبیر فنی تهران واقع در لویزان فارغ التحصیل شد. او در سال 1368 بعنوان مدرس هنرستن در دروس فنی به استخدام اموزش و پرورش در آمد. دو سال هم در هنرستان رجایی بندرعباس بعنوان معاون اموزش یا همان ناظم هنرستان مشغول بکار شد.

 

biography-football-khiabani-7

تولد و کودکی جواد خیابانی

در بیست و هفتم آبان ماه ۱۳۴۵ در محله کارخانه قند کرج – کوچه شالچی – به دنیا آمد. او پنجمین فرزند از بین هشت فرزند خانواده خود می باشد. تا ۶ سالگی مقیم کرج بود تا این که در سال ۱۳۵۱ به تهران آمده و در دبستان جیحون در خیابان هاشمی دوران ابتدایی را پشت سر گذاشت.

 

او شاگرد اول کل دبستان های منطقه ۱۰ اموزش و پرورش تهران شد و در ازمون دانش آموزان با استعداد در کنکور استعدادهای درخشان و نیز سنجش مدرسه آلمانی های قلهک شرکت کرد و در هر دو مورد قبول شد ولی بخاطر محدودیت های مالی نتوانست ثبت نام کند و بعد از ۵ سال اقامت در تهران مجددا در سال ۱۳۵۷ به کرج برگشت تا در شهرک کارمندی متعلق به وزارت کشاورزی موسوم به شهرک نهال و بذر کرج مقیم شود. پدر وی انباردار اداره اصلاح بذر کرج بود.

 

biography-football-khiabani-5

نوجوانی جواد خیابانی

از همان زمان نوجوانی به کسب درامد پرداخت و در ۱۳ سالگی بعنوان کارگر ساده در شرکت کنسرو سازی شمشاد بکار مشغول شد. خودش در این مورد می گوید:

 

در آن سالها در هر ماه ۶۰۰۰ ریال حقوق می گرفتم که نصف آنرا به مادرم می دادم و با بقیه پول مجلات کیهان ورزشی و دنیای ورزش را می خریدم تا عشق و علاقه خودم را به ورزش سیراب کنم.

 

در سال ۱۳۶۰ پس از طی دوران مدرسه راهنمایی در هنرستان شهید بهشتی کرج ثبت نام کرد و در طی ۳ سال نخست تحصیل در این هنرستان که در محله فرح دشت کرج قرار داشت به عنوان شاگرد اول هنرستان انتخاب گردید ولی در سال چهارم بخاطر حضور فراوان در مسابقه های ورزشی مدارس کاملاً از درس عقب افتاد و حتی معدل دیپلم خویش را تا نمره ۱۵ تنزل داد.

 

او در سال ۱۳۶۴ در کنکور سراسری رشته ریاضی فیزیک شرکت کرد ولی نتیجه خوبی نگرفت و در رشته فوق دیپلم ریخته گری در آموزشکده انقلا ب اسلامی لویزان پذیرفته شد. هنگامی که نتیجه کنکور اعلام شد وی از تهران دور بود برای این که برای کار به بندر عباس رفته بود و بعنوان باربر در اسکله بندر عباس و چند وقتی هم در منطقه چابهار کار می کرد.

 

biography-football-khiabani-4

برنامه های تلویزیونی جواد خیابانی

جواد خیابانی از سال ۱۳۷۳ تابحال در بیش از ۴۰ برنامه گوناگون، بعنوان تهیه کننده شرکت داشته که بعضی از آنها فهرست شده است.

 

معرفی ورزش ها، سال ۱۳۷۳- شبکه سه

ایران در جام جهانی، ۱۳۷۵- شبکه یک

جام ملت های آسیا، ۱۳۷۶- شبکه سه

دیدار، شبکه پنج

ما، شما، ورزش- شبکه سه

در جستجوی ورزش- شبکه دو

اموزش فوتبال- شبکه اموزش

یار دوازدهم- شبکه سه

سفر به مسابقه های پارالمپیک ۲۰۰۸ پکن

مجری گری و گزارش مسابقه های جام ملت های آسیا ۲۰۱۹

مجری گری جواد خیابانی

جواد خیابانی در برنامه های زیر بعنوان مجری حضور داشته است.

فوتبال برتر- شبکه سه

فصل داغ فوتبال- شبکه ورزش

مجله آسیایی- شبکه ورزش

فوتبال آسیایی- شبکه ورزش

 

biography-football-khiabani-3

نامزدی برای نمایندگی مجلس

جواد خیابانی در تاریخ ۴ دی ۱۳۹۴ از سوی حوزه انتخابیه کرج نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی گردید

 

ولی از طرف هیئت نظارت شورای نگهبان، به دلیل نقص مدارک، رد صلاحیت شد،ولی پس از تائید صلاحیت به علت مشغله زیاد کناره گرفت.

 

biography-football-khiabani-2

جوایز و افتخارات جواد خیابانی

جواد خیابانی در سال ۱۳۷۷ موفق گردید جایزه بهترین گزارشگر فوتبال صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را دریافت نماید در سال ۱۳۷۸ هم از طرف مجله سروش و با انتخاب خوانندگان این مجله پس از حسین الهی قمشه ای بعنوان محبوب ترین چهره تلویزیونی در ایران دست یافت. در سال های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۶ بعنوان بهترین مجری برنامه های ورزشی انتخاب شد.

 

منبع : بیتوته

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی