شمانیوز
شما نیوز

جزئیات افزایش حقوق معلمان از زبان آقای وزیر

جزئیات افزایش حقوق معلمان از زبان آقای وزیر

وزیر آموزش و پرورش از ابلاغ شیوه‌نامه استخدام آموزش‌یاران نهضت و معلمان حق‌التدریس خبر داد و گفت: بر اساس آیین‌نامه رتبه‌بندی، معلمان با دانش و توانمندی مختلف، دریافتی متفاوت خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از فارس: دومین نشست خبری محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش به فاصله ۷۰ روز با اولین نشست خبری‌اش برگزار شد؛ این نشست خبری در حالی برگزار شد که مدارس استان تهران به دلیل آلودگی هوا تعطیل هستند.

حاجی‌میرزایی در این نشست ضمن تبریک هفته بسیج به بسیجیان کشور، اظهار کرد: ۹۰ روز از حضورم در وزارت آموزش و پرورش می‌گذرد که لازم می‌دانم فعالیت‌های خود را به عموم مردم اطلاع‌رسانی کنم؛ همچنین هفته گذشته چند موفقیت خوب در اجرای وعده‌هایم داشتم که اولین آن، آیین‌نامه رتبه‌بندی است که در هیأت وزیران به تصویب رسید.

وی ادامه داد: بر اساس این آیین‌نامه، معلمان رتبه‌بندی می‌شوند که متناسب با رتبه‌هایی که به آنها اختصاص پیدا می‌کند، از مزایای متفاوتی برخوردار خواهند شد؛ هدف در این آیین‌نامه این است که معلمان با دانش، تجربه و توانمندی مختلف بتوانند از دریافتی متفاوتی بهره‌مند می‌شوند.

 

 

* جزئیات رتبه‌بندی معلمان

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از پیش‌نیازهای اصلی در کیفیت، پرداخت پاداش به کیفیت‌های برتر است، افزود: اگر بخواهیم کیفیت رشد پیدا کند باید بین رفتارها و کارهای کیفی با کارهای غیرکیفی تمایز قائل شویم و کسانی که کار کیفی‌تری انجام می‌دهند بتوانند از امتیازات بیشتری برخوردار شوند بنابراین متناسب با اینکه افراد صلاحیت حرفه‌ای و تخصصی‌ بیشتری دارند، دریافت‌های بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه منطق اصلی رتبه‌بندی ارتقای کیفیت و افزایش انگیزه معلمان برای ارائه خدمت باکیفیت بیشتر است، گفت: در سال‌جاری برای این کار مهم 2 هزار میلیارد تومان در قانون بودجه سال 98 پیش‌بینی شده است که اجرای آن در نیمه دوم سال 98 میسر می‌کند؛ بنابراین با ابلاغ این مصوبه از سوی هیأت دولت، پرونده معلمان در هیأت‌های ممیزی که در سطح منطقه‌ای، استانی و منطقه‌ای تشکیل می‌شود، بررسی و ارزیابی می‌شود و بر اساس موقعیتی که پیدا می‌کنند، یکی از رتبه‌های یک تا 5 را دریافت می‌کنند.   

حاجی‌میرزایی با بیان اینکه این طرح شامل افرادی می‌شود که حداقل 2 سال سابقه معلمی داشته باشند، تصریح کرد: معلمان با احراز شرایط در رتبه‌‌ها قرار می‌گیرند؛ رتبه اول بعد از 2 سال، رتبه دوم پس از 6 سال خدمت و همین‌طور رتبه سوم بعد از 12 سال خدمت، رتبه چهارم بعد از 18 سال و رتبه پنجم پس از 24 سال خدمت خواهد بود البته ارتقای رتبه به شرط کسب توانمندی است.

وی درباره افراد تحت پوشش رتبه‌بندی اضافه کرد: تمام آموزگاران، دبیران، مربیان تربیتی، مراقبان سلامت، مربیان ورزش، مشاوران واحد‌های آموزشی، مدیر و معاون آموزشی مشمول طرح رتبه‌بندی قرار می‌گیرند‌ و فرهنگیان که از گروه آموزشی به اداری رفتند مخیر هستند که کار اداری انجام دهند یا می‌توانند به بخش آموزشی برگردند؛ بنابراین کسانی که با ما همکاری می‌کنند یا مشمول استفاده از امتیاز رتبه‌بندی هستند یا مشمول استفاده از امتیاز کارکنان اداری هستند.

وی درباره میزان افزایش حقوق معلمان افزود: این موضوع یکی از گام‌هایی است که برای کیفیت‌بخشی به نظام تعلیم و تربیت و همچنین تأمین معیشت مناسب‌تر فرهنگیان در نظر گرفتیم؛ فاصله‌های دریافتی معلمان با سایر کارکنان نیازمند ترمیم‌های جدی و اساسی است و تلاش داریم متناسب با ظرفیت‌ بودجه کل کشور با حرکت‌های تدریجی به سمت بهبود وضعیت دریافتی معلمان برویم ولی شاید راه‌حل مناسب‌تر برای این‌کار، خارج کردن معلمان از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری باشد و تدوین یک قانون خاص برای معلمان است چون معلمی یک شغل مانند دیگر شغل‌ها نیست و اقتضائات خاص خود را دارد لذا یکی از اقدامات ما تأمین معیشت مناسب فرهنگیان است.

 

 

* پیش‌بینی 170 هزار مسکن برای فرهنگیان 

حاجی‌میرزایی اضافه کرد: گام دیگر که برای بهبود معیشت فرهنگیان برداشته شد، تفاهم‌نامه‌ای با وزارت مسکن برای ساخت مسکن ویژه ۱۷۰ هزار فرهنگی است و همه فرهنگیان فاقد مسکن شهری و روستایی می‌توانند متقاضی دریافت آن باشند به شرط آنکه از تسهیلات مسکن استفاده نکرده باشند.

وی با بیان اینکه این طرح 3 ساله پیش‌بینی شده است، افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه، متقاضی و افراد تحت تکفل وی باید فاقد زمین یا واحد مسکونی باشند و تاکنون از هیچ‌یک از امکانات دولتی مانند زمین، واحد مسکونی، تسهیلات یارانه‌ای خرید و احداث مسکن استفاده نکرده باشند؛ شرایط دیگری را هم پیش‌بینی کردیم به عنوان مثال متأهل بوده یا سرپرست خانوار باشد و زنان خودسرپرست مشروط به داشتن 35 سال سن می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند؛ همچنین شرط 5 سال سکونت در منطقه‌ای که فرهنگیان متقاضی هستند، وجود دارد.

وزیر آموزش و پرورش به جامعه هدف این طرح اشاره کرد و بیان داشت: اولویت ما شامل بانوان فرهنگی سرپرست خانوار، کارکنان شاغل رسمی، پیمانی، قراردادی بالای 20 سال سابقه خدمت، زوجین فرهنگی و  بازنشستگان فرهنگی است و اگر سقفی که پیش‌بینی شده است در این طرح تکمیل نشود، افراد بدو استخدام نیز می‌توانند مشمول این تفاهم‌نامه شوند. 

وی درباره هزینه هر واحد مسکونی در این توافق‌نامه چقدر خواهد شد، گفت: با اختصاص زمین، بخشی از هزینه‌ها کاهش می‌یابد اما هزینه اصلی با اینکه واحد مسکونی در کدام منطقه جغرافیایی واقع است و متراژ آن چقدر است، تغییر می‌کند.

حاجی‌میرزایی اضافه کرد: وظیفه وزارت راه و شهرسازی این است که تسهیل و تسریع در تعیین و تغییر کاربری‌های مورد نیاز اراضی برای آموزش و پرورش داشته باشد و همچنین کنترل واجد شرایط بودن افراد را انجام دهد و فهرست و مشخصات واحدهای مسکونی فاقد متقاضی مسکن مهر و سایر پروژه‌های در دست اقدام که قابلیت انتقال برای کارکنان داشته باشد را به ما اعلام کند؛ ضمن اینکه زمینه اولویت برخورداری فرهنگیان ساکن در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت از برنامه‌های حمایتی تأمین مسکن را فراهم کند البته حمایت از فرهنگیانی که در بافت‌های فرسوده شهرها ساکن هستند و تمایل دارند که واحدهایشان را نوسازی کنند از دیگر وظایف وزارت مسکن، راه و شهرسازی است.

 

 

* شیوه‌نامه تبدیل وضعیت معلمان حق‌التدریس و مربیان پیش‌دبستانی ابلاغ شد

وزیر آموزش و پرورش به ابلاغ ‌شیوه‌نامه تبدیل وضعیت مربیان پیش‌دبستانی، آموزشیاران نهضت سوادآموزی و معلمان حق‌التدریس در هفته گذشته خبر داد و گفت: در قانون مجلس شورای اسلامی پیش‌بینی شده بود که برای تبدیل وضعیت این افراد باید اقدام شود که آیین‌نامه‌ای باید به تصویب می‌رسید که این آیین‌نامه در هفته‌های اول مسؤولیت بنده در هیأت وزیران به تصویب رسید.

وی ادامه داد: باید شیوه‌نامه این آیین‌نامه ظرف 3 ماه تهیه و ابلاغ می‌شد که ما کمتر از 3 ماه شیوه‌نامه را تدوین و ابلاغ کردیم؛ کسانی که مشمول این وضعیت باشند، حق‌التدریس‌های دارای سابقه همکاری قبل از سال ۹۱ و مربیان پیش‌دبستانی دارای سابقه قبل از سال ۹۱ به استخدام در می‌آیند البته یک دوره یک ساله باید در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند و در آزمون نهایی پایان دوره شرکت می‌کنند.

حاجی‌میرزایی اضافه کرد: نکته مورد نظر این است که معیاری که برای به‌کارگیری این افراد وجود دارد این است که متناسب با نیاز ما به رشته تحصیلی، دوره تحصیلی و جنسیت، این افراد مورد استخدام قرار می‌گیرند و به میزان که ظرفیت استخدام از سوی سامان اداری و استخدامی داده شود البته قانون ما را ملکف کرده است که تا پایان برنامه ششم این کار را انجام دهیم و به مرور این افراد به استخدام در می‌آیند.

وی ادامه داد: گروه دیگر، آموزشیاران نهضت سوادآموزی که قبل از سال 92 با نهضت سوادآموزی همکاری داشتند که باید ابتدا در آزمون ورودی شرکت کنند و اگر بیش از ۵۰ درصد نمره را کسب کنند باید در دوره یک ساله در دانشگاه فرهنگیان شرکت کنند و پس از آزمون نهایی دوره یکساله و در صورت موفقیت البته با در نظر گرفتن رشته تحصیلی، دوره و جنسیت و ظرفیت، استخدام می‌شوند.

وزیر آموزش و پرورش درباره مربیان پیش‌دبستانی گفت: مربیانی که از سال‌های دور با ما همکاری داشتند، وضعیت‌شان مشخص خواهد شد؛ در این مورد برای برخی مربیان پیش‌دبستانی به این دلیل که هم در آیین‌نامه دولت و هم در حکم دیوان عدالت اداری تصریح شده است که باید از دولت حقوق دریافت کرده باشد و ابلاغ از آموزش و پرورش داشته باشند، آن دسته از معلمانی که فاقد ابلاغ از آموزش و پرورش و حقوق از دولت هستند، از مشمولیت این مصوبه خارج هستند.

 

 

* توزیع شیر بین دانش‌آموزان 8 استان

حاجی‌میرزایی به توزیع شیر در مدارس اشاره کرد و گفت: اقدامی که در هفته گذشته انجام شد و بعد از وقفه دو ساله انجام شد، توزیع شیر برای مدارس است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون تمام مدارس دولتی و غیردولتی ابتدایی، متوسطه اول و دوم و شبانه‌روزی مشمول طرح شیر مدرسه می‌شوند که عدد آن 15 میلیون نفر است و باید برای همه دانش‌آموزان شیر فراهم شود اما چون اعتبار اختصاص یافته کافی نیست، اولویت را به 8 استان‌ محروم اختصاص دادیم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: به عبارت دیگر توزیع شیر در 8 استان ایلام، بوشهر، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان و هرمزگان آغاز شده است و متناسب با افزایش اعتبار، سطح جمعیت پوشش و میزان دفعات توزیع شیر افزایش می‌یابد.

 

* پرداخت تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته در سال 97

حاجی‌میرزایی به پرداخت مطالبات فرهنگیان اشاره کرد و بیان داشت: از ابتدای دوره خدمتم، تلاش شد که پاداش بازنشستگانی که به تأخیر افتاده بود، پرداخت شود و تمام بازنشستگانی که تا پایان سال ۹۷ بازنشسته شده بود، پاداش‌شان پرداخت.

وی ادامه داد: مطالبات معوقی از همکاران فرهنگی شامل حق‌التدریس‌های شاغل و برخی امتیازاتی که کارکنان بخش اداری داشتند، باقی مانده بود که برای پرداخت آنها اقدام شد و تقریباً بخش عمده این معوقات پرداخت شده است یعنی آنچه درباره حق‌التدریس آزاد بود، پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: تلاش ما این است که به تدریج حق‌التدریس کسانی که با ما همکاری می‌کنند، همزمان با پرداخت حقوق، واریز شود؛ طبق قانون تمام پرداخت‌هایی که ماهیت حقوق دارد باید بتواند سر ماه پرداخت شود البته در سال‌های گذشته به دلیل اینکه تخصیص‌ها کامل نبوده است، به تأخیر افتاده است. 

 

* مشکل پرداخت حقوق معلمان خارج از کشور حل شد

وزیر آموزش و پرورش در مورد مطالبات معوق معلمان خارج از کشور اظهار کرد: مشکلاتی در زمینه حقوق معلمان اعزامی به خارج از کشور پیش‌آمده بود که بخشی به دلیل تغییر نرخ ارز و عدم تخصیص کافی و مناسب اعتبار بود و برخی مشکلات هم به دلیل اینکه برخی مطالبات از سال‌های دور پرداخت نشده بود به وجود آمد؛ از سوی دیگر برخی مطالبات پرداخت نشده بود و این گروه از فرهنگیان شکایت کرده بودند و دیوان عدالت اداری حکم صادر کرده بود و باید حکم دیوان را اجرا می‌کردیم. 

وی اضافه کرد: اولین کاری که کردیم با تأمین ارز کافی، پرداخت کلیه حقوق را تضمین کردیم و تا پایان سال برای پرداخت مجموعه حقوق فرهنگیان شاغل در خارج از کشور وجود ندارد و برای معوقات به دلیل اینکه بدهی سنگینی است و طی سال‌های گذشته وجود داشته است، به تدریج تلاش می‌کنیم که پرداخت کنیم که پرداخت بخشی از آن آغاز شده است.

 

* حل مشکل کمبود 108 هزار نیروی انسانی در ابتدای سال تحصیلی

وزیر آموزش و پرورش به ساماندهی نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: در شرایطی که دو هفته به شروع سال تحصیلی مانده بود، کارم را در وزارت آموزش و پرورش آغاز کردم و با کمبود 108 هزار معلم مواجه شدیم.

وی ادامه داد: در این فرصت کوتاه امکان تأمین نیروی انسانی مورد نیاز نبود و همکارانم از قبل در این خصوص سازماندهی کرده بودند و ما هم لاجرم باید این ساماندهی را می‌پذیرفتیم؛ مشکل کمبود نیروی انسانی بخشی از طریق اضافه تدریس معلمان شاغل، برخی از طریق تأخیر سن بازنشستگی، برخی از طریق به‌کارگیری یک‌سوم وقت بازنشستگان و بخشی از طریق معلمان حق‌التدریس حل شد؛ اینکه آیا این روش‌ها موثر و مناسب است نیازمند بررسی و ارزیابی بیشتر است. 

 

 

* بودجه در نظرگرفته شده برای آموزش و پرورش در سال 99 رقم 54 هزار میلیارد تومان است 

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره بودجه سال آینده آموزش و پرورش اظهار کرد: وضع بودجه آموزش و پرورش، خوب نیست البته پیش‌بینی بودجه در مقایسه با سایر دستگاه‌ها مناسب‌تر است ولی واقعیت این است که مجموعه بودجه آموزش و پرورش توان حمایت از ارائه یک آموزش باکیفیت را ندارد.

وی ادامه داد: بخش مهمی از اعتبارمان را صرف حقوق و مزایا می‌کنیم و برای کیفیت‌بخشی اعتبار مناسبی اختصاص پیدا نمی‌کند؛ در طی دهه‌های گذشته به دلیل مشکلات و محدودیت‌های اعتباری که وجود داشته است، بودجه آموزش و پرورش فشرده شده است و این فشردگی به ضرر کیفیت و آموزش‌های با کیفیت بوده است. بنابراین نیازمند توجه عمیق‌تر به آموزش و پرورش در بحث بودجه هستیم.

حاجی‌میرزایی اضافه کرد: پیش‌بینی ما ۷۳ هزار میلیارد تومان است اما آنچه در بودجه در نظر گرفته شده ۵۴ هزار میلیارد تومان است که البته هنوز تصویب نشده است ولی امیدواریم شرایط بهتری را فراموش کنیم  البته فردا بحث بودجه در دستور کار دولت قرار می‌گیرد.

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار فارس درباره کمبود نیروی انسانی آموزش و پرورش گفت: میزان کسری نیروی انسانی ما مشخص شده است و مورد توافق سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه است و امیدواریم برای تأمین آن تمهیداتی انجام شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تعداد بازنشستگان ما رو به افزایش است و تعداد دانش‌آموزان ما نیز رو به افزایش است در نتیجه نیازمان به نیروی انسانی افزایش پیدا می‌کند.

وی درباره معوقات فرهنگیان نیز بیان کرد: آنچه مربوط به حقوق آموزشیاران و حق‌التدریس شاغل که با ما همکاری داشتند تأمین شده است و برای 3 ماهه اول سال 98 یعنی تا خرداد باقی مانده است، به تدریج پرداخت می‌شود. 

 

وزیر آموزش و پرورش درباره موضوع خودش نسبت به مدرسه‌داری مسؤولان، گفت: درباره نسبت مدارس دولتی و غیردولتی واقع بین‌ باشیم؛ در حال حاضر ۸۹ درصد مدارس ما دولتی است بنابراین بیشترین فراوانی مدارس ما دولتی است و ما هم تلاش می‌کنیم به مدارس دولتی خدمات ارائه می‌کنیم و هدف ما افزایش کیفیت آنهاست.

وی با بیان اینکه 11 درصد مدارس ما غیردولتی است، افزود: بررسی نتایج این مدارس در کنکور سراسری و آزمون‌های جامع، تفاوت معناداری را بین متوسط کسانی که در مدارس دولتی درس می‌خوانند با آنها که در مدارس غیردولتی درس می‌خوانند نیست اما تلاش می‌کنیم که به مدارس دولتی نگاه ویژه کنیم و مدارس غیردولتی هم که به عنوان سیاستی مصوب قانون است تحت استانداردها و مهارت‌های لازم قرار دهیم و کنترل‌های لازم را اعمال کنیم.

حاجی میرزایی درباره بحث تعارض منافع ادامه داد: درباره بحث تعارض منافع در لایحه دولت آمده است و به مجلس رفته است و تمام کسانی که در آموزش و پرورش مشمول این قانون خواهند شد تلاش می‌کنیم تا تعارض را در نظر بگیریم؛ کسانی که در یک‌جایی مسؤولیت دارند نباید به حوزه‌ای که منفعت دارد، مرتبط شوند و حتما مورد بازنگری قرار می‌گیرد؛ اینکه چقدر مدرسه‌داری مسؤولان مصداق تعارض منافع است باید بررسی بیشتری شود و اگر اینطوری باشد به جد با آن مخالفت خواهد شد.

وی درباره اداره شدن مدارس گران غیردولتی که منتسب به رجال سیاسی و شخصیت‌های مطرح و شناخته شده هستند نیز گفت: نحوه تاسیس مدارس غیردولتی در قانون آمده و هرکسی مجوز بگیرد، می تواند مدرسه دایر کند، می‌خواهد مسئول باش، می‌خواهد نباشد. با قانون تعارض منافع موضوع را کنترل می کنیم. به هرحال این کار غیرقانونی نیست. قانون حمایت می‌کند ما هم حمایت می‌کنیم اما موسسی تخلف کند برخورد می کنیم. حدود شهریه‌ها مشخص است. مدارس متعددی در شورای نظارت بررسی می‌شوند و مسلط بر موضوع هستیم.

وی با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یک موضوع جدی است، اظهار کرد: ما متعهد هستیم و تمام تلاش خود را می کنیم که نظام تعلیم و تربیت انسانها را برای پذیرش بیشتر دانش آموزان تربیت کند.

 

 

* استفاده از مدارس خالی برای طرح بوم‌گردی

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص اقدامات کارگروه اقتصادی، اظهار کرد: کارگروه اقتصادی از هفته‌های اول کارم، تشکیل شده است؛ درباره اموال و املاکی که آموزش و پرورش در سراسر کشور دارد که حدود ۱۱۰ هزار ملک است، باید بگویم بیش از ۵۰ درصد املاک به لحاظ سند دچار مسأله و مشکل است که پیگیری آن در حال انجام است.

وی ادامه داد: گفت‌وگوهایی با میراث فرهنگی و گردشگری درباره تبدیل برخی مدارس در مناطقی که دانش‌آموز ندارند و خالی افتاده‌اند، انجام شده است تا برای طرح بوم‌گردی استفاده شوند؛ پیگیر هستیم تا از تبدیل به احسن‌کردن این اموال بهره‌ ببریم.

حاجی‌میرزایی درباره مشکل تراکم دانش‌آموزی گفت: در برخی مناطق، 20 هزار واحد آموزشی زیر 20 نفر دارد بنابراین یک مدرسه با کمتر از 20 دانش‌آموز تشکیل می‌شود و در برخی مناطق 35 تا 40 دانش‌آموز در یک کلاس هستند؛ در یک منطقه‌ای کمبود واحد آموزشی و در منطقه دیگر، تعداد اضافی واحد آموزشی داریم و تعادل بین اینها نیازمند حمایت‌های خیلی جدی است؛ باید نهضت مدرسه‌سازی را در جاهایی که تراکم دانش‌آموزی وجود دارد، گسترش داد.

 

 

* گزارشی از دستگیری دانش‌آموزی در حوادث اخیر نداشتیم

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره ورود نیروهای امنیتی به برخی مدارس و دستگیری دانش‌آموزان در حوادث اخیر بیان کرد: از آغاز اجتماعات، یکی از مراقبت‌های ما کسب اطلاع از استان‌ها درباره این بود که بررسی کنیم دانش‌آموزی دچار حادثه یا دستگیر شده است یا خیر؛ تمام استان‌ها اعلام کردند که گزارشی از دستگیری دانش‌آموزی در حوادث اخیر نداشتیم.

وی  ادامه داد: فیلمی در فضای مجازی منتشر شده بود که درخواست کردم راستی آزمایی شود که همین پنج‌شنبه پیگیری کردم و مدیرکل آموزش و پرورش استان تکذیب کرد و گفت مربوط به ما نیست؛ محیط آموزشی، محیط‌های خاصی است و احترام دارد و به قطعا مسؤولان محترم هم این توجه را دارند.

حاجی‌میرزایی در پاسخ به پرسشی مبنی تعداد زیادی از نوجوانان در سن پایین در اجتماعات اخیر حضور داشتند و حتی یک دختر و پسر ۱۳ و ۱۴ ساله بین کشته شدگان حوادث اخیر بوده‌اند»، گفت: شما گزاره‌هایی به کار بردید که نیازمند اثبات است؛ اینکه تعداد زیادی از دانش‌آموزان در اجتماعات بودند، گزاره تأیید شده‌ای نیست لااقل مسؤولانی که این کار را بررسی می‌کنند و اعداد و ارقام ارائه می‌دهند، ندارند؛ در مورد کشته‌شدن هم از تمام استان‌ها اطلاع گرفتیم، موردی نداشتیم.

وی اضافه کرد: قبول داریم که جامعه در معرض تغییرات گسترده و پرشتاب است که این تغییرات روح و ذهن و روان نسل جدید را هم متاثر کرده‌ است و روابط خانگی، تحصیلی و کاری را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد؛ وظیفه ما تجهیز جوانان به توانمندی‌هایی است که توان مواجهه فعال با این تغییرات را داشته باشند و بتوانند تغییرات را درک کنند.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا در این خصوص کمیته‌ای تشکیل شده است، افزود: برای این حادثه خاص کمیته و کارگروهی تشکیل نشده است اما در مجموع توجه ویژه به نسل نوجوان در اولویت ماست.

 

جزئیات خبر
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۹ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی