مدیر عامل پتروشیمی بوعلی سینا:
تولید ۲ میلیون تن محصول در دستور کار پتروشیمی بوعلی سینا است
احمدزاده با بیان اینکه پتروشیمی بوعلی به دنبال تولید ۲۰ درصد بیشتر از ظرفیت اسمی است، از راهاندازی واحد “پارا زایلین” بوعلی در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش شمانیوز به نقل از پتروتیتر؛ سید محمد احمدزاده در نشست تحلیل با فعالان بازار سرمایه درخصوص برنامههای این شرکت گفت: در مارکتینگ، سود فقط در تولید نیست بلکه شامل زنجیره تامین، حلقه تولید و زنجیره توزیع است که باید هر سه را مدیریت کنیم.
تنوع خوراک برای ما مزیت است تا ضعف
مدیر عامل بوعلی افزود: اگر بخواهیم سود شرکت را افزایش دهیم، باید در بحث خوراک مشکلات را حل کنیم و با تغییر استراتژی خرید مبانی و مفروضات در سطح کشور و منطقه، این موضوع را از نقطه ضعف و از فرصت به مزیت نسبی تبدیل کردیم.
وی تاکید کرد: مزیت، درآمد و سود اوری ایجاد میکند، البته ما به دنبال این هستیم که خوراکی را تهیه کنیم که محصولات با ارزش افزوده بالاتر و قیمت بیشتر تولید کنیم. زمانی بنزن از نظر قیمتی بیشترین سودآوری را داشت و در یک برهه زمانی، هویاند و سایر محصولات شرایط قیمتی خوبی داشتند که با توجه به قیمتهای آنها در شرایط مختلف، تولید و این چابکی را در شرکت ایجاد کردیم.
وی یادآور شد: سال گذشته حدود یک میلیون ۲۰۰ هزار تن خوراک تامین کردیم و هیچ مشکلی بابت تامین نداریم و دسترسی پایداری به منابع وجود دارد.
مدیر عامل پتروشیمی بوعلی سینا افزود: در بخش توزیع و فروش در بازارهای منطقه در افغانستان، عراق و سایر مناطق دسترسی خوبی برای فروش داریم، به طوری که اواخر سال ۹۸ در زمان شروع شیوع ویروس کرونا، هویاند تنی ۱۰۰ دلار بود؛ در صورتی که ما این محصول را به مدت ۷ ماه به کشور افغانستان با نرخ ۳۰۰ دلار فروختیم.
احمد زاده در مورد پروژه شیرینسازی بوعلی گفت: شیرین سازی ۱۵ سال پروژه بوده و علاوه بر مسائل مدیریتی، بحث عدم سودآوری دلیل عدم اجرای آن بود اما این پروژه را راه اندازی کردیم؛ این واحد دو کارکرد اساسی برای شرکت داشت، ابتدا اینکه وابستگی ما را به پتروشیمی امیر کبیر کاهش داد و از طرفی حدود ۲۰ درصد کمبود تولید (حدود دو میلیون تن ناشی از عدم تامین خوراک از پتروشیمی امیر کبیر) را با این واحد جبران کردیم.
۲۰ درصد بیشتر تولید میکنیم
وی تصریح کرد: با وجود ظرفیت تولید یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن، امسال تولید ۲ میلیون تن محصول در دستور کار شرکت پتروشیمی بوعلی سینا است؛ یعنی تولید ۲۰ درصد بیشتر از ظرفیت اسمی در برنامه داریم.
پارا زایلین در راه است
احمد زاده گفت: راه اندازی واحد تولید پارازایلین، کمی زمانبر بوده است، البته امسال افتتاحیه آن با حضور مدیران گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس انجام خواهد شد. وی گفت: در مورد نرخ نفتا، آنچه درسالهای گذشته ابلاغ و اعمال شده شامل کاندنسیت منهای دو منهای بتا است، که همین حدود قیمتی است.
سود شرکت باز هم بیشتر میشود
وی درخصوص افزایش سود احتمالی شرکت گفت: سود شرکت در سه ماه ۳۸۰۰ تومان بوده و احتمالا در این سه ماهه پایان سال با توجه به بازار سوخت داخلی و بین المللی تعدیل خوبی خواهیم داشت.
فروش روزانه ۴ هزار تنی بوعلی سینا
احمد زاده با اشاره به فروش روزانه محصول از طریق خطوط ناوگان زمینی، خاطر نشان کرد: بوعلی موفق شده در روز ۴ هزار تن محصول به صورت زمینی بفروشیم که هیچ شرکتی این مزیت را ندارد، حتی در شرایط کرونا روزی ۱۶۰ تانکر بارگیری کردهایم و در بازارهای منطقهای از طریق ناوگان توزیع زمینی فعال هستیم
https://chat.whatsapp.com/CnyYG4bkuX37HTmPF80Y2W