ماجرای نامه جعلی منتسب به نمایندگان مجلس چه بود؟
ماجرای تکذیب نامه منتسب به نمایندگان ملت توسط روابط عمومی مجلس، ابهاماتی را در ذهن مخاطبان برانگیخته بود که تعدادی از نمایندگان، در نشست علنی امروز مجلس، در این باره توضیحاتی ارائه کردند.
به گزارش شمانیوز: روز یکشنبه 15 آبان خبر انتشار نامهای با امضای 227 نفر از نمایندگان مجلس منتشر شد که در آن از قوه قضاییه خواسته شده بود تا با اغتشاشگران اخیر، برخورد قاطع نماید.
در بخشی از این نامه آمده بود: «ما نمایندگان این ملت از تمامی مسئولان کشور از جمله قوه قضائیه می خواهیم که هرچه سریع تر با محاربین که مانند داعش با سلاح های سرد و گرم به جان و مال مردم تعرض کردهاند، برخورد عبرت آموز کرده و حکم الهی را نسبت به محاربین در هر لباس و صنف و دستور حیات بخش قصاص را اجرا کنند تا به همگان ثابت شود جان، مال، امنیت و ناموس مردم عزیزمان خط قرمز این نظام بوده و در این امر با هیچ کس مماشات نخواهد کرد.
ضمن قدردانی از حافظان امنیت به ویژه نیروهای نظامی انتظامی از قوه قضائیه می خواهیم ضمن برخورد قاطع با مباشرین این جنایت ها با همه کسانی که معاونت در جرم کرده و سبب تحریک آشوبگران شده اند مانند برخی سیاسیون برخورد متناسب را انجام دهند».
اما پس از قرائت این نامه در صحن مجلس بود که نامهای جعلی با محتوای مغایر و همچنین لیستی جعلی از امضا کنندگان در فضای مجازی دست به دست شد که در آن به دروغ ادعا شده بود که نمایندگان مردم از قوه قضاییه خواسته اند تا پرونده افراد دستگیر شده و معاند در زمره پروندههای محاربه دستهبندی شود.
یکی از نشانههای جعلی بودن این نامه، درج نام امیر حسین قاضی زاده هاشمی و علیرضا زاکانی به عنوان دو نفر از امضا کنندگان بود، در حالی که هیچ یک از این افراد در حال حاضر جزو نمایندگان مجلس نیستند.
روابط عمومی مجلس شورای اسلامی روز جمعه 20 آبان با انتشار اطلاعیه ای، نامه مذکور را جعلی دانست و محتوا و امضا کنندگان آن را تکذیب کرد.
اما قرائت نامه اصلی در صحن مجلس، نزدیک بودن محتوای نامه جعلی به نامه اصلی به جز در بعضی جملات و تکذیب آن توسط روابط عمومی مجلس، ابهاماتی را در ذهن مخاطبان به وجود آورد که دامنه آن به نشست علنی امروز یکشنبه 22 آبان مجلس شورای اسلامی نیز کشیده شد.
در همین رابطه، مالک شریعتی نیاسر، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نشست نوبت عصر مجلس، با اشاره به شایعات و مواردی که در مورد این نامه مطرح شده است، گفت: «من شفاف عرض بکنم که در رابطه با این نامه، دو مورد مطرحشده است. اول نامهای که 227 نفر از همکاران امضا کردند و از تریبون مجلس قرائت شد که این بیانیه قابل دفاع است و در آن، نمایندگان خواستار برخورد با کسانی که ناامنی ایجاد کرده مرتکب قتل شده اند و کسانی مثل شهید آرمان علی وردی و شهید روحالله عجمیان را به شهادت رساندند، بودند. ازاینرو، افتخار هم میکنیم که این بیانیه امضا شده است.
وی افزود: از آن جهت که این نامه، تاثیرگذار بودهاست،کسانی دست به تولید بیانیهی جعلی زدند و ادعا کردند که مجلس خواستار برخورد با مردم عادی شدهاست که این دروغ است و اگر آن نامه اثرگذار نبود، دست به تولید چنین نامهی دروغین و جعلی نمیزدند.
همچنین علی نیکزاد ثمرین نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست نوبت صبح امروز مجلس در همین رابطه گفت: لیست منتشر شده جعلی بوده است و بیانیه نمایندگان نیز ضدمردمی نبوده، بلکه در آن درخواست کردهاند تا با قاتلان و اغتشاشگران برخورد شود. مجلس نیز اقدام قانونی خود را انجام داده است. نمایندگان در بیانیه خود اعلام کرده اند که با قاتلان و اغتشاشگران برخورد شود، نه معترضان. بالاترین بیان، بیان رهبر معظم انقلاب بود که فرمودند آنهایی که معترض هستند و دست به قتل و آشوب نزده اند، فرزندان من هستند.