شمانیوز
شما نیوز

این داروی گیاهی دشمن اصلی استرس و اضطراب است

این داروی گیاهی دشمن اصلی استرس و اضطراب است

جهت مصرف داروهایی گیاه هم بهتر است با یک متخصص گیاهان دارویی یا عطاری معتبر مشورت نمایید و از مصرف بیش از اندازه خودداری نمایید.

جهت مصرف داروهایی گیاه هم بهتر است با یک متخصص گیاهان دارویی یا عطاری معتبر مشورت نمایید و از مصرف بیش از اندازه خودداری نمایید.زندگی شهری و مشکلات امروزی باعث شده استرس و اضطراب بیشتر در میان مردم نمایان شود. آلودگی ها و اعصاب خراب و اتفاقات تلخ گذشته نقش مهمی در ایجاد استرس در بدن دارد، استرس و اضطراب، فشارهای روحی! نگرانی و دلهره! نگرانی از دیر رسیدن، نگرانی از عدم موفقیت، ترس از آینده، ترس از بی‌پولی، استرس‌های‌ شغلی و تحصیلی و هزار و یک دلیل دیگر که باعث میشوند اضطراب تمام وجود آدم رابگیرد و امانش را ببرد. اضطراب و استرس 7 سال از عمر آدم را بر باد می دهد و بقیه رابه کامش تلخ می کند. اما گویی در دنیای امروزه با این زندگی‌های‌ پرتنش به خصوص در شهر های بزرگ استرس و اضطراب جزو جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره است و باید به نوعی با ان کنار آمد.

استرس یکی از بیماری‌های‌ جدی زمانه‌ی ماست. خوشبختانه اینروزها روش‌های‌ متعددی برای غلبه بر استرس و فشارهای روحی وجوددارد مانند یوگا، ریلکسیشن، ماساژ و غیره.علاوه بر اینها یک روش کاملا طبیعی دیگری نیز وجوددارد که به نظارت احساسات منفی و اضطراب کمک می کند. بله استفاده از گیاهان. حتماً شما هم شهرت گل گاوزبان را در کاهش استرس شنیده‌اید. باید بدانید که علاوه بر گل گاوزبان گیاهان دیگری هم هستند که استرس و اضطراب را از شما دور می کنند.

خواص بادرنجبویه برای استرس

بادرنجبویه خواص آنتی اکسیدانی دارد و دم کرده‌ی ان نیز آرامش‌بخش است و با اضطراب مقابله می کند.

به عقیده‌ی محققان این گیاه اختلالات عصبی مانند خوابی، نگرانی و آشفتگی را برطرف میکند.

از روغن این گیاه نیز برای رفع تنش‌های‌ عصبی استفاده می شود.

سنبل الطیب برای درمان استرس و اضطراب

سنبل الطیب یک درمانگر همه ی کاره است. دم کرده یا کپسول‌های‌ ان آرام‌بخش اعصاب است، حالت‌های‌ عصبی را کاهش داده و کیفیت خواب شما را التیام می‌بخشد. در واقع این گیاه خواب اسانی برای شما فراهم می کند بدون این که بعد از مصرف ان دچار خواب‌آلودگی شده باشید.

خواص بابونه برای اضطراب

بابونه هم یکی از ان گیاهان همه ی‌کاره هست. علاوه بر اثر مفیدی که روی پوست میگذارد آرام بخش، ضداسپاسم، ضد التهاب، ضدعفونی‌کننده، بادشکن و برطرف‌کننده‌ی جراحات می باشد. اگر دچار حالت‌های‌ عصبی شده‌اید، مضطرب، نگران، آشفته، بی‌خواب هستید و سردردهای عصبی و میگرنی گرفته‌اید بابونه را دریابید. این گیاه به جذب موادمعدنی کمک زیادی می کند. توصیه می کنیم از عطار یا پزشک داروساز نحوه‌ی مصرف این گیاه را بر حسب نوع نیازتان جویا شوید.

 درمان و کاهش استرس با گیاه رازک

رازک قدمتی هزاران ساله دارد. این گیاه آرام‌بخش و خواب‌آور طبیعی است. 15 گرم گیاه رازک را دریک لیتر آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت حدود 10 دقیقه بجوشد. سپس بگذارید محلول به دست آمده خنک تر شود و سپس ان را صاف کنید.

می توانید روزانه 2 تا 3 فنجان از این دم کرده میل کنید. مصرف این جوشانده برای درمان دل شوره، نگرانی و استرس بسیار مفید است.

استفاده از  خواص آرام بخشی این گیاه بسیار ساده است. به 15 گرم میوه‌ی رازک و یک لیتر آب جوش نیاز دارید.

امان از این استرس! استرس کار، استرس کارهای خانه، استرس درس و مشق بچه‌ها، استرس امتحان، استرس ترافیک و دیر رسیدن و هزارتا استرس دیگر.

اما نمیشود که هرروز رابا استرس شب کرد و شب‌ها هم از استرس نخوابید. باید راهی برای نظارت و مهار ان پیدا کرد. یعنی از هر موقعیتی برای ایجاد آرامش و لحظه‌ای سکوت و شادی استفاده کرد.

 یکی از راه های‌ بازرسی و کاهش فشارهای روحی میوه‌ی رازک است. برای لحظاتی هم که شده با یک نفس عمیق استرس‌ها را رها کنید و با ما همراه باشید. رازک گیاهی است با قدمت هزاران ساله که برای ساخت نوشابه و دارو مورد استفاده قرار می گیرد.

دم کرده‌ی رازک را دریک بطری شیشه‌ای بریزید. هرروز 3 فنجان از این دم کرده میل کنید. خواهید دید که کم کم استرس‌هایتان رفع خواهد شد. زمانی که دل شوره ها و استرس‌هایتان از بین رفت دیگر نیازی به این دم کرده ندارید

 این گیاه که به میوه‌ی رازک مشهور است آرام بخش و خواب آور طبیعی است. از عصاره‌ی به دست آمده از گل‌های‌ رازک در نوشابه سازی استفاده میشود. همچنین از این گیاه برای شفافیت و خوش عطر شدن ماءالشعیر استفاده میکنند.

استفاده از  خواص آرام بخشی این گیاه بسیار ساده است. به 15 گرم میوه‌ی رازک و یک لیتر آب جوش نیاز دارید.

 15 گرم گیاه رازک را دریک لیتر آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت حدود 10 دقیقه بجوشد. سپس بگذارید محلول به دست آمده خنک‌تر شود و سپس ان را صاف کنید. دم کرده‌ی رازک را دریک بطری شیشه‌ای بریزید. هرروز 3 فنجان از این دم کرده میل کنید. خواهید دید که کم کم استرس‌هایتان رفع خواهد شد. زمانی که دل شوره ها و استرس‌هایتان از بین رفت دیگر نیازی به این دم کرده ندارید.

کاهش اضطراب با زالزالک

زالزالک خواص آرا مبخشی دارد. کپسول‌های‌ این گیاه تپش قلب، حالت‌های‌ عصبی، زودرنجی یا احساسات افراطی را کاهش داده و  ضربان قلب را تنظیم میکند. تمام این ها هم باعث می شود که آرامشتان را بازیابید و اضطرابتان کمتر شود. دراین صورت خواب اسانی هم تجربه می کنید.

درمان استرس با اسطوخودوس

استرس یک گیاه ضد اضطراب است. این گیاه به اسانی می تواند اعصابتان را آرام و عضلاتتان را شل کند. می توانید روزانه دو تا سه فنجان دم کرده‌ی اسطوخودوس میل کنید. از این گیاه مفید برای رفع اختلالات خواب، سردرد و ناراحتی‌های‌ عصبی نیز استفاده می شود.

در واقع دم کرده این گیاه مانند یک مسکن عمل می کند که سیستم عصبی را آرام کرده و اختلالات خواب را رفع میکند. روغن یا افشره‌ی خوراکی اسطوخودوس نیز برای کاهش و درمان استرس و فشارهای روحی توصیه می شود. البته استفاده از افشره‌های‌ خوراکی برای زنان باردار، شیرده و کودکان توصیه نمی شود.

گیاه جینسنگ برای درمان استرس و اضطراب

گیاه جینسنگ برای مقابله با استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن فوق‌العاده است. این گیاه بطور موثر با اضطراب مقابله کرده و خواب اسانی را برای شما به ارمغان می‌آورد. می توانید از کپسول‌های‌ 25 تا 50 میلی‌گرمی عصاره‌ی خشک جینسینگ استفاده کنید. پزشک داروساز میتواند در مورد میزان مصرف ان توضیحاتی بشما بدهد. توجه داشته باشید که دوره‌ی درمانی با این گیاه نباید بیش از 3 ماه طول بکشد.

نکاتی مهم برای کاهش استرس و اضطراب

اول از همه ی بدانید که شما تنها نیستید اینروزها اضطراب و استرس همه ی‌گیر شده است. همه ی درگیر این مشکل هستند باید راهی برای کاهش ان پیدا کرد.

1- به اندازه‌ی کافی بخوابید.

2- روی تنفستان تمرکز کنید. به آرامی و از شکم نفس عمیق بکشید.

3- زمانی که اضطراب تمام وجودتان را میگیرد دستهای‌تان را خیلی محکم مشت و سپس رها کنید.

4- به خاطرات خوبتان فکر کنید و سعی کنید ترس رابا غرق شدن در خاطرات خوب از خود دور کنید.

5- بطور منظم ورزش کنید.

6- مواد غذایی متنوعی در برنامه‌ی غذایی‌تان بگنجانید.

7- مصرف الکل، دخانیات و کافئین زیاد را کاهش دهید.

 

منبع: تالاب

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین