آمار عجیب از کشتهشدگانِ تصادف در ایران
رئیس پلیس راهور کشور با بیان اینکه هر نیم ساعت یک نفر بر اثر تصادفات در کشور فوت میکند، گفت: متاسفانه روزانه در کشور ۴۵ تا ۶۰ نفر بر اثر تصادفات جان خود را از دست میدهند.
به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از برترین ها: رئیس پلیس راهور کشور با بیان اینکه هر نیم ساعت یک نفر بر اثر تصادفات در کشور فوت میکند، گفت: متاسفانه روزانه در کشور ۴۵ تا ۶۰ نفر بر اثر تصادفات جان خود را از دست میدهند.
سردار سیدکمال هادیانفربا بیان اینکه در طول سال بیشترین تصادفات در استان فارس رخ میدهد، اظهار داشت: این استان در 9 ماهه اول سال جاری رتبه اول کاهش تصادفات در کشور کسب کرده است.
وی با بیان اینکه در طول سال خسارت مالی ناشی از هر فوتی در تصادفات رانندگی، 5.2 میلیارد تومان است، گفت: اگر هزینههایی که از بدو تولد صرف رشد و آموزش یک فرد میشود را بررسی کنیم میتوانیم بگوییم سالانه 34 میلیارد دلار ناشی از تصادفات به کشور متحمل میشود.
این مقام انتظامی افزود: در 9 ماهه اول سال 98، حدود 36 درصد تصادفات فوتی ناشی از تخلف نداشتن توجه به جلو بوده که یکی از مصادیق مهم آن، استفاده از تلفن همراه است که میزان بروز خطر تصادف را تا 4 برابر افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه مدیریت، قوانین و مقررات، راه و جاده، انسان و وسایل نقلیه، مولفههای اصلی در ایمنی ترافیک و تسهیل در عبور و مرور هستند، گفت: ایمن سازی محل تصادف، درخواست کمک از نیروهای امدادی، سازماندهی افراد و تجهیزات در راستای کنترل و روانسازی ترافیک و ساماندهی موارد درگیر در تصادف به عهده پلیس است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور با بیان اینکه در 9 ماهه اول سال جاری حدود 13 هزار و 711 نفر از شهروندان بر اثر تصادفات جان خود را از دست دادهاند، خاطر نشان کرد: متاسفانه آمار نشان میدهد که 1.5 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
سردار هادیانفر افزود: بار سوانح ترافیکی کاهش نمییابد مگر اینکه عوامل خطرساز را به درستی بشناسیم و به جامعه معرفی کنیم و با برنامه، جلب مشارکت عمومی، عزم ملی و آموزش همگانی از عوامل خطرساز اجتناب کنیم.
وی با اشاره به اینکه 51 درصد از افرادی که دچار تصادفات میشوند در صحنه جان خود را از دست میدهند، عنوان داشت: حدود 6 درصد در حین انتقال و 43 درصد در بیمارستان نیز فوت میکنند.
رئیس پلیس راهور کشور اظهار داشت: نقش خانواده در نهادینه کردن فرهنگ ترافیک از همان اوایل کودکی از طریق کارکردهای آموزشی و فرهنگسازی بسیار موثر است.