شمانیوز
شما نیوز

پدر بابک خرمدین اعدام می شود؟ + فیلم

پدر بابک خرمدین اعدام می شود؟ + فیلم

پدر بابک خرمدین چرا اعدام نمی شود؟ این سوالی است که خیلی از کاربران به دنبال یافتن آن هستند اما آیا واقعا پدر بابک خرمدین اعدام نمی شود؟

پایگاه خبری شمانیوز: پدر بابک خرمدین چرا اعدام  نمی شود؟ این سوالی است که خیلی از کاربران به دنبال یافتن آن هستند اما آیا واقعا پدر بابک خرمدین اعدام نمی شود؟ با برگ جدیدی که در پرونده اتهامی پدر بابک خرمدین باز شده است، او قطعا اعدام می شود مگر اینکه خانواده داماد گذشت کنند و قصاص نخواهند!

بابک خرمدین نام کارگردان سینماست که خبر به قتل رسیدن او توسط پدر و مادرش از چند روز قبل سر تیتر اخبار حوادثی قرار گرفت.

پدر و مادر بابک خرمدین بعد از به قتل رساندن فرزند خود،جسد او را تکه تکه کرده و در سطل زباله رها کردند و انگیزه خود را از این جنایت هولناک اختلافات خانوادگی عنوان کردند.

 

 

پدر بابک خرمدین قصاص می شود

 

تا قبل از اینکه پدر بابک خرمدین پرده از راز جنایت هولناک خود بردارد، او به اتهام قتل فرزندش تنها به حبس محکوم می شد چرا که در قتل فرزند ولی دم خود پدر است.

اما حالا که ماجرای قتل داماد این خانواده به دست پدر بابک خرمدین نیز مطرح شده است،با توجه به اینکه اولیای دم داماد خانواده احتمال دارد تقاضای قصاص کنند،صدور حکم قصاص برای پدر بابک خرمدین نیز محتمل است.

پدر بابک خرمدین حالا تنها در صورتی می تواند از چوبه دار رهایی پیدا کند که اولیای دم داد او از قصاص گذشت کنند.

 

 

 

مادر بابک خرمدین چه حکمی خواهد داشت؟

 

با توجه به اینکه ممکن است مادر بابک خرمدین در قتل دختر و دامادش نیز با همسر خود همدستی و معاونت داشته است،با توجه به مجازات مباشر قتل که این بار  قصاص  است مجازات معاونت بالای 15 سال زندان است از این رو در انتظار اوست و احتمالا باید میزان حبس بیشتری را تحمل کند.

 

 

توضیحات قاضی کیفری در مورد حکم احتمالی

 

قاضی زالی بوئینی ، رئیس شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران در خصوص مجازاتی که قانون برای اتهام مباشرت در قتل در نظر گرفته است اینطور توضیح داد:«در پرونده های قتل اگر مباشر قتل، به قصاص محکوم شود،مجازاتی که برای معاون وی در نظر گرفته می شود بین 10 تا 25 سال (درجه ٢ یا ٣) در نظر گرفته شده و اجرا می شود.اما اگر مباشر قتل به هر دلیلی قصاص نشود،مثلا اگر مباشر قتل، فرزند خود را کشته باشد یا در شرایطی که قاتل توانسته باشد از اولیای دم رضایت بگیرد،به لحاظ جنبه عمومی جرم برای او بین 3 تا10 سال حبس در نظر گرفته می شود.در اینصورت با توجه به اینکه طبق درجه بندی مجازات برای مباشر مجازات درجه 4 در نظر گرفته شده است،برای معاون مجازات درجه 5 یا ٦ (درجه ٥یا ٦) درنظر گرفته می شود.چرا که مجازات معاون نباید بیشتر از مجازات مباشر قتل باشد.حتی در موادری که قاتل بعد از صدور حکم قصاص رضایت می گیرد،در فرایند بعدی رسیدگی حتی اگر معاون قتل تقاضای رسیدگی مجدد نکرده باشد،مجددا در مجازات وی تجدید نظر می شود.»

زالی در ادامه گفت:«در بحث تعدد جرایم این موضوع مطرح است که تعدد جرم از علل تشدید مجازات است.» و چنانچه شخصی مرتکب جرایم متعدد از یک نوع یا مختلف شود، حسب مورد و بر اساس تعداد جرایم ارتکابی، دادگاه مجاز و مخیر به تشدید مجازات وی می باشد.»

 

 

حکم پدر و مادر "بابک خرمدین" در پرونده قتل پسرشان !

 

رکنا: حکم پدر و مادر بابک خرمدین در پرونده قتل فرزندشان چیست؟ این سوال را فخرالدین جعفرزاده - رئیس سابق دادسرای جنایی تهران و از وکلای فعلی پرونده های قضایی کشور به رکنا پاسخ داد.

پدر و مادر با هم، آبگوشت مرغ درست می کنند، آبگوشتی با طعم قرص های بیهوش کننده، پسر می خورد ، بیهوش می شود.طبق ادعای پدر، پسر که می خوابد با  چاقو  به جان پسرش می افتد. پسر را می کشد. سپس بر جسد جنایت را مرتکب می شود و پیکر بی جان پسر را تکه تکه می کند. جسد مثله شده پسرش را با همدستی همسرش در 8 کیسه می کنند و با همکاری هم در چمدانی چیده ، از خانه خارج می کنند و در اولین سطل زباله محله که در منطقه فاز 3 شهرک اکباتان رها می کنند.

رفتگر محل ، نیمه شب باچمدان مشکوک مواجه می شود. جسد تکه تکه شده کشف می شود.پلیس و مقامات قضایی در محل حاضر می شوند و با تحقیقات تخصصی کارآگاهان تشخیص هویت و اداره دهم آگاهی تهران ، هویت مقتول که بابک خرمدین است شناسایی می شود. بابک خرمدین – کارگردان و هنرمند عرصه سینما ، قربانی نقشه جنایت خانوادگی شد. محل زندگی او شناسایی می شود. دوربین های برج محل زندگی آنها در فاز یک شهرک اکباتان نشانگر این بود که مادر و پدرش ، چمدان حاوی جسد او را از خانه خارج کرده اند و در فاز 3 اکباتان رها کرده اند.

پدر و مادر بابک خرمدین با دستور بازپرس پرونده بازداشت می شوند و هر دو به قتل فرزند اعتراف می کنند.

 

 

مجازات پدر و مادر بابک خرمدین در قانون!

 

پرونده وارد مراحل رسیدگی قضایی شده است. حال سوال این است با توجه به قوانین مجازات اسلامی ایران، ولی دم بابک خرمدین پدر و مادر او هستند.  قاتل  اصلی پدرش است که طبق قانون مجازات اسلامی ایران ، پدر بعد از قتل فرزند قصاص نمی شود و تنها حبس از 3 تا 10 سال دارد.

 

 

واکنش سخنگوی قوه قضاییه به قتل بابک خرمدین

 

زوایای خاص بررسی قضایی این پرونده باعث شد برای اطلاع از شرایط تعیین مجازات این پرونده با فخرالدین جعفرزاده – رئیس سابق دادسرای جنایی تهران و وکیل پایه یک دادگستری گفت و گویی داشته باشیم که در ادامه می خوانید.

 

 

 

فخرالدین جعفرزاده در خصوص حکم پدر و مادر بابک خرمدین چه گفت؟

 

فخرالدین جعفرزاده در خصوص حکم پدر و مادر بابک خرمدین که به قتل پسرشان اعتراف کرده اند چنین به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت: پدر و مادر اگر در قتل فرزندشان به شکل مشارکتی دخالت داشته باشند ، ولی بودنشان باطل می شود. قتل مانع ارث است . اولیادم مقتول ، طبق ماده 351 قانون مجازات اسلامی ، ولی دم همان ورثه مقتول می شوند. ورثه اولیای دم هستند، در این پرونده چون اولیای دم خودشان درقتل نقش دارند ، سمت اولیای دم بودنشان ضایع می شود و کنار می رود. مقتول فرزند و همسرندارد پس اولیای دم درجه یک ندارد. پدر قاتل مشمول قانون 612 قصاص نمی شود و 3 تا 10 سال حبس دارد ، مادر اگر معاون باشد مشمول ماده 127 قانون مجازات اسلامی می شود و بیش از 15 سال حبس تا 25 سال حبس خواهد داشت.

جعفرزاده در خصوص اینکه در این پرونده با توجه اینکه پدر قاتل و مادر معاونت در ارتکاب قتل دارد آیا بیشتر از قاتل حکم مجازات برایش تعیین می شود چنین گفت: خیر در بند ت تبصره 2 ماده 127 قانون مجازات اسلامی آمده است که قاتل اصلی اگر قصاص نشود به هر مجازاتی از جنبه عمومی جرم که 3 تا 10 سال زندان است محکوم شود معاون قتل به یک تا 2 درجه کمتر یعنی 3 تا 5 سال زندان محکوم می شود و در این پرونده که طبق قانون پدر قصاص نمی شود مادر با مجازات کمتری نسبت به مجازات حبس شوهرش محکوم می شود. .

فخرالدین جعفرزاده در ادامه در خصوص اینکه در این پرونده ورثه مقتول چه کسانی هستند با اشاره به اینکه بابک خرمدین یک برادر و دو خواهر دارد بیان داشت: با ارتکاب قتل توسط اولیای دم درجه یک ، ورثه مقتول ، اولیای دم درجه دو که خواهر و برادرهایش هستند می شوند. اولیای دم درجه دو در این پرونده با توجه به قوانین مجازاتی موجود، نمی توانند خواستار قصاص پدر شوند. می توانند اگر مادر قاتل باشد تقاضای قصاص مادر را داشته باشند ولی اگر مادر معاونت در قتل داشته باشد که طبق قانون مجازات می شود.

فخرالدین جعفرزاده در پایان تاکید داشت: این پرونده در مراحل اولیه تحقیق است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین