کتایون ریاحی
کتایون ریاحی راهی خانه سالمندان شد | ماجرای تعرض به کتایون ریاحی او را مریض کرد
کتایون ریاحی عکسی از خودش در فضای مجازی منتشر کرده ست که حواشی زیادی بدنبال داشته است
عکس جدید کتایون ریاحی منتشر شده است. کتایون ریاحی متولد 10 دی 1340 در تهران، بازیگر است. کتایون ریاحی فارغ التحصیل لیسانس رشته ادبیات و مردم شناسی می باشد. کتایون ریاحی با نقش زلیخا در سریال یوسف پیامبر مشهور شد. کتایون ریاحی حالا موسس خیریه ای به نام کمک می باشد.
کتایون ریاحی از هنرمندان «بی حاشیه» و «خلوت» کشور است که خصوصا در این سالها کمتر حضوری از او دیده ایم. خبرنگار به بهانه سالروز تولد این هنرمند در تماسی تلفنی از او می خواهد از دنیای هنریاش صحبت کند و اینکه آیا واقعا قصد بازگشت به بازیگری به خصوص فضای تلویزیون را دارد؟
ریاحی ابتدا درباره آرزوهایی که در سالروز تولدش برای خودش و مردم کشورش دارد، می گوید: تشکر برای تبریک تولد؛ امیدوارم روزهای خوب از راه برسند، قبل از اینکه دیر شود. روز تولدم برایم زمانی خوشحال کننده و خوب خواهد بود که احساس کنم همه آدم ها در شرایط خوبی زندگی میکنند و ما دیگر غم آنها را نداشته باشیم، آن روز برایم روز تولدم است.
ریاحی سخنانش را اینگونه ادامه می دهد: فکر میکنم که هموطنانم و در نهایت تمام مردم کره زمین در شرایط فعلی در فشار خاصی زندگی می کنند؛ از شرایط محیط زیست و تغییرات آب و هوایی گرفته تا کرونا و فقر و گرسنگی که متاسفانه در حال گستردگی است. امیدوارم روزی تمام این مشکلات حل شود تا حال ما هم خوب باشد.
وی که ایفای نقش زلیخا در سریال «یوسف پیامبر(ع)» آخرین حضورش در دنیای هنر بود و پس از آن به اختیار خودش از دنیای بازیگری خداحافظی کرد، درباره اینکه راهکار و پیشنهادی برای بهبود شرایط فعلی فرهنگ و هنر و به خصوص صداوسیما دارد و اگر شرایط فراهم شود، بار دیگر شاهد حضورش خواهیم بود؟ خاطرنشان می کند: درباره تلویزیون واقعاً نمی دانم چه پیشنهاد یا راهکاری بدهم چون طبیعتا کسانی هستند که از حرف هایی که من می زنم خوششان نمیآید؛ بنابراین درباره صداوسیما فقط می توانم بگویم با کدام پیشنهاد می شود درست کرد خانه ای را که از پایبست ویران است و اینکه اصلا آیا کسی به پیشنهاد من گوش می دهد؟
این هنرمند سپس درباره اینکه دوست دارد باز هم برای مردم کشورش کار کند؟ اظهار می کند: به نظرم در حال حاضر بزرگترین معضل صداوسیما این است که تلویزیون برای مردم نیست و به یک سخنگو و ابزاری برای گروهی خاص تبدیل شده که متاسفانه نمیدانیم آیا حقیقتا دوست هستند؟! مسلم است که من هنرمند دوست دارم باز هم برای مردم کشورم کار کنم، مگر به غیر از مردم برای چه کسی می توانم کار کنم؟ کار من برای مردم است اما آنهایی که می گویند هنرمندان چه کار کردهاند، من در اینجا در پاسخ میگویم هنرمندان واقعا چه ها نکرده اند؟ البته منظورم از این صحبت ها هنرمندان اصیلی هستند که زحمت می کشند. ما هنرمندان اصیلی داریم که واقعاً دوست دارند کار کنند، آیا به آنها اجازه می دهند که کار کنند؟